n70 tv izleme

Sponsorlu Bağlantılar

baskentli_aes

Üye
    Konu Sahibi
n70 tv izleme
arkadaşlar n70 için tv prgramı var mı varsada bedavamı izleniyo acaba ayrıca hatım avea

• Beğen
Tepkiler: polat_3232

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
n70 te de tv izleniyor.bende N70 var izliyorum ama hattım Vodafone. vodafone hat zaten ral playeri olan telefonlara veriyor.İzlemek istersen müiteri hizmetlerini ara,çabuk hallederler

aryscat

aryscat

Üye
Sitede ara bulursun. Ama sadece Vodafone dan bedava izlersin. Diğer hatlar aşırı pahalı. Benim bir arkadaş 350 ytl para ödedi avea ya. Uyarmıştım ama dinlemedi.

firelord_05

Üye
arkadaşlar bendede n70 var real player den izleniyor.bir de benim telefonun blutooh çalışmıyor ne önerirsiniz

akrep_2256

Üye
:megafon:tam olarak nasıl yükleyebiliriz hangi programlar rica etsem birileri anlatırmı:hmmm

presence_islam

presence_islam

Üye
Sitede ara bulursun. Ama sadece Vodafone dan bedava izlersin. Diğer hatlar aşırı pahalı. Benim bir arkadaş 350 ytl para ödedi avea ya. Uyarmıştım ama dinlemedi.

kardeş vodafondan nasıl bedava oluyor bi zahmeet ayrıntılı açıklaya bilir misin?

smeckdown

Üye
ya bende real plaryr var nasıl oluyorda bedava izlenior programlar neler bi açiklarsan seviniriz kardeş birde müşteri hizmetine nediycez

Takipçi Satın Al

Üst Alt