Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2008/Eylül Ayın Üyesi: "praetor" Tebrikler
Sponsorlu Bağlantılar
Ozan
Admin
Konu Sahibi
Çok güzel konusmalar geçiyor bu ay gerçekten sevindirici demekki yine doğru bir karar vermişiz ...
rs232
Üye
Büyük bir merakla ayın üyesi kim seçilmiş diye açmıştım...
Hiç beklemiyordum..ve ben çıktım rs232 usb kablo
DiaBLoS
Admin
Yeni görüyorum 2 hafta kadardır giremiyordum ata arkadaşım..Tebrik ediyorum seni
Böyle düşündüğünüzü görmek çok sevindirici... En çok mesaj yazılan ayın üyesi konusunun benim hakkında olan olabileceğini hiç tahmin etmezdim Çok değerli üyelerden çok güzel sözler duydum gerçekten de...
DiaBLoS™;1088424' Alıntı:
Yeni görüyorum 2 hafta kadardır giremiyordum ata arkadaşım..Tebrik ediyorum seni
Efendiiiim?
Duyamıyoruuum?
Bir daha yaz, büyük harflerle olsun bu sefeeeer!
Ben konu dışından üye olduktan 1.5 ay sonra forumun diğer alanlarına çıkabilmiştim. (Bkz. http://www.maxicep.com/maxicep-ayin...i-xkadir61-tebrikler-6-152943.html#post999581 )
O günlerde konun dikkatimi çekmişti... Girip sonuna kadar okudum! 75 mesaj!.. Rekor... İçimden sana bir helal olsun çekmişliğim vardır ama bırak geçmeyi, geçilebileceğini bile düşünmemiştim
Ve veda vakti...
Ama vedaların genel havasının aksine bu veda sevinçle dolu bir veda!
Bu gurura layık görülmek, o mutluluğu bir ay doya doya yaşamak ve sonunda da hakeden bir başka değerli üyeye devretmek!.. Hepsi de birbirinden yaşanılası güzellikte duygular. Hakeden tüm üyelere nasip olur umarım.
Negative ve leiche başta olmak üzere tüm MaxiCep yönetimine,
Bu konu altında güzel yorumlarını benimle paylaşan birbirinden değerli tüm üyelere,
Ve beni burada ya da başka yerlerde tebrik eden herkese,
Sonsuz teşekkürler...
Anıl Umut
Emekli Yönetici
veda olmayacak sanırım 1 kasım ve hala ayın üyesisin tebrikler..
Praetor
Emekli Yönetici
Teşekkürler caldion
Evet, Kasım ayı tebriklerini alacağım artık
Arkadaşlar teşekkürler de ekim ayı üyesi ben değilim yahu karıştırmayalım
Sanırım yoğunluklarından ötürü adminlerimiz biraz gecikti ayın üyesini belirlemekte
Merakla bekliyorum ben de ekim ayındaki kalitesiyle "ayın üyesi" olan ve bu tacı kasım ayında taşıyacak olan üyemizi
(Sanırım en uzun süre ayın üyesi olan da ben oldum bu arada )
dreamnurse
Üye
anaaa sen değil misin o zaman tebriğimi geri aldımm