Oylama:10.MaxiCep Avatar Yarışması [YARI FİNAL OYLAMASI...!]

Sponsorlu Bağlantılar

Sizin Yarışmacı Adayınız Kim?[OYLAMA 5 Gün Açık Kalacaktır.]

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çağrı34

çağrı34

Üye
oyum fatihsagohiphopa kendisi kankimdir

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
oyum fatihsagohiphopa kendisi kankimdir

çağrı34 10 Ekimde Üye Oluyor ve fatihsagohiphop™ Oy Veriyor... Hımmm... Böyle Olacağını Bilseydim Eğer... İlk Günden Şirketteki Bütün Elemanları Birlik Eder... Patronlar Dahil... Kendimi Oy Manyağı Yapardım... Neyse Kalsın Arkadaşlar... Aslında Eğlencesine Katılayım Dedim Bakalım Sonu Nereye Kadar Gidecek Die... Ki Gittiği Son Belli Oldu... Bana Oy Veren Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim... Saygısızlık Etmemek İçi Yarışmadan Çekilmiyorum Fakat Bana Oy VERMEMELERİNİ Rica Ediyorum... Bu Tür Bir Organizasyona İlk Defa Katıldım... Ama Son Oldu... İyi Forumlar...

Nazy

Nazy

Üye
çağrı34 10 Ekimde Üye Oluyor ve fatihsagohiphop™ Oy Veriyor... Hımmm... Böyle Olacağını Bilseydim Eğer... İlk Günden Şirketteki Bütün Elemanları Birlik Eder... Patronlar Dahil... Kendimi Oy Manyağı Yapardım... Neyse Kalsın Arkadaşlar... Aslında Eğlencesine Katılayım Dedim Bakalım Sonu Nereye Kadar Gidecek Die... Ki Gittiği Son Belli Oldu... Bana Oy Veren Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim... Saygısızlık Etmemek İçi Yarışmadan Çekilmiyorum Fakat Bana Oy VERMEMELERİNİ Rica Ediyorum... Bu Tür Bir Organizasyona İlk Defa Katıldım... Ama Son Oldu... İyi Forumlar...
siz içinizi ferah tutun
yarışmada hile yapanlar bir bir tespit edilip
diskalifiye edilecektir
kim hangi IP den girmiş ve şuan burada gizli tutmam gereken birçok bilgiye ulaşıp,
her birini tespit edebiliyoruz
hile yolu ile oy toplayanlar yarışma sonuna doğru diskalifiye edilecektir
hatta yarışma kurallarında hile yapan banlanır seçeneğini eklerseniz
fake üyelikler ve fake üyenin oy verdiği kişiler siteden uzaklaştırılır;)

Salihyet

Salihyet

Üye
burcu snnki de güselmniş :ehe ama bn isimlere bakmadan scroll yaptım, verdim oyumu, böyle polemik gibi oluyo, klasımızı sarsmayalım :naughty:
---
Ali abi, önemli olan, önemli kişilerden oy almak, bundan bi öncekinde onbaşı bile yoktu oy aldığım kişiler arasında..
Ya zaten birine bana oy ver dediğin zaman o kişi ya hayır demeyi bilmiyor, yada forumun iyiliğini istemiyor ;) ama bunlar aşılacaktır zamanla, hileye de aman vermiyoruz ;)

Solamente

Üye
burcu snnki de güselmniş :ehe ama bn isimlere bakmadan scroll yaptı, verdim oyumu, böyle polemik gibi oluyo, klasımızı sarsmayalım :naughty:
---
Ali abi, önemli olan, önemli kişilerden oy almak, bundan bi öncekinde onbaşı bile yoktu oy aldığım kişiler arasında..
Ya zaten birine bana oy ver dediğin zaman o kişi ya hayır demeyi bilmiyor, yada forumun iyiliğini istemiyor ;) ama bunlar aşılacaktır zamanla, hileye de aman vermiyoruz ;)

:allalla: Ne dersen de taşlandık işte :naughty::naughty:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

akula, çağrı34, fatihsagohiphop™, jöly, psikolaz
Ozan İle Konuşup Kararı Vereceğim.

Pure Life

Pure Life

Üye
burcu snnki de güselmniş :ehe ama bn isimlere bakmadan scroll yaptım, verdim oyumu, böyle polemik gibi oluyo, klasımızı sarsmayalım :naughty:
---

:allalla: Ne dersen de taşlandık işte :naughty::naughty:
Hayır asla sizi taşlamadım.Arkadaşlarınıza oy veriyorsunuz denildi.Ben onu anlatmaya çalıştım.Ben kendimede oy vermedim.10 tane avart degiştiririm sizi hiç bir şeye degişmem

Soneday

Soneday

Üye
Arkadaş yada çevreye bakılsaydı bu yarışmayı ve bundan öncaki yarışmayı (katılıanlardan) seli84 yada xkadir kazanırdı. ;)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fatihsagohiphop™ yarışmadan diskalifiye olmuştur.

Sergio_Aguero

Sergio_Aguero

Üye
fatih şimdi banlandı mı yani hile yapdıydı kurallarda da hile yapan banlanır dedinizdi

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Finale ilk 10 kişi girecekdir.
Bu 10 Kişi Fotoraflarını 1 kereye mahsus final için değiştirebilir.

Solamente

Üye
Dj Airmax™;1089803' Alıntı:
Hayır asla sizi taşlamadım.Arkadaşlarınıza oy veriyorsunuz denildi.Ben onu anlatmaya çalıştım.Ben kendimede oy vermedim.10 tane avart degiştiririm sizi hiç bir şeye degişmem

Seviyoruuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm:op:

safakk

safakk

Üye
valla yine kendime verdim ne kadar bencilim buarada ahaliii avatarım çok şekil bi oy atın be hacılar :ehe

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
ben geldim millet
1. olarak:ehe

--------------- Ekleme ---------------

Fatihe oy vermem suç mu? neden ismim burada geçiyor? bütün avatarlar birbirirne benziyor diye ve fatihinkini beğendim diye ona oy vermem suç mu oldu?noldu şimdi de jöly hile mi yapıyor oldu? seni şiddetle kınıyorum!!!!!!!!:@:@:@
tamam ablacım sen bana oy verebilirsin haklısın bunu anlamayanlar var

1.çağrı arkadaşım benim arkadaşımdır.ben onu isteyerek buraya üye yapmadım ve her bize geldiğinde interneti olduğunda buraya üye olmak istediğini söyliyordu ve oldu bunu fake için yapmadık.
2.bunda bana oy vermeleri bir suç değildir herkez istediği kişiye oy verebilir.

yukarıda değiğim gibi arkadaşım kendi üye olmuş ve bana oy vermiş bunda ne sorun olabilir
ayrıca 1 kişi bizim arkadaşımızsa oy vermişse bunda ne sorun olabiliyor anlamadım.:nono:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fatihsagohiphop™;1090533' Alıntı:
ben geldim millet
1. olarak:ehe

--------------- Ekleme ---------------

tamam ablacım sen bana oy verebilirsin haklısın bunu anlamayanlar var

1.çağrı arkadaşım benim arkadaşımdır.ben onu isteyerek buraya üye yapmadım ve her bize geldiğinde interneti olduğunda buraya üye olmak istediğini söyliyordu ve oldu bunu fake için yapmadık.
2.bunda bana oy vermeleri bir suç değildir herkez istediği kişiye oy verebilir.

yukarıda değiğim gibi arkadaşım kendi üye olmuş ve bana oy vermiş bunda ne sorun olabilir
ayrıca 1 kişi bizim arkadaşımızsa oy vermişse bunda ne sorun olabiliyor anlamadım.:nono:
konuşup hakkını doldurma .

jöly

Üye
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu yarışmanın galibine şehrin anahtarını mı veriyorlar? Her yarışmada bu kavgalar niye?..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt