Maxicep v3 - Yeni Temamız Yayında ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Daha başka farklılıklar düşünülüyor mu?

Nazy

Nazy

Üye
Webhattı mı bizden esinlendi(çaldı), yoksa biz mi? Umarım 2.si değildir.
ikiside olmadı
biz nezamandır üye bilgilerinin yatay olmasını istiyorduk
bir kez denedik kimse istemedi sonrada işlemi geri aldık:)
şimdi ise hem yan üyebilgileri hemde Mesajların düzenliliğini sağlayan üst gri kısmı oluşturan
yeni bir css kodu keşfettik bu forumlarda kullanılabilen üceretsiz ve geliştirilebilir bir kod
Bahsettiğiniz sitede aynı yöntemi kullanmış.
Üye resimlerindeki çerçeveleri zaten biz Şuanki temayı yayınlamadan öncede kullanıyorduk
Bunun dışında başka benzerliklerde olabilir
Şuan çoğu gelişmiş Forum sistemleri Hep lite (Sade) Temalar üzerinde yoğunlaşıyor
Tablo aralıklarını sıfırlıyor kullanıcıya daha çok alan açıyor.
Bizde bu temada bunu denedik
Lite temalar birbirlerine benzeyebilir çünki her ikiside sadedir

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
ikiside olmadı
biz nezamandır üye bilgilerinin yatay olmasını istiyorduk
bir kez denedik kimse istemedi sonrada işlemi geri aldık:)
şimdi ise hem yan üyebilgileri hemde Mesajların düzenliliğini sağlayan üst gri kısmı oluşturan
yeni bir css kodu keşfettik bu forumlarda kullanılabilen üceretsiz ve geliştirilebilir bir kod
Bahsettiğiniz sitede aynı yöntemi kullanmış.
Üye resimlerindeki çerçeveleri zaten biz Şuanki temayı yayınlamadan öncede kullanıyorduk
Bunun dışında başka benzerliklerde olabilir
Şuan çoğu gelişmiş Forum sistemleri Hep lite (Sade) Temalar üzerinde yoğunlaşıyor
Tablo aralıklarını sıfırlıyor kullanıcıya daha çok alan açıyor.
Bizde bu temada bunu denedik
Lite temalar birbirlerine benzeyebilir çünki her ikiside sadedir
Herşeyiyle birebir aynı sadece isim ve kullanılan forum resimleri farklı :blink:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Tamam emek var temada gayet şık
Ama
Bu tema tutmayacak gibi geliyor bana yine de nedendir bilmem..
Ve ben de Alperen abi ye katılıyorum. Aynı gibi bahsedilen siteyle.Ve bu canımı sıkıyor O sitede yarım milyondan fazla üyeye sahip Bizim site de.. Bir farklılık olmalı nedendir bu kadar benzerlik??Sormadan edemiyorum

Nazy

Nazy

Üye
Herşeyiyle birebir aynı sadece isim ve kullanılan forum resimleri farklı :blink:
ben sana sadece ilk gördüğüm farkları sayayım
Tablo genişliği
Arkaplan Gölgesi ve Arkaplan
Online Ofline Bildirim simgeleri
Tablo Kalınlıkları
Ana Yazı Karatkteri ve Boyutları
Mesaj Bildirim İkonları
Yeni konu, cevapla vs. butonları
bu saydıklarım sadece ilk 3 dakikada gördüklerim
bunların dışında bahsettiğin sitedeki 3 tablo çizgisinin aynı renkte olduğunu görüp
%99 unu buraya benzetmek mümkün değil açıkcası:)
çünki bahsettiğin sitede arka plan bile yok o site aşırı sadece
ve her hangi bir sadeleştirilmiş siteye benzemesi normal
Bir örnek vereyim ilginç olacak ama başka örnek bulamadım:ehe
Sadeleşmek İçin Soyunan Birkaç İnsanı göz Önüne Getir
Soyundukça Hepsi Birbirinin Aynısı Gibi Gelecek Sana:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Benim hoşuma gitti oldukça güzel ellerinize sağlık..Ama şu yazı renklerinden halen ısrar ediyorum:)

Birde şu konu açılış tarihi yazıyordu o gitmiş..Tekrar eklenebilir mi?

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
yanlış anlamayın arkadaşlar ve yöneticiler ama bn beğenmedim. mavi renkli olan biraz daha iyiydi ve capcanlı idi. rütbe yazıları da çok büyük. hem 500 000 üyelik bir site neden tema değişimine uğrar? bu tema dahamı çekici? yine de hayırlı olsun ama önceki tema daha iyiydi bence. hem üyelerin online olup olmadığını gösteren işaret beni şaşırttı.

Nazy

Nazy

Üye
yanlış anlamayın arkadaşlar ve yöneticiler ama bn beğenmedim. mavi renkli olan biraz daha iyiydi ve capcanlı idi. rütbe yazıları da çok büyük. hem 500 000 üyelik bir site neden tema değişimine uğrar? bu tema dahamı çekici? yine de hayırlı olsun ama önceki tema daha iyiydi bence. hem üyelerin online olup olmadığını gösteren işaret beni şaşırttı.
daha önceki temayı yayınladığımızdada bu tür eleştiriler almıştık:)
ama nednlerinide saysanız, bize daha yardımıcı olmuş olursunuz
ayrıca online simgesi sizi neden şaşırttı?
DiaBLoS™;1192480' Alıntı:
Ama şu yazı renklerinden halen ısrar ediyorum:)
hangi yazı rnekleri görüntü örneği ile belirtebilirmisin?

CK1991

CK1991

Üye
seo amaçlı konunun özeti var ancak görüntü berbat güzeltilmesini öneriyorm

Nazy

Nazy

Üye
Konu başlıklarını diyor ayırt edilsin..
konu başlıklarının yanındaki ikonlardan ayırt edilebileceğini ve bunun görünüm açısından
daha sade olduğunu açıklamıştım
Mesaj ikonu zaten konunun okunup okunmadığını veya cevap yazılıp yazılmadığını açıkça gösteriyor
Örnek:
Bu ikon, Konuyu Okumamış ve cevap yazmamış olduğunuzu gösterir
Bu ikon, Konuyu Okumuş, ancak cevap yazmamış olduğunuzu gösterir
Kırmızı Tonlu İkonlar ise İçinde Sizin Cevabınız Bulunan Konuların Durumunu Gösterir
Örnek:
Bu ikon, Konuda Sizin Mesajınız Olduğunu, Ancak Okunmamış Bir Mesajın Olmadığını gösterir
Bu ikon ise, Konuda sizin mesajınız Olduğunu ve sizden sonrada okumadığınız yeni mesajlar yazıldığını gösterir.

Eğerki Renkleri değiştirirsek Forum Ana sayfası Yada Kategoriler Lunapark gibi olmazmı?:(
Bu diğer temamızda da diğer linkler ile aynı renkteydi

Solamente

Üye
Çok hoş olmuş abicim emeğinize sağlııııııııııkkkkkkkkkkkkkk :)

burak9400

burak9400

Üye
sitenin tasarımını yapan abilerime sesleniyorum.abilerim ben siteye şimdi girdim ve çok şaşırdım ve ilk dediğim cümle şu"anaaa lan mis gibi temayı almışlar ney koymuşlar!!!eski tema daha iyiydi"...
ama tabiki de gezdikçe beğenmeye başladım tek sorunum var umarım düzeltilir.eskiden yani tasarım mavimsi renkliyken şu yorumları atıran çizgi mavi buton kılıklı hoş birşeydi ama şimdi sadece gri olması kötü olmuş.orayı eskisi gibi yaparsanız yani buton kılıklı yaparsananız daha teknolojik bir biçim kazanacaktır.umarım bu isteğim ağır gelmez ve ricamı yerine getirirsiniz diye umuyorum.şimdiden teşekkür ediyorum.tasarım herşeyiyle hoş olmuş...

__Midas__

__Midas__

Üye
tema çok hoş çok güzel olmuş,

iremm

iremm

Üye
Tema çok gzl olmuş emeği geçen herkese tşkürler...;)

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
Tema cok hoş emeği gecenlere teşekkürler Futbol Kategorisine girdiğim zaman eski tema geliyor

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
BURADA Eski Tema Geliyor...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
konu başlıklarının yanındaki ikonlardan ayırt edilebileceğini ve bunun görünüm açısından
daha sade olduğunu açıklamıştım
Mesaj ikonu zaten konunun okunup okunmadığını veya cevap yazılıp yazılmadığını açıkça gösteriyor
Örnek:
Bu ikon, Konuyu Okumamış ve cevap yazmamış olduğunuzu gösterir
Bu ikon, Konuyu Okumuş, ancak cevap yazmamış olduğunuzu gösterir
Kırmızı Tonlu İkonlar ise İçinde Sizin Cevabınız Bulunan Konuların Durumunu Gösterir
Örnek:
Bu ikon, Konuda Sizin Mesajınız Olduğunu, Ancak Okunmamış Bir Mesajın Olmadığını gösterir
Bu ikon ise, Konuda sizin mesajınız Olduğunu ve sizden sonrada okumadığınız yeni mesajlar yazıldığını gösterir.

Eğerki Renkleri değiştirirsek Forum Ana sayfası Yada Kategoriler Lunapark gibi olmazmı?:(
Bu diğer temamızda da diğer linkler ile aynı renkteydi
Ali abicim hayır yanlış anladın onlara diyecek sözüm yok(ikonlara) harika olmuş!!
ben
yazıları diyorum konu başlıklarını.ayırt edici olsun siyah ya(açık ve koyu siyah):)

--------------- Ekleme ---------------

BURADA Eski Tema Geliyor...
Evet eski tema geliyor ..
Neyse düzeltirler:)

Pure Life

Pure Life

Üye

bu ikisi aynı boyutta olsa daha hoş olmazmı? maxi logosunun birisi tam çizgi hisasinda birisi çizginin dışına taşıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt