Ozan
Admin
12 Ekim - Ufak ve Kısa İstanbul Buluşması (OK)
Merhaba Arkadaşlar,
Daha önceki konularda arada az çok lafı geçen bir konuyu gündeme getirmek istedim.
Bilindiği gibi, CEBIT Bilişim Fuarı bugün başladı ve 12 Ekim' e kadar sürüyor.
11 Ekim' de İstanbul' da olacağım ve Fuarı yakından takip edeceğim.
Ertesi gün ise, İstanbul' dan arkadaslarımızla görüşmek istedim özellikle belli başlı kisilerle muhakkak görüşeceğiz ancak neden fazla uzun süreli olmayan ancak bir ufak ve anlamlı buluşma yapmayalım ?
İşte o yüzden, 12 Ekim de bir görüşme yapabiliriz isteyenlerle.
Tercihim C.TESI Cebit' i gezip, pazar günü İstanbul' da ufak bir arkadaş grubuyla güzel bir gün geçirmeye çalışmak
O yüzden ben gelirim görüşürüz, yada şöyle böyle daha uygun denilen fikirleri almak istiyorum.
Öncelikle ;
van_hoijdonk ( Ahmet ) bizi orada karşılayacak ve muhtemelen bize eşlik etmeye çalışacaktır.
Ufak bir buluşma gerçekleştirdik kendi aramızda.
Resim aşağıda.
Resim Map
Salihyet - van_hoijdonk - Nazy - Negative
Daha önceki konularda arada az çok lafı geçen bir konuyu gündeme getirmek istedim.
Bilindiği gibi, CEBIT Bilişim Fuarı bugün başladı ve 12 Ekim' e kadar sürüyor.
11 Ekim' de İstanbul' da olacağım ve Fuarı yakından takip edeceğim.
Ertesi gün ise, İstanbul' dan arkadaslarımızla görüşmek istedim özellikle belli başlı kisilerle muhakkak görüşeceğiz ancak neden fazla uzun süreli olmayan ancak bir ufak ve anlamlı buluşma yapmayalım ?
İşte o yüzden, 12 Ekim de bir görüşme yapabiliriz isteyenlerle.
Tercihim C.TESI Cebit' i gezip, pazar günü İstanbul' da ufak bir arkadaş grubuyla güzel bir gün geçirmeye çalışmak
O yüzden ben gelirim görüşürüz, yada şöyle böyle daha uygun denilen fikirleri almak istiyorum.
Öncelikle ;
van_hoijdonk ( Ahmet ) bizi orada karşılayacak ve muhtemelen bize eşlik etmeye çalışacaktır.

Ufak bir buluşma gerçekleştirdik kendi aramızda.

Resim aşağıda.
Resim Map
Salihyet - van_hoijdonk - Nazy - Negative
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

yeni geldiğinden bizim ev çok kalabalık olur
forumstar bomba gibi dönüyo , yeni bölümüyle