Oylama:10.MaxiCep Avatar Yarışması [YARI FİNAL OYLAMASI...!]

Sponsorlu Bağlantılar

Sizin Yarışmacı Adayınız Kim?[OYLAMA 5 Gün Açık Kalacaktır.]

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
kavga etmek çok gereksiz doğru dürüst kavga nedeni bile yok

ruh hastası

ruh hastası

Üye
avatar yarışması değilde haber özel gibi oldu ne gerek var ortamı germeye arkadaşlar

Soneday

Soneday

Üye
yinemi :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
U-E Gazi Yarışmadan çekilmiştir.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
O Zaman Benden Bir Tebrik tuba.dmn'a :)

Daha Önce de Dediğim Gibi Suyu Çıktı Bu Yarışmaların..
İyi ki Ödüllü Değil..
Ödüllü Olsa Nolurdu Bilmiyorum.. :ehe

jöly

Üye
Bu yarışmanın galibine şehrin anahtarını mı veriyorlar? Her yarışmada bu kavgalar niye?..

ben yarışmacı değilim...bir üye olarak oy verme hakkımı kullandım ama yarışmayı düzenleyen şahıs beni fakelikle suçlayınca doğal olarak hakkımı savunurum...2005 yılından beri üyeyim...fake nick nedir onu bilmem hatta negative ve chavrasha sordum o nedir diye...Fatihe oy verdim diye adam ismimi yazmış neymiş ozanla konuşacakmış...delirdim doğal olarak...
sonra bu şahıs diskalifiye ettiği Fatihin kendini savunmasına bile müdahele edip konuşma diyebiliyor...yarışmacıyı diskalifiye etmesi konuşmasına kendini savunmasına engel olma hakkını vermiyor ona...
ben haksızlığa tahammül edemem...kimsenin başkasının üzerinde egemenlik kurma hakkı yoktur...tepkim bundan kaynaklanıyor...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2. Oylamaya Çıkan ARkadaşlarımızın İSimleri;
DeadSiLeNCe
XMEN_43
Power
X-FURKAN
tuba.dmn
praetor
dreamboys69
Seli84
looney
Dj Airmax™
pesimist_style

Diskalifiye Olanlar;
fatihsagohiphop™
En Az 5 Günlük Üyelerin Oyu Geçerli SAyıldı.
Bunun Yüzünden
Daniel25
Sergio_Aguero
Dj Airmax™
1er Oyları Düşürülmüştür Ve bu yüzden
Daniel25 ve Sergio_Aguero
Büyük oylamaya katılamadı.

Nazy

Nazy

Üye
tebrikler:)
diyecektim
2. oylama varmış birde:)

Pure Life

Pure Life

Üye
tebrikler

Sergio_Aguero

Sergio_Aguero

Üye
vay be büyük oylama...hmmm iyimiş demek katılamdık daha bide diskalifiyelerin arasına yazmışlar çok terbiyesizce...zaten bu yarışmayı başlatandan da bu beklenirdi...söylemeden edemiyceğim diğer yarışmaya baktım fatih kendisi başlatmış ve henrybenzema1410 nickli banlanmış üyeyi diskalifiye etmiş aynı suçu şu yarışmada kendisi işlemiş...yuhh diyorum başka bişi demiyorum...ayrıca jöly e de sonuna kadar destek veriyorum

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
diskalifiye olduysam oldum hiç umursamıyorum.
ödül yok bişey yok boşuna kendinizi yoruyorsunuz.
herşeyi yanlış anlıyosunuz yeni üye bana oy vermişse bunda ne gibi bi suç olabilirki silin o oyu bitsin benmi istedim benmi zorladım üye ol oy ver diye isterseniz kendisiyle konuşun herşeyi yanlış anlamayın. alttarafı bi üye.

Sergio_Aguero

Sergio_Aguero

Üye
fatihsagohiphop™;1091805' Alıntı:
diskalifiye olduysam oldum hiç umursamıyorum.
ödül yok bişey yok boşuna kendinizi yoruyorsunuz.
herşeyi yanlış anlıyosunuz yeni üye bana oy vermişse bunda ne gibi bi suç olabilirki silin o oyu bitsin benmi istedim benmi zorladım üye ol oy ver diye isterseniz kendisiyle konuşun herşeyi yanlış anlamayın. alttarafı bi üye.

birileri de sana aynı şeyi söylerken...sen ona inandın mı...İNANMADIN tabi ki :@

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
ben yarışmacı değilim...bir üye olarak oy verme hakkımı kullandım ama yarışmayı düzenleyen şahıs beni fakelikle suçlayınca doğal olarak hakkımı savunurum...2005 yılından beri üyeyim...fake nick nedir onu bilmem hatta negative ve chavrasha sordum o nedir diye...Fatihe oy verdim diye adam ismimi yazmış neymiş ozanla konuşacakmış...delirdim doğal olarak...
sonra bu şahıs diskalifiye ettiği Fatihin kendini savunmasına bile müdahele edip konuşma diyebiliyor...yarışmacıyı diskalifiye etmesi konuşmasına kendini savunmasına engel olma hakkını vermiyor ona...
ben haksızlığa tahammül edemem...kimsenin başkasının üzerinde egemenlik kurma hakkı yoktur...tepkim bundan kaynaklanıyor...

Sözüm kesinlikle size karşı değildi genel olarak kavga ortamı oluşmasına üzülüyorum sadece. Haklı haksız tartışması da yapmak istemiyorum zira zaten tepkim böyle bir ortamın oluşmasına.
Çok sevdiğim bir komşum var, onu da üye yapmıştım geçen günlerde siteye (
Mr.Crunch), inanır mısınız duyurmadım bile böyle bir yarışma var diye bırakın oy istemeyi. Yeni olduğu için bilmiyordur bile burayı.

Bu kadar mı önemli yani birinci olmak? Benim tek amacım eğlenmekti girerken, birinci olsam ne olur olmasam ne olur. Tatlı bir rekabet, havada uçuşan tebrikler, elendiğine gülen üzerine espri yapan yarışmacılar neden olunamıyor anlamıyorum...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Büyük oylamayı açtım onaylanmasını bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt