Anycool T818 Uygulama Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6500

6500

Üye
    Konu Sahibi
Anycool T818 Uygulama Yardım
arkadaşlar bnde anycool t818 var ama oyun atamıyorum bana yardımcı olun kimse yapamıyor lütfen yardımncı olun
arkadaşlar lütfen ama lütfen çabuk olun

Mqtrix

Üye
bendede aynı sorun var sanırım java desteklemiyor

DOGUS59

Üye
bendede aynı sorun var sanırım java desteklemiyor
Arkadaşlar şunu net bir şekilde açıklayalım t818 e hiç bir şekilde oyun ve de uygulama yüklenemez.Bu böyle kesin olarak bilinmelidir.Diğer konuda t818 de bulunan ikinci kamera traş içindir.

iskenderun

Üye
merhaba arkadaslar ben iskenderun bende anycool T828 var vede oyun vede program atıp kullanabılıyorum.vede verı tabanı olarakta 3.41.36 kullanıyorum.yalnız nasıl kullandığıma gelırsek telefon hafızası veri tabanına sahte 2 dosya yerlestirdim mynes vede vnes yanı nes ve vnes uzantılı oyunları acıyoruz..

rochef

Üye
mı telofine jave desteklemiş,neke:ez çıbıkım

alimesut21

alimesut21

Üye
rochef hayırdır nakıyorum coşmuşsun...senin gibi arkadaşları görmek beni mutlu etti:naughty::sarıl:

gunayxxxx

Üye
arkadaslar benim eski telefonum annycool t818 ama ekranı kırıldı.ekranını yenilettirebilirmiyim.iş görurmu acaba.sesi çok guzel çıkıyodu kıyamıyorum.bide fiyatı kaça patlar bana acaba.bilgilendirirseniz sevinirim

mkgs1

Üye
alimesut21 evet bende de aynı sorun vardı gittim dışkapıda 15 tl ye yaptırdım sıfır gibi oldu

tatanga555

Üye
slm

gaslans06

gaslans06

Üye
arkadaşlar anycool gamelive dosyası varsa telefonda içine atın hafıza kartına geçer extract deyin açar.... ama programı içinde yüklü ise ... :bigstar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt