Skyfire Symbian 6746 S60

Sponsorlu Bağlantılar

kosmos

Üye
Ya arkadaş kullanmış olduğum telefon N958GB Skfire telefonda yüklü ama ( bağlantı seçeneklerinde Turkcell WAP' ı seçiyorum her defasında ( Skyfire service is currently unreachable Your phone's network settings may not be configured correctly.
Please check your phone connection settings then try again later ) (000_1003) Exit hatası veriyor. bir türlü giremiyorum ilgilenen arkadaşlar varsa çözümünü söylesin lütfen.sevgilerle

yckoc2004

Üye
programı henüz yüklemedim ama googleden aratıp üye oldum ve yükledim süper biz ön izleme demosu var aynen anlattığın gibi eyvallah sağol

kerem5555

Üye
programın babası kardeş, gerisi yalan oldu artık ,çok teşekkürler bu güzel paylaşımın için!!! denedim babalar gibi çalışıyo, her yerede girebiliyosun ;=)

--------------- Ekleme ---------------

n80 de sorunsuz çalışıyor, tarafımdan şu anda denemiş vaziyette wifi den tabii ki :oke:

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler kardesım

Rica arkadaşım güle güle kullan..Saygılar..

Ya arkadaş kullanmış olduğum telefon N958GB Skfire telefonda yüklü ama ( bağlantı seçeneklerinde Turkcell WAP' ı seçiyorum her defasında ( Skyfire service is currently unreachable Your phone's network settings may not be configured correctly.
Please check your phone connection settings then try again later ) (000_1003) Exit hatası veriyor. bir türlü giremiyorum ilgilenen arkadaşlar varsa çözümünü söylesin lütfen.sevgilerle

Arkadaşım sanırım GPRS ayarların bozuk ya da bu program GPRS ile girmiyor sen bide WLAN bağlantı olarak kullan çunku ben hiç denemedim GPRS ile :S

programı henüz yüklemedim ama googleden aratıp üye oldum ve yükledim süper biz ön izleme demosu var aynen anlattığın gibi eyvallah sağol

Sende saol Kardeşim

programın babası kardeş, gerisi yalan oldu artık ,çok teşekkürler bu güzel paylaşımın için!!! denedim babalar gibi çalışıyo, her yerede girebiliyosun ;=)

n80 de sorunsuz çalışıyor, tarafımdan şu anda denemiş vaziyette wifi den tabii ki :oke:

Bendensin babacan 1 numara program 2 numaralı programda nokmote diyebilirim süper bişi hehe :D

dnz66

dnz66

Üye
baba kontor gitmio beta falan dedin 52 kontor gitti ?:(valla bana girdi
ama 1 hafta bedava oldu sonra kontor ü bitirdi bi bilgin varmı

:):):)esinti acaba ilk kontör gitmio da sonra hepsini bitiriyormu:hakem::anlas::spr

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
baba kontor gitmio beta falan dedin 52 kontor gitti ?:(valla bana girdi
ama 1 hafta bedava oldu sonra kontor ü bitirdi bi bilgin varmı

:):):)esinti acaba ilk kontör gitmio da sonra hepsini bitiriyormu:hakem::anlas::spr

Arkadaşım senin adına üzüldüm avea mı hattın ? fakat ben hiç GPRS ile girmedim ve girmemde kimseye tavsiye etmem GPRS ile web browser ı kullanmak Ama msn falan girin deim rahatlıkla hiç kontör gitmez o zaman dediğim gibi Web browser ı kulanmayın yani GPRS ile internete girmeyin örnek verm size bi telefonla mynet e girmek 1,2 mb civarında bu ne demekbiliyormusunuz vodafone da 12 kontor avea da haftalık oldugu için yani bir hafta içinde 5 kere mynete girmek demek yani sadece mynet sitesini açmaktan ahsediyorum sakın ve sakına telefondan web broser dan internette gezinti yapmayın am wap. siteleri var oralara grebilirsiniz MSn programlarınada şimdi sonuç dostum sen sen ol ve herkese söyluyorum web browser ı kullnmayın telefonda GPRS il mumkun olmadıkca ama WLAn ile güle güle Skyfire yi gonul rahatlıgınca kullanabilirsiniz Türkiyede Hızl<internet deilen olay henüz yok bu olay gelse zaten evdeki internet hızından daha hızlı internet hızı telefonlarımızda olacAK ..Saygılar.

cs1453

cs1453

Üye
Arkadaşlar ben üye olamıyorum rica etsem biri benimle telefona gelen şifresini paylaşabilir mi?:(

asimomoto

asimomoto

Üye
anlayamayacak ne var arkadaş skyfire sitesinden üye olurken cepnumarası istiyor sitefakat abd ye kayıtlı numara olacak arkadaşta benim gibi kayıt olamamış işte anlatmaka istediği bu:sopa:

cs1453

cs1453

Üye
aynen bu kardeşim sağ ol sen kayıt olabildin mi?

kocibo

Üye
teşekkürederim çok sağol kardeş

bazaaran

Üye
Bide biz deneyelim bakalım, o kadar övdüğünüz kadar varmıymışşş???

dnz66

dnz66

Üye
kardeş peki 6120 c de wlan varmı (eğer yoksa baska bir program tavsiye edermisin?)

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
kardeş peki 6120 c de wlan varmı (eğer yoksa baska bir program tavsiye edermisin?)

Arkadaşım wlan varmı yokmu bilmiyorum ama wlan sız olarak önereceğim en iyi web browser tabiki operadır gprs ile internete girmeyi kimseye tavsiye etmem zorda kalmadıgınız surtece ama msn e girebilirsiniz çunku kontor pek gitmiyor o zaman :)

cs1453

cs1453

Üye
aranızda amerikalı yoksa üye olamaz usa numarası istiyo:D

aragorn1234

aragorn1234

Üye
hocam tek kelimeyle süper eline koluna emeğine sağlık

Üst Alt