oyum fatihsagohiphopa kendisi kankimdir
siz içinizi ferah tutunçağrı34 10 Ekimde Üye Oluyor ve fatihsagohiphop™ Oy Veriyor... Hımmm... Böyle Olacağını Bilseydim Eğer... İlk Günden Şirketteki Bütün Elemanları Birlik Eder... Patronlar Dahil... Kendimi Oy Manyağı Yapardım... Neyse Kalsın Arkadaşlar... Aslında Eğlencesine Katılayım Dedim Bakalım Sonu Nereye Kadar Gidecek Die... Ki Gittiği Son Belli Oldu... Bana Oy Veren Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim... Saygısızlık Etmemek İçi Yarışmadan Çekilmiyorum Fakat Bana Oy VERMEMELERİNİ Rica Ediyorum... Bu Tür Bir Organizasyona İlk Defa Katıldım... Ama Son Oldu... İyi Forumlar...
ama bn isimlere bakmadan scroll yaptım, verdim oyumu, böyle polemik gibi oluyo, klasımızı sarsmayalım 
burcu snnki de güselmnişama bn isimlere bakmadan scroll yaptı, verdim oyumu, böyle polemik gibi oluyo, klasımızı sarsmayalım
---
Ali abi, önemli olan, önemli kişilerden oy almak, bundan bi öncekinde onbaşı bile yoktu oy aldığım kişiler arasında..
Ya zaten birine bana oy ver dediğin zaman o kişi ya hayır demeyi bilmiyor, yada forumun iyiliğini istemiyorama bunlar aşılacaktır zamanla, hileye de aman vermiyoruz
![]()
Ne dersen de taşlandık işte 

çağrı34 10 Ekimde Üye Oluyor ve fatihsagohiphop™ Oy Veriyor... Hımmm... Böyle Olacağını Bilseydim Eğer... İlk Günden Şirketteki Bütün Elemanları Birlik Eder... Patronlar Dahil... Kendimi Oy Manyağı Yapardım... Neyse Kalsın Arkadaşlar... Aslında Eğlencesine Katılayım Dedim Bakalım Sonu Nereye Kadar Gidecek Die... Ki Gittiği Son Belli Oldu... Bana Oy Veren Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim... Saygısızlık Etmemek İçi Yarışmadan Çekilmiyorum Fakat Bana Oy VERMEMELERİNİ Rica Ediyorum... Bu Tür Bir Organizasyona İlk Defa Katıldım... Ama Son Oldu... İyi Forumlar...
burcu snnki de güselmnişama bn isimlere bakmadan scroll yaptım, verdim oyumu, böyle polemik gibi oluyo, klasımızı sarsmayalım
---
Ali abi, önemli olan, önemli kişilerden oy almak, bundan bi öncekinde onbaşı bile yoktu oy aldığım kişiler arasında..
Ya zaten birine bana oy ver dediğin zaman o kişi ya hayır demeyi bilmiyor, yada forumun iyiliğini istemiyorama bunlar aşılacaktır zamanla, hileye de aman vermiyoruz
![]()
Hayır asla sizi taşlamadım.Arkadaşlarınıza oy veriyorsunuz denildi.Ben onu anlatmaya çalıştım.Ben kendimede oy vermedim.10 tane avart degiştiririm sizi hiç bir şeye degişmemNe dersen de taşlandık işte
![]()
fatihsagohiphop™ yarışmadan diskalifiye olmuştur.
Dj Airmax™;1089803' Alıntı:Hayır asla sizi taşlamadım.Arkadaşlarınıza oy veriyorsunuz denildi.Ben onu anlatmaya çalıştım.Ben kendimede oy vermedim.10 tane avart degiştiririm sizi hiç bir şeye degişmem

Fatihe oy vermem suç mu? neden ismim burada geçiyor? bütün avatarlar birbirirne benziyor diye ve fatihinkini beğendim diye ona oy vermem suç mu oldu?noldu şimdi de jöly hile mi yapıyor oldu? seni şiddetle kınıyorum!!!!!!!!

tamam ablacım sen bana oy verebilirsin haklısın bunu anlamayanlar varFatihe oy vermem suç mu? neden ismim burada geçiyor? bütün avatarlar birbirirne benziyor diye ve fatihinkini beğendim diye ona oy vermem suç mu oldu?noldu şimdi de jöly hile mi yapıyor oldu? seni şiddetle kınıyorum!!!!!!!!![]()
1.çağrı arkadaşım benim arkadaşımdır.ben onu isteyerek buraya üye yapmadım ve her bize geldiğinde interneti olduğunda buraya üye olmak istediğini söyliyordu ve oldu bunu fake için yapmadık.
yukarıda değiğim gibi arkadaşım kendi üye olmuş ve bana oy vermiş bunda ne sorun olabilirçağrı34 10 Ekimde Üye Oluyor ve fatihsagohiphop™ Oy Veriyor... Hımmm... Böyle Olacağını Bilseydim Eğer... İlk Günden Şirketteki Bütün Elemanları Birlik Eder... Patronlar Dahil... Kendimi Oy Manyağı Yapardım... Neyse Kalsın Arkadaşlar... Aslında Eğlencesine Katılayım Dedim Bakalım Sonu Nereye Kadar Gidecek Die... Ki Gittiği Son Belli Oldu... Bana Oy Veren Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim... Saygısızlık Etmemek İçi Yarışmadan Çekilmiyorum Fakat Bana Oy VERMEMELERİNİ Rica Ediyorum... Bu Tür Bir Organizasyona İlk Defa Katıldım... Ama Son Oldu... İyi Forumlar...

konuşup hakkını doldurma .fatihsagohiphop™;1090533' Alıntı:ben geldim millet
1. olarak
--------------- Ekleme ---------------
tamam ablacım sen bana oy verebilirsin haklısın bunu anlamayanlar var
1.çağrı arkadaşım benim arkadaşımdır.ben onu isteyerek buraya üye yapmadım ve her bize geldiğinde interneti olduğunda buraya üye olmak istediğini söyliyordu ve oldu bunu fake için yapmadık.
2.bunda bana oy vermeleri bir suç değildir herkez istediği kişiye oy verebilir.
yukarıda değiğim gibi arkadaşım kendi üye olmuş ve bana oy vermiş bunda ne sorun olabilir
ayrıca 1 kişi bizim arkadaşımızsa oy vermişse bunda ne sorun olabiliyor anlamadım.![]()
konuşup hakkını doldurma .

ewet arkadaşlar ata haklı yakışmıyor bize lütfenBu yarışmanın galibine şehrin anahtarını mı veriyorlar? Her yarışmada bu kavgalar niye?..