Yanlış Numara Tİplemelerİ... Mutlaka Okuyun Kopacaksınız!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış Numara Tİplemelerİ... Mutlaka Okuyun Kopacaksınız!!!
1.KLASİKLER...: En çok rastlananlardır. "Alo Mustafa Bey?" dediklerinde "Yanlış Efendim!" gibi nazik bir cevap vermenize rağmen; özür dilemeden "Tık" diye yüzünüze kapatarak insanı durduk yerde uyuz etmekte üzerlerine yoktur. Özür dileyerek efendi gibi telefonu kapatmak yerine arkalarından küfür yemeyi tercih etmelerinin sebebi anlaşılmaz...

2.İNANAMAYAN!-LAR...: Kendilerinden o kadar emindirler ki, yanlış numara çevirdiklerine asla inanmazlar. Onlar doğru çevirir, suçu hatlarda bulurlar. Yanlış numara olduğunu söylersiniz, kapatıp tekrar ararlar. Yine yanlış olduğunu söylediğiniz halde bir kez daha şanslarını denerler. Sinirlendiğinizi bildikleri halde "Acaba?" diye son bir kez daha denerler ama artık sesinizi tanıdıkları için tepkinizden korkup sessizce kapatıp uzarlar.

3.ŞAŞARCALAR...: Görüşmek istedikleri kişi yerine siz çıkınca apışıp kalırlar. Haddinden fazla rahatsız olup "Aaa öylemi?Şey, pardon, rahatsız ettim, kusura bakmayın, iyi günler, affedersiniz!" gibi bir sürü ünlemle biten kelimeyle normal bir konuşma kadar süre harcarlar...

4.KAFADAN DALANLAR...: "Abi selam. Nasılsın? Kusura bakma arayamadım epeydir. Başıma neler geldi bi bilsen, arabayı vurdum, eve hırsız girdi, hanım kaçtı, neyse şimdi iyiyim çok şükür. Sen nasılsın, yenge nasıl?" diye tam gaz giderken, "Birader yanlış galiba, kimi aramıştınız?" dediğinizde yanlış aradıklarını anlarlar. Tüm bu hikayeyi aynı sırayla doğru kişiye de anlatacaklarından şüpheniz olmasın...

5.BELEŞCANLAR...: En beteri bunlardır. Çaldırır kapatırlar, ödemeli çağrı yaparlar, kısacası her türlü rahatsızlığı verirler. Numarayı tanımadığınız için "Cevap verip ne masrafa giricem, o arasın!" demeniz sizi kurtaramaz. Israrla çaldırmaya devam ederler. Sonunda yanlış aradıklarını söylemek ve beladan kurtulmak için arayarak ya da mesaj atarak masrafa girmek zorunda kalırsınız. Uzatmanın faturası size geri döner!..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
3ve4 karışımıyım:)

POWER

POWER

Üye
Klasillere uyuz oluyorum :ss Bide direkt dalanlar süper oluyor kızın biri aramıştı aşkım ben seni böle böle seviyorum yanına geliyorum....(burası biraz müstehcen :ehe)

dreamnurse

dreamnurse

Üye
ben bir şaşarcayımmm...:ehe

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
5 dakka önce beleşciler 2 kere çaldırdılar oralı bile olmadım :D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:) telefon sapıklıkları beni deli ediyor

delirza

Üye
şu 5 i yapanlari bulsam var ya?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...