http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...lar-bulusmasi-yapmayi-dusunuyoruz-167196.htmlmerhaba bende aranıza katılmak istiyorum tabiki kabul ederseniz siteye yeni üye oldum
merhaba bende aranıza katılmak istiyorum tabiki kabul ederseniz siteye yeni üye oldum
güzel olur değişiklik olur
)neredesinizBugünki programımızı bilmiyorum ama dün akşam 19-03 arası bir buluşmamız vardı dışarıda. Fotoğraflar Ozan'da. 2 admin ve eski yönetici nasıl dağıtır![]()
arıyorum arıyorum cevap yok
ayrıca bu konu; sadece, kardeşim fatih'in görünümüne kapatılırsa, onuda oralarda sürümek zorunda kalmam![]()

bende gelicem istesende istemesende.
yeni konumun hayırlı olsun kardeşim benimmEvet, ozan'ı görmüş oldum.. çok güzel oldu, ki 12 gündür fll time çalışıyodum![]()

n:Dj Airmax™;1087935' Alıntı:bişi diyecegım ama yanlış anlaşılmasın bu fotolar konusunda ben bıraz rahatsızım yani nasıl desem bı salihın avartındakı resme bakın bıde yukarıdakıne sadece bu buluşma için degıl soyledıklerım önceki resimler içinde söyledıklerım geçerli fotograf konusunda biraz dikket etsek daha hoş kareler yakalayabılırız
O kamera da başka fotolar da vardıBu kadar takıntılı olmasak daha iyi olur diye düşünüyorum. Hayatta o kadar takacak şey var ki, bu çok basit.![]()

Dj Airmax™;1087935' Alıntı:bişi diyecegım ama yanlış anlaşılmasın bu fotolar konusunda ben bıraz rahatsızım yani nasıl desem bı salihın avartındakı resme bakın bıde yukarıdakıne sadece bu buluşma için degıl soyledıklerım önceki resimler içinde söyledıklerım geçerli fotograf konusunda biraz dikket etsek daha hoş kareler yakalayabılırız

O kamera da başka fotolar da vardı![]()
Maksat fotonun kalitesi, megapixel'i değil ki, biz eğlendik, buluştuk, konuştuk gibi şeyler anlatsın yeter![]()

Dj Airmax™;1087935' Alıntı:bişi diyecegım ama yanlış anlaşılmasın bu fotolar konusunda ben bıraz rahatsızım yani nasıl desem bı salihın avartındakı resme bakın bıde yukarıdakıne sadece bu buluşma için degıl soyledıklerım önceki resimler içinde söyledıklerım geçerli fotograf konusunda biraz dikket etsek daha hoş kareler yakalayabılırız