Kablosuz! bluetooth'suz! samsunglara msn yüklemek için içeri buyrun(+VİDEO)

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan96

Furkan96

Üye
tewsekurler

serkan1985

serkan1985

Üye
güzel sağol

leading_man

Üye
arkadaslar bende samsung e900 var hattım vodafone hangi msn programını tavsiye edersiniz mig33 mü cepte msn mi daha avantajlı bide nasıl yüklicez bunları önce interneti açtırmak lazım sanırım ??

Meripod

Üye
Arkadaşlar kayıt için sms yollarken şu hatayı veriyor =(
sms mesaj gönderimi başarısız oldu.Daha sonra tekrar deneyin.
(e250)

skull06

Üye
neden sürekli bağlantı hatası verio peki,anlamadım açıkcası.
Tşk'ler ayrıca program için:d

--------------- Ekleme ---------------

sürekli bağlantı hatası ile karşı karşıyayım:(

protonox

protonox

Üye
kardeş bende şebeke yok diyor girişte kontrün olması mı lazımm..! tlf d 900 i

şebeke yok diyor o nasıl olacakk

protonox

protonox

Üye
kardeş internete bağlanıyorum şebeke hatası diiyor yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :@:@:@:@

dell37

Üye
elerine sağlık ben d900i denedim oldu

ardaday

Üye
süper bu yhaa saol

no_body

no_body

Üye
Ilginctir ki, daha once bu programla baglantiyi saglayip, "kontak listesi yukleniyor" asamasinda program donup kaldigi halde su an baglanabildim...

Yalniz bir sorum olacak ki; programda "offline kisileri gizleme" ozelligini bulamadim, bu konuda birileri yardimci olabilirse cok sevinirim...

Tesekkur ederim...

BOMB

BOMB

Üye
çok teşekkürler sorunsuz çalışıyor!

Perfavore

Üye
süper bisey bu yaa interneti actırmadım direk oldu suanda girmeye calısıyorum cok saol allah senden binlerce kez razı olsun

bağlantı hatası diyo ya :S:S

omer_268

Üye
teşekürler ben e 250 de denedim oldu yüklendi

karahanliist

Üye
Arkadaşlar hemen sizinle bir bilgiyi paylaşayım. Cepte msnde msnye giremeyen arkadaşların birde şunu yapmalarını rica ediyorum. Turkcell Gprs den girmeye çalışıyorsunuz o seçeneği internet ile dğeiştirin bu defa kesin gireceksiniz..Yanlış olmasın gprs wap vardır bu iki si değil internet isp Olacak yani TURKCELL ISP YI active edin ..
Hatta şöle bir olaydan sebbep yazıyorum ..Bugun bana bir SAMSUNG L700 geldi malum yeni telefon...
Ben Cepte msn ye sokmak için bayağı uğraştım olmadı ki zaten java manusu yok o yok bu yok..
Ben sadece ama sadece TURKCELL ISP OLARAK DEĞİŞTİRDİM VE CEPTE MSNYE SORUNSUZ GİRDİ...
KOLAY GELSİN.....

dryaaa

Üye
herşeyi harfiyen uyguladım hiç bi hata yok eminim internette var görünüyor ama hala bağlantı hatası diyor msn yi yükleyeli 2 ay oldu her yolu denedim hala açılmıyor telefonum d900i napabilirim???

karahanliist

Üye
herşeyi harfiyen uyguladım hiç bi hata yok eminim internette var görünüyor ama hala bağlantı hatası diyor msn yi yükleyeli 2 ay oldu her yolu denedim hala açılmıyor telefonum d900i napabilirim???
DERYA TELEFONUN NETE GIRIYOR OLMASI SENIN MSNYE BAĞLANMAN İÇİN YETMIYOR SEN BİR YERDE BİR EKSİKLİK YAPIYORSUN..ekle benii ...
Arkadaşlar bu konuda msn de sorunu olan arkadaşlar beni ekliyeilir.....
[email protected]

Perfavore

Üye
ya arkadaşlar yardım edin telefonum e250 indirdim herşeyi yaptım girmeye çalışırken bağlantı hatası diyo

canbeyazkaya

canbeyazkaya

Üye
Kardeş emeğine sağlık d900i de sorunsuz açılıyo saol :D!!!

xman26

Üye
eline sağlık

ilo53

ilo53

Üye
bende e250 var ama yuklen mıyo oyun napmam lazım yukluyemedım herseyı aynı yaptım sadece serı yuklemede ındırıyor yazmadı reset attı nasıl yukluyebılırım oyun

Üst Alt