NoKiA N73 ü TaVSiYe eDeRmiSiNiZ!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
NoKiA N73 ü TaVSiYe eDeRmiSiNiZ!!!
arkadaşlar yeni almaı düşünüorm yarın N73 ü tawsiye edermisiniz kaç qündür araştırıorm.. tel eksileri joistik hemen bozuluormuş we işlemci hızı düşükmüş.. bu tel den kullananları w ya bilqisi olanların qörüşlerini bekliorum şimdiden tşkk eder sayqılarımı sunarım!!:)

--------------- Ekleme ---------------

tawsitelerinizi ßekliorm arkadaşlar..

karkarkara

Üye
Kullanıyorum kullanmayı bilmeyenler yok joystick şöyle burası böyle deyip dursunlar sen takma al %100 garanti veririm ama music edition al her açıdan daha kaliteli.Joysticke o kadar sert basıp ayrıcada joystickle oyun oynamaya kalkarsan joystick sallanma yapabilir ama büyük problem yaratmaz ben cepten internete bağlıyım 7/24 ama daha joystickim taş gibi telefonu alalı 7 ay oldu çok memnunum.

***zWrC***

***zWrC***

Üye
benim arkadaşta var aldığına çok pişman ses bakımından iyi ama hız bakımından yavaş...

caner90

caner90

Üye
N73 music edition al tawsiye ederim süper ses süperrr

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Tskler... ama aklıma takılan bi problem daha var bagislain forumda yeniyim ..: N73 dayanıklık yönünden zayıfmış hemen bozuluyormus.. Doğrumu.! Ama içerik yönünden harika zaten 3.2mp kamerası yeter.. Benim için önemli olan symbian müzikte önemli ama en başta symbian için alacağım tli sizce uygunmudur yoksa başka n series li bi tl e mi yönlendirirsiniz beni .. tli 2gün sonra almaı düşünüyorum da biraz içerik yönünden bahsetseniz :! mesela menü görünümü 6600 gibi mi .. Yardımlarınızı bekliyorum..!

Tl yavaş doğru kardeş ama 6600 dan da hızlı yani bana o hızlı gelir 66oo kullandığım için.. kafama şu menüde donmalar ve joistq takıldı..

ash54

ash54

Üye
ya yok kardeşim ben kaç aydan beri kullanıyorum canavar gibi ses desen var kamera desen var bütün programları çalıştırıyor:oke: yalnız biraz yavaş hak veriyorum ama memory up programını yükledim ve telin hızlandığını farkettim yani bi 50 mhz daha hızlandı garanti :pro:

erfc20

erfc20

Üye
ben kullanmıorum ama tavsiye ediorum :D

Netsky™

Netsky™

Üye
Ses iyi ama sertifika sorunu var

Sin'Dorei

Sin'Dorei

Üye
Tskler... ama aklıma takılan bi problem daha var bagislain forumda yeniyim ..: N73 dayanıklık yönünden zayıfmış hemen bozuluyormus.. Doğrumu.! Ama içerik yönünden harika zaten 3.2mp kamerası yeter.. Benim için önemli olan symbian müzikte önemli ama en başta symbian için alacağım tli sizce uygunmudur yoksa başka n series li bi tl e mi yönlendirirsiniz beni .. tli 2gün sonra almaı düşünüyorum da biraz içerik yönünden bahsetseniz :! mesela menü görünümü 6600 gibi mi .. Yardımlarınızı bekliyorum..!

Tl yavaş doğru kardeş ama 6600 dan da hızlı yani bana o hızlı gelir 66oo kullandığım için.. kafama şu menüde donmalar ve joistq takıldı..
N serisi N73 den başka ne alabilirm diye soruyorsan N72 öneririm.N73 den çok farklı ve çok daha düşük özellikte ama N72 nin de artısı fazla.İlla N73 gibi üçünbü parti telefonu alıcam diyorsan, N73 Me gayet güzel bir telefon.Onu almanı öneririm.Benim iki arkadaşımda var birisinin tuşları bile doğru düzgün çalışmıyor diğeri ise hâlâ taş gibi.Yani birazda kullanmakla alakalı bir durum.

ash54

ash54

Üye

ayarlar. güvenlik ayarları,sertifikalara gir symbian A verisignıden... seç hallolur o ben şahsen denedim her program uyuyor (sis hariç):oke:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
ya yok kardeşim ben kaç aydan beri kullanıyorum canavar gibi ses desen var kamera desen var bütün programları çalıştırıyor:oke: yalnız biraz yavaş hak veriyorum ama memory up programını yükledim ve telin hızlandığını farkettim yani bi 50 mhz daha hızlandı garanti :pro:

tsk ler kardeşim e o zaman tl in işlemci hzı 214ten 264 e yükseldi harika yaaa !

ben kullanmıorum ama tavsiye ediorum :D

tskler kardeş ins..

peki kardeş sertifika sorununu aşmamızın bi yolu yok mu ya!

N serisi N73 den başka ne alabilirm diye soruyorsan N72 öneririm.N73 den çok farklı ve çok daha düşük özellikte ama N72 nin de artısı fazla.İlla N73 gibi üçünbü parti telefonu alıcam diyorsan, N73 Me gayet güzel bir telefon.Onu almanı öneririm.Benim iki arkadaşımda var birisinin tuşları bile doğru düzgün çalışmıyor diğeri ise hâlâ taş gibi.Yani birazda kullanmakla alakalı bir durum.

kardeş symbian olsun müziği ii versin kulaklığa ilk tercih symbian için n72 alayım diyorum da piyasada var mı bi de 3g yok deil mi onda , tl un karizması yeter aslında... N70diecm o da stoklarda yok .. Ne yapacağımı bilmiyorum ya kardeşim..

kardeş symbian olsun müziği ii versin kulaklığa ilk tercih symbian için n72 alayım diyorum da piyasada var mı bi de 3g yok deil mi onda , tl un karizması yeter aslında... N70diecm o da stoklarda yok .. Ne yapacağımı bilmiyorum ya kardeşim..

lovestar

lovestar

Üye
n73 kullanıcısıyım ama tavsiye etmiyorum kardeşim.kendim memnunum ama n series n73 ten sonra üzerine çok koydu daha gelişmiş bir sürü model çıktı sen yine n series ten şaşma ama n 73 üzeri olsun...

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
n73 kullanıcısıyım ama tavsiye etmiyorum kardeşim.kendim memnunum ama n series n73 ten sonra üzerine çok koydu daha gelişmiş bir sürü model çıktı sen yine n series ten şaşma ama n 73 üzeri olsun...

.. Doğru bi sürü model çıktı ama hoşuma gitmedi biraz da fiyat konusunda .. Mesela symbian 6120classic tl un işlemci hızı yüksek ama hoşuma gitmeyen yönü kibar yani ekran küçüklüğü ve radyosunun olmaması..!

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Tartışmaya gerek duymuyorum N73 güzel bir telefon.

blackh4wk

blackh4wk

Üye
.. Doğru bi sürü model çıktı ama hoşuma gitmedi biraz da fiyat konusunda .. Mesela symbian 6120classic tl un işlemci hızı yüksek ama hoşuma gitmeyen yönü kibar yani ekran küçüklüğü ve radyosunun olmaması..!
n73 düzünü alalı 2 ay oldu.Yavaşlık sorunu çekmiyorum.Kullanıcıya göre değişir bence yavaşlık hızlılık.
2gb hafıza kartı takılı.200 mb boş.Tık kasma yok.N-gage kurulu artı 20 oyun var.Sertifika yı Secman programıyla çok rahat bir şekilde halledebiliyorsun.
Kısaca ben tavsiye ederim.. :oke:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Pekii arkadaşlar N73 Mü N73MusicEdition(ME) imi tavsiye edersiniz.. hepinize çok tsk ederim inanın tl hakkında aklımı kurcalıyan birşey kalmadı.. N73 mù N73ME mi ?

klxc

klxc

Üye
Pekii arkadaşlar N73 Mü N73MusicEdition(ME) imi tavsiye edersiniz.. hepinize çok tsk ederim inanın tl hakkında aklımı kurcalıyan birşey kalmadı.. N73 mù N73ME mi ?
Tabikide şiddetle tawsiye n73 music edition al dediğimden şaşma çok karizmatik bizzat ben kullanıorm hem rengi hepsinden güzel ses daha güzel çıkıyo ve biraz daha fazla:oke::oke::oke:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim arkadaşlar saolun.. bnm tl işi yattı parayı kaybettm yani çaldırdm moralim acaiip bozuldu ... herşey için saolun..// MuStafA aRda

mami24

mami24

Üye
kesinlikle al

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
n73 çok iyi bi telefon ben kullanıyorum çok memnunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt