benden alsaydınız 10 dk idikapıdan çıkmadan siz çayınızı yudumlarken hattınız açılırdı

BUgün pazar, açılacağını sanmıyorum açıkcası. Bilgilerini eksik aldıklarından dolayı hattı açmamış olabilirler. Bayramdan sonra aldığın bayiye git istersen.

hala aktifleşmedi sinirim bozuldu ama![]()

CK1991 yazdıklarımı anlayarak okumadınız heralde,simkartınızı telefonunuza takıp açtığınızda hattınızı açan bayiniz hattı açsa bile sizin telefonunuz açık durumda olduğu için şebekeyi bulamaz isterseniz kapatmadan tekrar açmadan 1 sene 2 sene öyle tutun kendi kendine şebekeyi bulmaz ancak bir süre sonra açtığınızda Turkcell yazısı geldiğinde açıldığını anlarsınız hat açılmamışsa zaten PIN kodunu girip açtığınızda "sim kart kaydı başarısız" der. tksharmely arkadaşımız yanlış söylemiş bugün pazar bugün mesai olmaz hattınız açılmaz diye bişey olamaz hattınızın açılması ilgili ekrana bilgilerin girilmesi ile doğru orantılıdır. Hattın açılmasının cumartesi-pazar gibi mesai harici durumlarda açılmaması ile ilgili bir durum yoktur. Hattınızın bilgileri ne zaman ilgili sisteme girilirse 2 dk sürmez açılması, sistem otomatik olarak açacaktır. Hatınız açıldıktan sonra Sizin arama yapabilmek için sadece 8090'nı arayarak Türkçe için 1'i tuşlamanız yeterlidir. Aynen bu şekilde hattı açık olduğu halde erkenden sim kartını telefonuna takarak açtığı için hattım açılmadı diyerek geri gelen müşteri çok olmuştur. Bu tür alışverişlerde bayinin size söylediklerini iyi dinleyiniz hat zaten hemen açılacak olsa bilgilerinizi yazıldığı formun doldurulmasının ne anlamı olur. dediğim gibi hattın açılmasının mesaiye takılması gibi bir sorunu olamaz. Siz bayide form doldurulduktan sonra çayınızı içene kadar bile açılabilir tabi bu bayinin isteğine kalmış birşeybugun tam giderken teli son kez açıp kapadım baktım açılmış buz gibi havada geri döndüm çok sinirm bozuldu ama cuma günüde kampuslenelim tam olacak bıktım bu yaşta kontore para yığmaktan yaw iş adamı deiliz bişey değiliz![]()
CK1991 yazdıklarımı anlayarak okumadınız heralde,simkartınızı telefonunuza takıp açtığınızda hattınızı açan bayiniz hattı açsa bile sizin telefonunuz açık durumda olduğu için şebekeyi bulamaz isterseniz kapatmadan tekrar açmadan 1 sene 2 sene öyle tutun kendi kendine şebekeyi bulmaz ancak bir süre sonra açtığınızda Turkcell yazısı geldiğinde açıldığını anlarsınız hat açılmamışsa zaten PIN kodunu girip açtığınızda "sim kart kaydı başarısız" der. tksharmely arkadaşımız yanlış söylemiş bugün pazar bugün mesai olmaz hattınız açılmaz diye bişey olamaz hattınızın açılması ilgili ekrana bilgilerin girilmesi ile doğru orantılıdır. Hattın açılmasının cumartesi-pazar gibi mesai harici durumlarda açılmaması ile ilgili bir durum yoktur. Hattınızın bilgileri ne zaman ilgili sisteme girilirse 2 dk sürmez açılması, sistem otomatik olarak açacaktır. Hatınız açıldıktan sonra Sizin arama yapabilmek için sadece 8090'nı arayarak Türkçe için 1'i tuşlamanız yeterlidir. Aynen bu şekilde hattı açık olduğu halde erkenden sim kartını telefonuna takarak açtığı için hattım açılmadı diyerek geri gelen müşteri çok olmuştur. Bu tür alışverişlerde bayinin size söylediklerini iyi dinleyiniz hat zaten hemen açılacak olsa bilgilerinizi yazıldığı formun doldurulmasının ne anlamı olur. dediğim gibi hattın açılmasının mesaiye takılması gibi bir sorunu olamaz. Siz bayide form doldurulduktan sonra çayınızı içene kadar bile açılabilir tabi bu bayinin isteğine kalmış birşey![]()
ancak sorun tamamiyle aldığım yerin ya yoğunluğu yada ilgisizliğiyle alakalı her yazılanıda okudum
hocam önce3ki mesajımda son kez açıp kapadım dedim sürekli olarak telefonu kapatıp açıyordumancak sorun tamamiyle aldığım yerin ya yoğunluğu yada ilgisizliğiyle alakalı her yazılanıda okudum
![]()