Kolanın yapımında kullanılan ...!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

peace_for_fight

peace_for_fight

Üye
yaaa ben surekli iciyorum coca cola valla yayılan haberlerin hiçbiri de etkilemiyo beni:) belli ki hepsi yalan.. coca cola olmadan cok da mutlu olamam herhalde:)

Pure Life

Pure Life

Üye
BU VİDEODAN SONRA BİRAZ ZOR KOLA İÇERİM ARTIK :@

arkadaşım herkes izleyemıyor neden konuyu tunellerden vermedın herkes açmayı bilmek zorunda degil
arkadaşlar youtube kapalı olduğu içn göremedim videoyu acaba başka bir yerden linkini verebilcek bir arkadaş varmı acaba ?

iOS Developer

iOS Developer

Üye

Pure Life

Pure Life

Üye
bende bır tünel açtımda sorun var galiba yukarıdakı arkadaşın verdıgı lınk açılıyor

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
hayır inanmak istemiyorum
hemde orada cola tur kada var:(

qurbuz

qurbuz

Üye
çokk tsk ederim bilgilendirdiğin için paylaşım için sağol

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
1.5-2 Haftadır İçmiyorum Bende Artık

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
:seytan:ben yinede içeceğim

mervecan

mervecan

Üye
yaa ben göremedim bu videoyu :(

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
YouTubeye Erişim Engelli.

sacredmagic

Üye

işte link izlemek isteyen izleyebilir...
ayrıca midesi delindi filan hikayelerine inanmıyorum...
fazla kalsiyum almakta zararlı böbrekte birikerek böbrek taşı meydana getiriyor

karides

Üye
Yalan sa peki ?

Bende ,yalan olup olmadigi belirli degil:allalla::allalla:

Cochineal adlı böceğin kolaya renk vermekte kullanıldığı doğrudur, sevgili Furkan. Ancak, burada bir yanlış anlaşılma ve eksik bilgilendirme var. Şöyle ki, "bir böceği yemenin" dinen sakıncası olup olmadığı tartışması bir kenara dursun, bahsi geçen böceğin insan vücuduna (aşırı dozda tüketilse bile) hiç bir zararı yoktur. Çünkü tümüyle organiktir. BU BÖCEK TEKSTİLDEN, GIDAYA KADAR TÜKETTİĞİMİZ TÜM ÜRÜNLERDEKİ ORGANİK KIRMIZI RENGİ SAĞLAYAN TEK UNSURDUR. Dolayısıyla, çiğnediğimiz (kırmızı renkli) sakızdan tutun da, dondurmaya kadar her gıda maddesine kırmızı rengi verebilmesi amacıyla konulmaktadır. Öyle ki, hanımların kullandığı RUJ'ların en önemli hammaddesidir. Hem de yüzlerce yıldır. Bu nedenle, korkmanıza-iğrenmenize gerek yok arkadaşlar.

omayra

Üye
Öyle ki, hanımların kullandığı RUJ'ların en önemli hammaddesidir. Hem de yüzlerce yıldır. Bu nedenle, korkmanıza-iğrenmenize gerek yok arkadaşlar.

neeee??!!!!o_O

hayıııırrrrrrrrrrrr:2agla::2agla::2agla:

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
ben yinede içmeye devam ediyorum

karides

Üye
neeee??!!!!o_O

hayıııırrrrrrrrrrrr:2agla::2agla::2agla:

geçmiş olsun Omayra. N'oldu güzelliğiniz uğruna dudağınıza böcek sürüdüğünüzü düşününce, midemin mi bulandı meslektaşım. Eee n'apalım; her güzelliğin bir ceremesi olacak di mi? :ehe :ehe

omayra

Üye
geçmiş olsun Omayra. N'oldu güzelliğiniz uğruna dudağınıza böcek sürüdüğünüzü düşününce, midemin mi bulandı meslektaşım. Eee n'apalım; her güzelliğin bir ceremesi olacak di mi? :ehe :ehe

inanmıyorumm yaaaaaaa :agla:agla:aglaAma ben kırmızı rujumu çok sever(d)im........ Yok yok yokkk inanmamayı seçiyorum! Kırmızı rengi verecek başka şey mi kalmamış?! Çiçeklerden, köklerden yapsınlarrr!!! :agla:agla:agla

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ben hiç ruj kullanmam ama kola çok içerim....sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilemedim... :D :D :D

omayra

Üye
ben hiç ruj kullanmam ama kola çok içerim....sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilemedim... :D :D :D

bizde bir söz var, "ayvaz kasap, hepsi bir hesap" diyee..
ya da şöyle denilebilir, "al birini vur ötekine"
sevinme benceee :ehe :ehe :ehe

Elisa

Elisa

Üye
viyyyyyyyyyyy behhhh ya nerde cikti bu birden karsima ben buraya tiklamadim nasil geldi önüme beeee ??? migdem kalkti öööööööööööö :D

Üst Alt