Gerçekleştirilen Buluşmalar 12 Ekim - Ufak ve Kısa İstanbul Buluşması (OK)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
Tek okuyuşta anlamasamda, problem değil, mühim olan kimseyi kırmadan konuşmayı başarmak ;) her fikre saygı duymak lazım..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
12 sinde orda olmak isterdim fakat bazı arkadaşlarımızın bildiği üzere ablamın nikahı vardı..13 ü sabahda zaten Adanaya döndük.. Bir dahaki İstanbul buluşmasında bir önceki buluşmaya katılamayan arkadaşlarıda görmek isterim ;)

Pure Life

Pure Life

Üye
Bu kadar takıntılı olmasak daha iyi olur diye düşünüyorum. Hayatta o kadar takacak şey var ki, bu çok basit. ;)

Bir şey diyeceğim ama yanlış anlaşılmasın bu fotoğraflar konusunda ben biraz rahatsızım. Yani nasıl desem bir Salih'in avatarındaki resme bakın bir de yukarıdakine... Sadece bu buluşma için değil söylediklerim önceki resimler içinde söylediklerim geçerli fotoğraf konusunda biraz daha dikkat edersek daha hoş kareler yakalabiliriz.

Doğrusu budur, bu da benim takıntım oluyor, Türkçe'yi doğru kullanmak... ;)
Yazdıklarınız birbiriyle çelişiyor

--------------- Ekleme ---------------

Neyse inşallah bir gün çok büyük bir buluşma olur. Bunu gerçekden çok istiyorum

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bir şey diyeceğim ama yanlış anlaşılmasın(Noktalama işareti! Kuvvetle muhtemel ( : ) gelmeli. ( ! ) de olabilir) Bu fotoğraflar konusunda ben biraz rahatsızım. Yani nasıl desem bir Salih'in avatarındaki resme(Resim değil fotoğraf) bakın bir de yukarıdakine... Sadece bu buluşma için değil söylediklerim önceki resimler(Resim değil fotoğraf) için de(Bağlaç olan de ayrı yazılır) söylediklerim geçerli(Nokta) Fotoğraf konusunda biraz daha dikkat edersek daha hoş kareler yakala(ya)biliriz.

Ben de takıntılıyım belirttiğiniz konuya
:ehe

Solamente

Üye
Hocam cümleten aşmışsınız siz !Konu nerdeeeennn nereye :)

Ata yanlışım varmı :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bir şey diyeceğim ama yanlış anlaşılmasın(Noktalama işareti! Kuvvetle muhtemel ( : ) gelmeli. ( ! ) de olabilir) Bu fotoğraflar konusunda ben biraz rahatsızım. Yani nasıl desem bir Salih'in avatarındaki resme(Resim değil fotoğraf) bakın bir de yukarıdakine... Sadece bu buluşma için değil söylediklerim önceki resimler(Resim değil fotoğraf) için de(Bağlaç olan de ayrı yazılır) söylediklerim geçerli(Nokta) Fotoğraf konusunda biraz daha dikkat edersek daha hoş kareler yakala(ya)biliriz.

Ben de takıntılıyım belirttiğiniz konuya :ehe

İmla yanlışı 1-2 yerde yapılmış en azından millete laf eden arkadaşların yazısında olduğu gibi bişi dicem yazacak kadar dikkatsiz olduğuma inanmıyorum. Orada noktalama işaretlerinin eksikliği var imla yanlışı çok hafif ;)

Solamente

Üye
:islik:islik:islik

Pure Life

Pure Life

Üye
İmla yanlışı 1-2 yerde yapılmış en azından millete laf eden arkadaşların yazısında olduğu gibi bişi dicem yazacak kadar dikkatsiz olduğuma inanmıyorum. Orada noktalama işaretlerinin eksikliği var imla yanlışı çok hafif ;)
Ben kimseye laf etmedim arkadaşım sadece daha güzel fotoğraflar olsun istedim.Bunda ne kötülük var.Fotoğraflar hatıradır.Şimdi senin için bir değeri olmayabilir ama araya zaman girince anlam kazanır. Bunu söyledim diye bu kadar üstüme gelmeni anlamıyorum. Bana ne güzel çıkmışsın çirkin çıkmışsın senin hatıran.İmla hatalarım içinde teşekkür ederim.Bundan sonra daha dikkatli yazmaya çalışırım.Bana gelen eleştirileri kaldırabilecek kadar olgun bir insanım.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Dj Airmax™;1089155' Alıntı:
Ben kimseye laf etmedim arkadaşım sadece daha güzel fotoğraflar olsun istedim.Bunda ne kötülük var.Fotoğraflar hatıradır.Şimdi senin için bir değeri olmayabilir ama araya zaman girince anlam kazanır. Bunu söyledim diye bu kadar üstüme gelmeni anlamıyorum. Bana ne güzel çıkmışsın çirkin çıkmışsın senin hatıran.İmla hatalarım içinde teşekkür ederim.Bundan sonra daha dikkatli yazmaya çalışırım.Bana gelen eleştirileri kaldırabilecek kadar olgun bir insanım.

Dikkat ederseniz memnun olurum.

Zorunlu olmasam gerçekten Türkçe'yi kullanamayan insanlarla muhattap bile olmak istemem. Bu gerçek hayatta da böyledir benim için.

İyi akşamlar... ;)

Pure Life

Pure Life

Üye
Peki o zaman beni de muhattap kabul etmeyin.

Salihyet

Salihyet

Üye
Kırıcı olmaya, veya bu kdr büyütmeye gerek yok, burcunun kötü bi niyeti olamaz, o halde problemimiz yok..

Tartışmaya hele hiç gerek yok :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Dj Airmax™;1089477' Alıntı:
Peki o zaman beni de muhattap kabul etmeyin.

Dilinizi kabullenmek bu kadar zor olmamalı... ;)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici

Ben sizin dikkatsiz olduğunuzu iddia etmedim zaten, kaldı ki en iyi kullananlardan birisiniz gördüğüm kadarıyla, yalnızca takıntılı olduğunuz konuya bir iştirakim vardı belirteyim dedim ;)

Haklısın prettygirl, kilitlesek mi konuyu ne?.. :bilmm

Nazy

Nazy

Üye
konuyu kilitlemekmi
neden :D

Solamente

Üye
Konu almış başını gidiyor tuaf dialoglarla oysa çok tatlı mütevazı bi buluşma ;
katılanlara teşekkür eder , katılamayanlara bir dahaki buluşmada görüşmek üzere der !
8.buluşma gibi kapanıp gider diye bekliyorduk ama :bilmem::bilmem::bilmem:

Nazy

Nazy

Üye
Konu almış başını gidiyor tuaf dialoglarla oysa çok tatlı mütevazı bi buluşma ;
katılanlara teşekkür eder , katılamayanlara bir dahaki buluşmada görüşmek üzere der !
8.buluşma gibi kapanıp gider diye bekliyorduk ama :bilmem::bilmem::bilmem:
konunun kilitlenmesini gerektirecek kadar ciddi bir tartışma yok

Solamente

Üye
konunun kilitlenmesini gerektirecek kadar ciddi bir tartışma yok

Konu kilitlensin demedimki zaten haddim olmayan şeylere kesinlikle karışmam admin sizsiniz siz bilirsiniz beni aşar .
Ben sadece konunun saptırılıp gerginleşmesine olan şaşkınlığımı gizleyemedim .

Nazy

Nazy

Üye
Konu kilitlensin demedimki zaten haddim olmayan şeylere kesinlikle karışmam admin sizsiniz siz bilirsiniz beni aşar .
Ben sadece konunun saptırılıp gerginleşmesine olan şaşkınlığımı gizleyemedim .
hadiiniz olmayan bişey değil bu:)
hatta bu bizi sevindirir
forumumuzda yada portalımızda her hangi bir eksiklik yada olumsuzluk gördüğünüzde
şikayet butonuna basmanız bize yardımcı oluyor.
ama konu içinde kilitlensin, saçmalıyorlar yada benzeri olumsuzlukları işaretlemek
konuya dışarıdan bakıldığında, rahatsız edici bir görünüm sergilemezmi?

Salihyet

Salihyet

Üye
onu bunu bırakın da bn buluşmada serkanı formsuz gördüm :) neden acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt