Bu kadar takıntılı olmasak daha iyi olur diye düşünüyorum. Hayatta o kadar takacak şey var ki, bu çok basit.![]()
Yazdıklarınız birbiriyle çelişiyorBir şey diyeceğim ama yanlış anlaşılmasın bu fotoğraflar konusunda ben biraz rahatsızım. Yani nasıl desem bir Salih'in avatarındaki resme bakın bir de yukarıdakine... Sadece bu buluşma için değil söylediklerim önceki resimler içinde söylediklerim geçerli fotoğraf konusunda biraz daha dikkat edersek daha hoş kareler yakalabiliriz.
Doğrusu budur, bu da benim takıntım oluyor, Türkçe'yi doğru kullanmak...![]()
Bir şey diyeceğim ama yanlış anlaşılmasın(Noktalama işareti! Kuvvetle muhtemel ( : ) gelmeli. ( ! ) de olabilir) Bu fotoğraflar konusunda ben biraz rahatsızım. Yani nasıl desem bir Salih'in avatarındaki resme(Resim değil fotoğraf) bakın bir de yukarıdakine... Sadece bu buluşma için değil söylediklerim önceki resimler(Resim değil fotoğraf) için de(Bağlaç olan de ayrı yazılır) söylediklerim geçerli(Nokta) Fotoğraf konusunda biraz daha dikkat edersek daha hoş kareler yakala(ya)biliriz.
Doğrusu budur, bu da benim takıntım oluyor, Türkçe'yi doğru kullanmak...
Ben de takıntılıyım belirttiğiniz konuya![]()
Bir şey diyeceğim ama yanlış anlaşılmasın(Noktalama işareti! Kuvvetle muhtemel ( : ) gelmeli. ( ! ) de olabilir) Bu fotoğraflar konusunda ben biraz rahatsızım. Yani nasıl desem bir Salih'in avatarındaki resme(Resim değil fotoğraf) bakın bir de yukarıdakine... Sadece bu buluşma için değil söylediklerim önceki resimler(Resim değil fotoğraf) için de(Bağlaç olan de ayrı yazılır) söylediklerim geçerli(Nokta) Fotoğraf konusunda biraz daha dikkat edersek daha hoş kareler yakala(ya)biliriz.
Doğrusu budur, bu da benim takıntım oluyor, Türkçe'yi doğru kullanmak...
Ben de takıntılıyım belirttiğiniz konuya![]()
İmla yanlışı 1-2 yerde yapılmış en azından millete laf eden arkadaşların yazısında olduğu gibi bişi dicem yazacak kadar dikkatsiz olduğuma inanmıyorum. Orada noktalama işaretlerinin eksikliği var imla yanlışı çok hafif![]()
Ben kimseye laf etmedim arkadaşım sadece daha güzel fotoğraflar olsun istedim.Bunda ne kötülük var.Fotoğraflar hatıradır.Şimdi senin için bir değeri olmayabilir ama araya zaman girince anlam kazanır. Bunu söyledim diye bu kadar üstüme gelmeni anlamıyorum. Bana ne güzel çıkmışsın çirkin çıkmışsın senin hatıran.İmla hatalarım içinde teşekkür ederim.Bundan sonra daha dikkatli yazmaya çalışırım.Bana gelen eleştirileri kaldırabilecek kadar olgun bir insanım.İmla yanlışı 1-2 yerde yapılmış en azından millete laf eden arkadaşların yazısında olduğu gibi bişi dicem yazacak kadar dikkatsiz olduğuma inanmıyorum. Orada noktalama işaretlerinin eksikliği var imla yanlışı çok hafif![]()
Dj Airmax™;1089155' Alıntı:Ben kimseye laf etmedim arkadaşım sadece daha güzel fotoğraflar olsun istedim.Bunda ne kötülük var.Fotoğraflar hatıradır.Şimdi senin için bir değeri olmayabilir ama araya zaman girince anlam kazanır. Bunu söyledim diye bu kadar üstüme gelmeni anlamıyorum. Bana ne güzel çıkmışsın çirkin çıkmışsın senin hatıran.İmla hatalarım içinde teşekkür ederim.Bundan sonra daha dikkatli yazmaya çalışırım.Bana gelen eleştirileri kaldırabilecek kadar olgun bir insanım.
Dj Airmax™;1089477' Alıntı:Peki o zaman beni de muhattap kabul etmeyin.
Seni ne kadar alttan alırsam alayım yumuşamıyorsun.Yumuşamıyorsan muhattap kabul etme olsun bitsinDilinizi kabullenmek bu kadar zor olmamalı...![]()
İmla yanlışı 1-2 yerde yapılmış en azından millete laf eden arkadaşların yazısında olduğu gibi bişi dicem yazacak kadar dikkatsiz olduğuma inanmıyorum. Orada noktalama işaretlerinin eksikliği var imla yanlışı çok hafif![]()

konunun kilitlenmesini gerektirecek kadar ciddi bir tartışma yokKonu almış başını gidiyor tuaf dialoglarla oysa çok tatlı mütevazı bi buluşma ;
katılanlara teşekkür eder , katılamayanlara bir dahaki buluşmada görüşmek üzere der !
8.buluşma gibi kapanıp gider diye bekliyorduk ama![]()
konunun kilitlenmesini gerektirecek kadar ciddi bir tartışma yok
hadiiniz olmayan bişey değil buKonu kilitlensin demedimki zaten haddim olmayan şeylere kesinlikle karışmam admin sizsiniz siz bilirsiniz beni aşar .
Ben sadece konunun saptırılıp gerginleşmesine olan şaşkınlığımı gizleyemedim .