NoKiA N73 ü TaVSiYe eDeRmiSiNiZ!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamza416

hamza416

Üye
N73 bende aldım kullanıyorum yavaslılık var ewt alıcaksan k.v.k garantili almanı tavsiye ederim çünkü diğer firmalardan alırsan oldukça başın ağarır benim bi arkadaş var n73 me almış alman malı k.v.k garantisiz 4defa ard arda gönderdi hala aynı sorunlar unutma nokia telefon alıcaksan k.v.k tercih etmelisin......

GrabellA

GrabellA

Üye
kardeş ben 1 sene kullandım süper tel sertifika sorunu bazı dosyaları açmaması deli edebilri kamera da iyi joyistikle hiç bir sorun yaşamadım oyunda oynadım arkda 2 senedir kullanıo ondada en ufak sorun çıkmadı

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
N73 bende aldım kullanıyorum yavaslılık var ewt alıcaksan k.v.k garantili almanı tavsiye ederim çünkü diğer firmalardan alırsan oldukça başın ağarır benim bi arkadaş var n73 me almış alman malı k.v.k garantisiz 4defa ard arda gönderdi hala aynı sorunlar unutma nokia telefon alıcaksan k.v.k tercih etmelisin......

çok haklısın..

--------------- Ekleme ---------------

kardeş ben 1 sene kullandım süper tel sertifika sorunu bazı dosyaları açmaması deli edebilri kamera da iyi joyistikle hiç bir sorun yaşamadım oyunda oynadım arkda 2 senedir kullanıo ondada en ufak sorun çıkmadı

eyVaLLah

ygz1998

Üye
n73 alma tavsiye etmem amcamda var memnun değil parlak olan kapatma ve arama tuşları çok cabuk paslanıp çiziliyor üstelik hafıza kartı yeri sokma yerdie hiç uygun biryerde değil ayrıca program indirdğin zaman sorun yaşanıyor örneğin smartmovie indirdim amcama bir sürü soun yaşadı hallettik ama zahmetli iş ilk önce 9-10 ay iyi geçer ama ondan sonra donmalar takılmalar çizikler vs.vs. bence alma n95 al yada benim telden al yada 6680 al yada n70 bunlar daha iyi hemde 3g vsvs falanda var

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Doğru diyorsun parlak yer çizildi mahvoldu ancak tel i alalı 7ay oldu nerdeyse . Yeni tel alacağım

loss_pain

loss_pain

Üye
çok güzel telefon. şüphen olmasın:oke:

blackwind44

Üye
aman sakın alma. bende vardı. çok dandik bi model :S hemen bozuluo

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yazdığım yorumlara bakar misin bi rica etsem

hasbaly

hasbaly

Üye
Kardeş onu alacağına daha yeni çıkmış daha güzel Nokia cep telefonları onları araştır bence. Bu biraz eskide kaldı gibi geliyor bana. Ama oyunlarına bakıyorsan oyunlar süper.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Konu 1.5 senelik adam eskitmiştir bile telefonu:D

erkan1996

erkan1996

Üye
N73 işletim sistemi olarak enüleri çok yavaş ve birçok programı da açmıyor ram yetersizliğinden. Benim de n73 üm var gayet memnunum ancak ram nedeniyle n79 a çevirmeyi düşünüyorum. N73 ü tavsiye ederim ama hız senin için önemli değilse:oke:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için n73 ü aldım çok oldu nerdeyse eskittm ;)

время

время

Üye
Kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Özelliklede kamerası süper.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt