Gerçekleştirilen Buluşmalar 12 Ekim - Ufak ve Kısa İstanbul Buluşması (OK)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soneday

Soneday

Üye
bende gelebilirmiyim :islik

basakose

Üye
merhaba bende aranıza katılmak istiyorum tabiki kabul ederseniz siteye yeni üye oldum

basakose

Üye
güzel olur değişiklik olur

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
merhaba bende aranıza katılmak istiyorum tabiki kabul ederseniz siteye yeni üye oldum

güzel olur değişiklik olur

Öncelikle hoşgeldiniz aramıza.
Dreamboys'un da belirttiği gibi kızlar buluşması yapılacak ona da katılabilirsiniz ancak buluşmalar haremlik selamlık olacak diye bir kaide yok, bu buluşmaya da katılabilirsiniz.
(Tabii yarışmalarda olduğu gibi buluşmalarda da en az 50 veya100 mesaja ulaşma gibi bir kural yok ise :))

dreamboys69

dreamboys69

Üye
herkese açıktır buluşmalar.misafir üyelerde dahil...kim olursan ol gel,yeterki maxiye gel:ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bugünki programımızı bilmiyorum ama dün akşam 19-03 arası bir buluşmamız vardı dışarıda. Fotoğraflar Ozan'da. 2 admin ve eski yönetici nasıl dağıtır :pro:

Nazy

Nazy

Üye
Bugünki programımızı bilmiyorum ama dün akşam 19-03 arası bir buluşmamız vardı dışarıda. Fotoğraflar Ozan'da. 2 admin ve eski yönetici nasıl dağıtır :pro:
neredesiniz:@ arıyorum arıyorum cevap yok:@

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ozan ve Ümit artık İzmire dönüş yoluna girdiler.

2 güzel gün geçirdik, buluşma tarzında değildi tabi birlikte eğlendik. Bugün Nazy, Salih ve Serkanda bize katıldı.

İstanbulda arkadaşları gezdirmediğim yer kalmadı sanırım. Gelemeyen arkadaşlara söyliyeyim biraz yönetim tarzı bir toplantı oldu :)

Salihyet

Salihyet

Üye
Evet, ozan'ı görmüş oldum.. çok güzel oldu, ki 12 gündür full time çalışıyodum :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Ve İzmir' de işimin başındayım.

İstanbul' da güzel vakit geçirmemize yardım eden önce Ahmet, devamında Nazy, Salihyet, Grafix' e teşekkürler

Pure Life

Pure Life

Üye
Bir şey diyeceğim ama yanlış anlaşılmasın! Bu fotoğraflar konusunda ben biraz rahatsızım. Yani nasıl desem bir Salih'in avatarındaki fotoğrafa bakın bir de yukarıdakine... Sadece bu buluşma için değil söylediklerim önceki resimler fotoğraf için de söylediklerim geçerli. Fotoğraf konusunda biraz daha dikkat edersek daha hoş kareler yakalaya biliriz.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Dj Airmax™;1087935' Alıntı:
bişi diyecegım ama yanlış anlaşılmasın bu fotolar konusunda ben bıraz rahatsızım yani nasıl desem bı salihın avartındakı resme bakın bıde yukarıdakıne sadece bu buluşma için degıl soyledıklerım önceki resimler içinde söyledıklerım geçerli fotograf konusunda biraz dikket etsek daha hoş kareler yakalayabılırız

Bu kadar takıntılı olmasak daha iyi olur diye düşünüyorum. Hayatta o kadar takacak şey var ki, bu çok basit. ;)

Salihyet

Salihyet

Üye
Bu kadar takıntılı olmasak daha iyi olur diye düşünüyorum. Hayatta o kadar takacak şey var ki, bu çok basit. ;)
O kamera da başka fotolar da vardı :ehe :naughty:

bişi diyecegım ama yanlış anlaşılmasın bu fotolar konusunda ben bıraz rahatsızım yani nasıl desem bı salihın avartındakı resme bakın bıde yukarıdakıne sadece bu buluşma için degıl soyledıklerım önceki resimler içinde söyledıklerım geçerli fotograf konusunda biraz dikket etsek daha hoş kareler yakalayabılırız

Maksat fotonun kalitesi, megapixel'i değil ki, biz eğlendik, buluştuk, konuştuk gibi şeyler anlatsın yeter :)

Solamente

Üye
O kamera da başka fotolar da vardı :ehe :naughty:

Maksat fotonun kalitesi, megapixel'i değil ki, biz eğlendik, buluştuk, konuştuk gibi şeyler anlatsın yeter :)

Çok sevindim eğlenmeniz ve güzel vakit geçirmenize :oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici

Bir şey diyeceğim ama yanlış anlaşılmasın bu fotoğraflar konusunda ben biraz rahatsızım. Yani nasıl desem bir Salih'in avatarındaki resme bakın bir de yukarıdakine... Sadece bu buluşma için değil söylediklerim önceki resimler içinde söylediklerim geçerli fotoğraf konusunda biraz daha dikkat edersek daha hoş kareler yakalabiliriz.

Doğrusu budur, bu da benim takıntım oluyor, Türkçe'yi doğru kullanmak... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt