Gsm Operatörleri Bölümünde yapılacak kampanya hkkn.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gsm Operatörleri Bölümünde yapılacak kampanya hkkn.
Merhaba Sayın Forum Yöneticileri, Moderatör arkadaşlarım.

Bilindiği üzere forumumuzda GSM Operatörleri bölümü pek aktif değil. Son 1-2 hafta içerisinde biraz kıpırdanma olsa da bu benim için yeterli değil. GSM Operatörleri üzerinde sürekli olarak aktiflik olması elbette biz Yöneticilerin elinde. Bu sebeple daha önce de GSM Operatörleri bölümünde açtığım konuda belirttiğim gibi bir kampanya yapmayı düşünüyorum.

Kampanya Konu Başlığı:
MaxiCep GSM Operatörleri Aktif Üye Kampanyası.

Kampanya Konu Mesajı:

MaxiCep Gsm Operatörleri, siz değerli üyelerimiz için hazırladığımız kampanyada 1 Hafta boyunca sürecek olan kampanya sürecinde sürpriz hediyeler sizi bekliyor!
Kampanyamızda siz üyelerimizin kontör kazanması çok basit.

24-31 Kasım Tarihleri arasında sürecek olan kampanyamızdan;
1) GSM Operatörleri bölümünde konu başlıklarına en çok mesaj atan üyelerimiz,
2) GSM Operatörleri bölümünde en çok konu açan üyelerimiz Kampanya bitiş tarihinde yapılacak olan değerlendirmede bizden sürpriz hediyeler kazanacak.

Kampanya Detayları:

* Kampanyamız 24-31 Kasım tarihlerinde geçerli olacaktır ve kampanya bitiminde kazanan üyeler belirlenecektir.
* Kampanyamıza katılmak için maxicep.com forum üyesi olmanız gerekmektedir.
* Kampanyamızdan hediye kazanmanız için, Konulara en çok mesajı atmış olman üye olmanız ya da en çok konu açmış olan üye olmanız gerekmektedir.
* Kampanyamız sonunda 2 kişi hediye kazanacaktır.
* Kampanyadan kazanılan hediyeler kampanya bitişi ile kazananlar belirlendiğinde belirtilecektir.
* Kampanyamıza Forum Yöneticileri katılamaz, katılmış olsalar bile hediyelerden yararlanamazlar.
* Maxicep.com kampanya içeriğini değiştirme, iptal etme haklarınız gizli tutar.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar kampanyada en çok konu açana ve en çok mesaj atana Turkcell 100 MB internet paketi, 25 Kontör vermeyi düşünüyorum. Turkcell ve Avea hattım var kontör gönderimi sorun olmayacak benim için.
Fakat 100 MB İnternet paketini henüz bulamadım. Eğer elinde mevcut Turkcell 100 MB İnternet paketi bulunan arkadaşım varsa PM İle irtibata geçebilir.( Ücretini ödeyebilirim. )

Kampanya detayları bölümünde veya farklı bir konuda hatam olabilir. Gerekli düzenlemede yardımcı olursanız sevinirim :)
Görüşlerinizi bekliyorum...

Ozan

Ozan

Admin
Bir de çeşitli şartlar koymak lazım yani
yeni bir üyeninin hemen kayıt olup,
100 lerce boş mesaj atmasını önleyecek tarzda

Mesela Üyeliğinden bu yana, x günde x mesajdan fazla ( günlük ortalama x mesaj ) mesaj atanlar yararlanamaz tarzında falan tabi de algoritmayı iyi kurmak lazım aksam bakarım şu an islerim var

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kurallar

1) Yönetimce 4 konusu veya mesajı silinenler elenecektir.

Olabilir mi?..

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kampanya detaylarını tam olarak düzenlememiz lazım sonradan sorun çıkmaması için.

" 1) Yönetimce 4 konusu veya mesajı silinenler elenecektir. " olabilir mesela praetor dediğin gibi.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar İnternet Paketini buldum.
Bir Turkcell internet paketi
Turkcell ya da Avea 20 Kontör hediye etmeyi düşünüyorum.
Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim, fazla geç kalmayalım bir de kampanya için.

jöly

Üye
bence bayrama denk getir yarışmayı...tatil olduğu için öğrenci olan üyeler bu fırsatı kaçırmayıp daha aktif oluyorlar...ama sadece turkcell ve avea olmasa..vodafone kullananlara haksızlık olmasın...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
bence bayrama denk getir yarışmayı...tatil olduğu için öğrenci olan üyeler bu fırsatı kaçırmayıp daha aktif oluyorlar...ama sadece turkcell ve avea olmasa..vodafone kullananlara haksızlık olmasın...

Dünyada vodafone kullanan 5 kişi ya kaldı ya kalmadı. ;)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben, sevgilim, annesi, benim annem bir de jöly mi?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ahmet küçük bir espiri yapmış Ata, takılma. :)

Kurallar

1) Yönetimce 4 konusu veya mesajı silinenler elenecektir.

Olabilir mi?..

Hiç bir zaman böyle bir kural olmadı, gerek kampanyalarda; gerekse yarışmalarda. Şimdi de olmamalı. Çünkü nerden bileceğiz hangi üyenin ne kadar konusunun ve mesajının silindiğini?

İki üç aylık üye olmak şartı getirilebilir; bir de kampanya süresince bir iki yönetici çok detaylı olmasa da bölümde yazılacak olan mesaj ve konuları takip etmeleri için görevlendirilmeli, sadece kategori yöneticilerine bırakılmamalı.

jöly

Üye
ben avea ve turkcell kullanıyorum...ama vodafone kullananların sayısı Ahmet'in dediği gibi az değil...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ahmet küçük bir espiri yapmış Ata, takılma. :)

:allalla: Mesaja baktııım baktııım anlamadım bir türlü...
Dedim herhalde Ahmet girmiş bana ağır bir şeyler yazmış, sonra Hasan böyle tatlı bir mesaj yazmış, Ahmet mesajını silmiş, görmemişim ben...

Yani Ahmet'e hitabettiğini düşünüdüm;
"Ahmet! Ata sana küçük bir espri yapmış! Takılma!"
Şeklinde.
Sonra anladım ki sen bana hitabetmişsin, kızdığımı zannedip :ehe
Bana ne yahu, Vodafone'yi sevmiyor diye Ahmete mi çıkışacağım :ehe

Ata küçük bir espri yaptı Hasan,takılma :)

Hiç bir zaman böyle bir kural olmadı, gerek kampanyalarda; gerekse yarışmalarda. Şimdi de olmamalı. Çünkü nerden bileceğiz hangi üyenin ne kadar konusunun ve mesajının silindiğini?

İki üç aylık üye olmak şartı getirilebilir; bir de kampanya süresince bir iki yönetici çok detaylı olmasa da bölümde yazılacak olan mesaj ve konuları takip etmeleri için görevlendirilmeli, sadece kategori yöneticilerine bırakılmamalı.

Hiç bir zaman böyle bir kural olmadı belki ama bu olamayacağı anlamına gelmez değil mi? :)

Eğer böyle bir kural koyarsak, forumda düzen kendiliğinden sağlanabilir belki?
Yani üye spam mesaj atmaya korkar, eğer silinirse mesajım yarışmadan elenirim diye.
Böylece daha kaliteli mesajlar atmaya başlanır o bölümde. Yönetime de diğer işlere ayıracak daha çok zaman kalır :)

Kimin kaç konusunun silindiğinin tespiti çok zor değil :)
Sadece bu bölüm için silmeden önce rapor edersiniz olur biter :gul: Ben kimin kaç konusunu sildim biliyorum :ehe

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Avea ve Turkcell hattım var. Vodafone kullanmadığım için vodafone yazmadım. Turkcell kullanıcısı için Mobil İnternet paketi çok güzel olur. Güzel de bir hediye olur.

Kontör miktarı ise 20 ya da 25 diye düşünüyorum.

Yarışmayı bayrama ertelemek daha doğru olur, katılımın fazla olması açısından acele etmiyelim, haklısınız :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar "bungee" arkadaşımın da yardımıyla Kampanya detaylarını değiştirdik. Bu şekilde detaylar tam anlaşılır ve de biraz daha kapsamlı oldu. Kampanya Bayram tatilinin ilk gününde başlayacak ve 1 hafta sürecek. Yeni Detaylar şu şekilde:

Kampanya Konu Başlığı:
MaxiCep GSM Operatörleri Bölümü Aktif Üye Kampanyası.

Kampanya Konu Mesajı:

MaxiCep Gsm Operatörleri bölümündeki, siz değerli üyelerimiz için hazırladığımız kampanyada 1 hafta boyunca sürecek olan kampanya sonunda sürpriz hediyeler sizi bekliyor!
Kampanyamızda !!! kontör (Hediye? internet paketi?) kazanmak çok basit.

24-31 Kasım tarihleri arasında sürecek olan kampanyamızda; (n silindi)
1) GSM Operatörleri bölümünde konu başlıklarına en çok anlamlı mesaj atan üyemiz,
2) GSM Operatörleri bölümünde en çok anlamlı/bilgi veren konu açan üyemiz kampanya bitiş tarihinde yapılacak olan değerlendirme sonucunda bizden sürpriz hediyeler kazanacaktır.

Kampanya Detayları:

* Kampanyamız 24-31 Kasım tarihlerinde geçerli olacaktır ve kampanya bitiminde yapılacak değerlendirme sonucunda kazanan üyeler belirlenecektir.
* Kampanyamıza katılmak için maxicep.com forum üyesi olmanız gerekmektedir.
* Kampanyamızdan hediye kazanabilmeniz için, konulara en çok anlamlı mesajı atmış olan üye olmanız ya da en çok anlamlı/bilgi veren konu açmış olan üye olmanız gerekmektedir.
* Kampanyada; yardım isteme amaçlı açılan konular, boş ve reklam içerikli konular, bölüme uygun olmayan konular, kampanya dışında bırakılacaktır.
* Kampanyada; sadece smileylerden oluşan mesajlar, tek kelimelik mesajlar, paylaşım için teşekkürler ve benzeri içerikteki mesajlar, kampanya dışında bırakılacaktır.
* Kampanyamız sonunda 2 kişi hediye kazanacaktır.
* Kampanyadan kazanılan hediyeler kampanya bitiş tarihinden sonra belirtilecektir.
* Kampanyamıza forum yöneticileri katılamaz, katılmış olsalar bile hediye kazanamazlar.
* Maxicep.com kampanya içeriğini değiştirme, iptal etme haklarını gizli tutar.

Not: Değiştirilen yerler Koyu tonla belirtilmiştir.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

Hiç bir zaman böyle bir kural olmadı belki ama bu olamayacağı anlamına gelmez değil mi? :)

Eğer böyle bir kural koyarsak, forumda düzen kendiliğinden sağlanabilir belki?
Yani üye spam mesaj atmaya korkar, eğer silinirse mesajım yarışmadan elenirim diye.
Böylece daha kaliteli mesajlar atmaya başlanır o bölümde. Yönetime de diğer işlere ayıracak daha çok zaman kalır :)

Kimin kaç konusunun silindiğinin tespiti çok zor değil :)
Sadece bu bölüm için silmeden önce rapor edersiniz olur biter :gul: Ben kimin kaç konusunu sildim biliyorum :ehe

Tabii, mesajı silmeden önce raporlayalım, yarışma bittikten sonra kimin mesajı ne kadar silinmiş diye rapor bölümüne girip son zamanlardaki tüm konulara girip çıkalım ve elemeyi yapalım öyle mi?

Mantıklı olan bu mu yoksa;

Saçma mesaj yazanları direk eleyip hakedenleri öne çıkarmak mı? Ve bir de, senin önerdiğinle mi yoksa bizim standart işlemimizle mi daha az zaman kaybımız oluyor? Bir düşün.. :)

İkinci kural bana gereksiz gibi geldi tksharmely, onun yerine bir - iki - üç aylık üye şartı aramak daha iyi gibi..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Mahmut kesinlikle biraz eski üye olma şartını koymak gerekir. En azından 2 ay gibi. :oke:

Ayrıca Ata şu şikayet işi hem gereksiz bir şey hem de boşa zaman alıyor. Forumda uğraşılacak bir ton iş varken şikayet göndermek, sonra onları elemek okumak vs bence çok ama çok gereksiz.

Her yönetici kendinden sorumludur, bir hatası varsa ciddi veya kararsız kaldığı bize danışır pm ile olmazsa uzun vadede konuşulabilecek bir şeyse konu açar ama şikayet olayı hem anlamsız hem de zaman çalıyor...

Ayrıca şikayet mesajlarında aşırı derecede geyik yapılması ve yöneticilerin mesajlarının olması bence şikayet mesajlarındaki aktifliği engelliyor, işlem hızını vs. ;)

jöly

Üye
bayram aralıkta değil mi? neden 24-31 Kasım denilmiş onu anlamadım?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Benim önderlik iddiam yok Hasan ve söylediğin aslında sandığın kadar uzun bir işlem değil.
Ama sonuçta benimkisi bir fikirdi yalnızca :)
Kabul edilmeyebilir elbette :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Benim önderlik iddiam yok Hasan ve söylediğin aslında sandığın kadar uzun bir işlem değil.
Ama sonuçta benimkisi bir fikirdi yalnızca :)
Kabul edilmeyebilir elbette :)

Önderlikle ilgili bir şey yazmadım ben Ata, önderlik ne alaka anlamadım?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Uydurmuşum Hasancığım ya kusura bakma lütfen :gul:

Ve bir de, senin önerdiğinle mi yoksa bizim standart işlemimizle mi daha az zaman kaybımız oluyor?

önerdiğini
önderliğin

olarak okumuşum :)

İyi çalışmalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt