Iddaa ediyorum bu temaları beğenmeyen çıkmayacak :) <<Linkler YeNilendi>>

Sponsorlu Bağlantılar

psikolaz

psikolaz

Üye
    Konu Sahibi
Kardesım ben siyahlı varya onun arka fonunu beyendim fakat ıkonlar kotu orgı veya 3d filan olsa daha manyak olur gercekten geri kalanları pek beyenmedım devamını dılerım ellerıne saglık byssss:oke:

canın sagolsun . sanada kolay gelsin

roethlisberger

roethlisberger

Üye
kaedeş iddayı kaybttin.wlla hiç beğenmedim:oku:oku

koka89

koka89

Üye
Son link ölü arkadaşım ;)

rewa

rewa

Üye
linlker ölü Allah rızası için yenileyin su linkleri cok lazım bu temalar saolasn. . .

--------------- Ekleme ---------------

linlker ölü Allah rızası için yenileyin su linkleri cok lazım bu temalar saolasn. . .

rewa

rewa

Üye
insan olana bi kere sölenir ama demkki bizi salalyan yok.. ..

serkan_kup

serkan_kup

Üye
kardeşim mükemmelsin yaw,,

byrona

Üye
Kardeş linkler kırık.

byilmazZ

byilmazZ

Üye
saol :oke:

C4PRISs

Üye
Kardes iNdirmeye CAlısıoRm

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

Dior Baska Dosyalarda Boyle Demior Sadece sEnin Temalarda...

ACaba Premiumla Upload Ettin ondanmı

Son TEma Cok Hosuma Gitti Nasıl uLAsabilirim YesiL oLAn xS

psikolaz

psikolaz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar öncelikle hepinizden özür diliyorum uzun zamandır internet erişimim olmadığı için siteye bakamamıstım premium hesabımında suresı dolunca rapid dosyaları askıya almıs en yakın zamanda tekrar upload edeceğim

el_cartel

Üye
ilk tema harika sağol...
hocam ben verdiğin fontu attım tele fakat ana menüde (rehber,mesajlar... olan bölünde) yazı çok ince oldu onu nerden ayarlayabilirim diğer bölünlerde yazı büyüklüğü güzel de ana menüdeki yazılar pixel pixel çıkıyo yardımcı olursan sevinirim tel n95

psikolaz

psikolaz

Üye
    Konu Sahibi
linkler yenilenmiştir

psikolaz

psikolaz

Üye
    Konu Sahibi
ilk tema harika sağol...
hocam ben verdiğin fontu attım tele fakat ana menüde (rehber,mesajlar... olan bölünde) yazı çok ince oldu onu nerden ayarlayabilirim diğer bölünlerde yazı büyüklüğü güzel de ana menüdeki yazılar pixel pixel çıkıyo yardımcı olursan sevinirim tel n95

kardesım bende n95 8gb var soyledıgın sorunla karsılasmadım hıc ancak font dosyasını xplorer ile acıp zoom ratio secenegını kafana gore ayarlayabılırsın

vasvi

Üye
biz gördüklerimizi unuttuk canım.

*antinegative*

Üye
Saolasin :cool

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
başlıgın çok iddalı. içinde 1. ve 3.temalar güzel indirdim eline saglık

psikolaz

psikolaz

Üye
    Konu Sahibi
iddaa sadece işin esprisi kimine göre güzel olabilir kimi de hiç beğenmez işine yarayan çıktıysa sevindim iyi kullanımlar...

vasvi

Üye
iddia ettiğin kadarlar

emirkan25

emirkan25

Üye
emegine saglık