bi satış dergisinde N73'te tv çıkışı var yazıyo----bakın-----

Sponsorlu Bağlantılar

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bi satış dergisinde N73'te tv çıkışı var yazıyo----bakın-----
arkadaşlar bende görünce çok şaşırdım:hmmm burda tv çıkışı var yazıyor ama benim bildigim kadarıyla bu özellik n73 te yok samsung d900 var :naughty: ....bu konuda bilgili olanlar lütfen cevap yazarmısınız?:deal:

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hiç bilgisi olan yok mu ya....

dellee

Üye
bu tur ozellıkler almanyada kampanya ıle verılen n73lerde oluyor. telefonda dırek olarak tv cıkısı yok ufak bır aparat yardımı ıle kablolar bırlestırılıor.sahsen benım n73 bu sekılde tv ye baglanıyor.bunun yanında paketın ıcınde bır de muzık makınası verıyolar kı o cok baba bırsey.ve galıba bu reklamdada bunu anlatmak ıstemıler

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bu tur ozellıkler almanyada kampanya ıle verılen n73lerde oluyor. telefonda dırek olarak tv cıkısı yok ufak bır aparat yardımı ıle kablolar bırlestırılıor.sahsen benım n73 bu sekılde tv ye baglanıyor.bunun yanında paketın ıcınde bır de muzık makınası verıyolar kı o cok baba bırsey.ve galıba bu reklamdada bunu anlatmak ıstemıler

teşekkürler dostum açıklamalar için....:oke:

Nemros

Nemros

Üye
Arkadaşım bu N95 te olduğu gibi kulaklık girişine eğer farklı bir aparat takarsanız(örn:mp4 kulaklığı donanım seçme seçeneği çıkıyor.Müzik,TV,müzik standı diye.Onun içinde elbette vardır :)

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
bu çin malı dır telefon açık halde gösterilmediğine göre kesin çin malı

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bence Türkiyede Tanıtılan Bir Tewlefon dEil Dış Ülkelerde Oluyor Bunlar.

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bu çin malı dır telefon açık halde gösterilmediğine göre kesin çin malı

dostum resme iyi bak bu orjinal yaa.. hem n73 ün çin malı taklidi yokki...n95 in ve digerlerinin var..

oguziverson

oguziverson

Üye
n73 ün çin taklidi var diğer her telin olduğu gibi istersen yaz google n73 çin diye

sametyelman

sametyelman

Üye
n73 çin malı vardır tabikide, tv çıkışı derken bişey anlamadım ama tv nin kendisi olsun çıkışını napçaz ya şahsen bende bedava tv izleniyo 10 tane kanal var hat üzerinden izleniyo ücrette ödemiyosun 3 seneden beri izliyorum eskiden donma falan çok sık oluyodu şimdi çok nadir donuyo görüntü kaliteside 3gp kalitede fena değil n73 tv izliyorum:sn::ehe

muzo311

Üye
külliyen yalan

vic353

vic353

Üye
samet kardeşim senin hattın ne nası bedava tv izleniyo anlatta biz de izleyelim

olivetti

olivetti

Üye
hattının vodafone olması lazım.real player olan bir telefon lazım şimdi nasıl yapıcağını uzun uzun anlatırdım ama vaktim yok.

ByOrkO

ByOrkO

Üye
n73 çin malı vardır tabikide, tv çıkışı derken bişey anlamadım ama tv nin kendisi olsun çıkışını napçaz ya şahsen bende bedava tv izleniyo 10 tane kanal var hat üzerinden izleniyo ücrette ödemiyosun 3 seneden beri izliyorum eskiden donma falan çok sık oluyodu şimdi çok nadir donuyo görüntü kaliteside 3gp kalitede fena değil n73 tv izliyorum:sn::ehe

Sndeki çn malımı...nasl izleyeblrsun??

xalo_21

xalo_21

Üye

:oke:

canbeyy_25

Üye
slm

Godfather

Godfather

Üye
bilemki???

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ben bulamadım bu aparattan

serhatbjk

serhatbjk

Üye
var ama ücretlidir yada kablayu tv bağlayarak izleyebiliriz galiba ama var oldugunu biliyorum

Üst Alt