N73 YARD!MMM!!!1o.o1.2oo9

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
N73 YARD!MMM!!!1o.o1.2oo9
arkadaşlar yeni almaı düşünüorm yarın N73 ü tawsiye edermisiniz kaç qündür araştırıorm.. telin eksileri joistik hemen bozuluormuş we işlemci hızı düşükmüş.. bu tel den kullananları w ya bilqisi olanların qörüşlerini bekliorum şimdiden tşkk eder sayqılarımı sunarım!!

ash54

ash54

Üye
abicim üstteki konuda söyledim ya n73 al diye anlattım o kadar 6600 dan çok farklı hiç alakaları yok bile tamam correct:)

mami24

mami24

Üye
al al ama düz al bosa 100 ytl verme ikiside eynı

Kingmortall

Kingmortall

Üye
n73 musıc edition al kardeş 2 gb hafıza kartı veriyolar sesi de çok çıkıyo süper bi telenfn n73 me al :oke:

brahim12

brahim12

Üye
Kardesim sana önerim n73 alma işlemci hızı gercekten de düşük hiç beklenmedik yerde telefon kendikendine reset atıyor hiç zorlanmaya gelmiyor sen en iyisi biraz daha fedakarlık yap n95 8gb al onun gibi telefon görmedim şimdiye kadar .

tahs1n32

Üye
Kardesim sana önerim n73 alma işlemci hızı gercekten de düşük hiç beklenmedik yerde telefon kendikendine reset atıyor hiç zorlanmaya gelmiyor sen en iyisi biraz daha fedakarlık yap n95 8gb al onun gibi telefon görmedim şimdiye kadar .

tam 5.5 aydır kullanıyorum. eqLencesine 4 dene mp3 player açıp telefonda şarkı dinlediqim bile oldu qenede reset atmadı. Sadece Biras Kasmaları var telefonun o kadar Süper bir telefon bütün özelliqLer mevcuT ses De qüzeL.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için çok Teşekkür ederim arkadaşlar x=)

serkan719

serkan719

Üye
N95 Al tepe Tepe Kullan Hemde çok hızlı.

bettacı

Üye
n73 düz al kardesim bende düz var son derece memnunum herşeyi mukemmel bi telefon.Kesinlikle tavsiye ederim ama duzunu ederim.muzuklisini kullkanmadım.Özelliklerine baktığımda normal olan muziklisinden birazdaha özellikli ama önemli özellikler değil.

Ayrıca son derece hızlı bir telefon.Kendikendine rest atmaz telefonda sorun olmadıkca.fakat temiz bulmaya calış.güvenilir bir yerden al

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Şu an N73Me kullanıyorum gayet hızlı evet.. 5gün n95 kullandım daha iii ama n73 kullanmak zorundayım bu ara. Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...