1 Fare 100 kediyi öldürdü........

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
1 Fare 100 kediyi öldürdü........

Kanada'nın Oshawa şehrinde, bir farenin sebep olduğu düşünülen yangında 100 kedi hayatını kaybetti.

Kanada'nın Oshawa şehrinde, bir farenin sebep olduğu düşünülen yangında 100 kedi hayatını kaybetti.

Hayvan barınağında çıkan yangında, kedilerin yanısıra 3 köpek ve birkaç sıçan da öldü. İtfaiye şefinin verdiği bilgiye göre, farelerin elektrik tellerini kemirdikleri ortaya çıktı.

Toronto Humane Society sözcüsü Ian McConachie yaptığı açıklamada, "Farenin bu kadar çok kedinin ölümüne sebep olması gerçekten çok talihsiz ve ironik bir durum" dedi. Yangından 9 köpek, 2 kedi ve bir fare sağ çıkabildi. Kurtulan hayvanlar yeni bir barınakta ya da gönüllü ailelerin yanında kalmaya başladı.

Ne fare ama kedilere gercekten yazık olmuş....

Dwyane_Wade

Üye
:):)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:(:(

iremm

iremm

Üye
şimdi bişi diyecem hayvan düşmanı fln denilecek nyssss...

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
:):):)

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
:(acıdım kedilere

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Baya ilginç.

58_USTA_58

58_USTA_58

Üye
ne kadar saçma şey yapı yorsun doru düzgün şeyler koy siteye başkasından alıp bize satma

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
ne kadar saçma şey yapı yorsun doru düzgün şeyler koy siteye başkasından alıp bize satma

Banlanmayacağımı bilmesem sana ii bi kayardım adam akıllı konuş üyelik tarihin benle aynı ama 2mizinde bu site için yaptıkları cok aşikar bi biçimde meydanda buraya konu acan herkes kendimi olusturuyor yada konulan oyunları kendimi evde olusturuyor:@ millet okusun die olmus bi haberi koyuyoruz senin gibi biride gelmiş böyle yapıyor....

Not:seni böyle yorum yapmaya iten kişiyide tahmin ediyorumda lafım ona böyle oyunlarla ben congaya gelmem......:bann::bann:

Sana sadece gülüyorum.....

mat-rock_58

mat-rock_58

Üye

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Pisikopat fare

dinccine

Üye
ilginç

qurbuz

qurbuz

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...