Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kolanın yapımında kullanılan ...!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
CanceR
Üye
Konu Sahibi
Kolanın yapımında kullanılan ...!!!!
BU VİDEODAN SONRA BİRAZ ZOR KOLA İÇERİM ARTIK
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
CEREN
Üye
çok berbat zaten içmezdim şimdi daha da tiksindim iğrençç bence kımse artık içmesin sağlığınızı düşünün
CanceR
Üye
Konu Sahibi
zaten bu videodan sonra içicemi pek sanmıyom
mservank
Üye
Uzun zamandır içmiyorum
sadece meyve suyu
dreamnoble
Üye
Ben bayılırdım kolaya olmadan olmazdı 4 ay önce bunu görmüştüm ve o zamandan beri içmiyorum.
Yasminozz
Üye
vallaa bu ve bunun gibi kaç video görüntü haber vs... gördüm ama hala da yemek yanında falan içiyorumm kola....kader utansın dielim...
keremerson
Üye
Kola sevmem
CanceR
Üye
Konu Sahibi
bende artık beyaz içiyorum siyaha hayır
blackmetalic
Üye
Bende gördüm bir ar içmedim sonra yeniden içmeye başladım.........
ademvehavva
Üye
bende sarı kola içiyorum oda ikram falan ederlerse
CanceR
Üye
Konu Sahibi
hemen hemen 2 -3 aydan beri içmiyodum bugün 2 bardak zorla mecburen içtim tadını bile unutmuşum meretin artık içindekilerde kıyma niyetine dedim hop gitti
Elma_SheqeRi
Üye
ben kola sewmediğim için bir sorun yokk
CanceR
Üye
Konu Sahibi
zaten bunu izleyince insanın sevesi kalmıyoki doğal olarak nefret ediyo
eren6523
Üye
arkadaşlar youtube kapalı olduğu içn göremedim videoyu acaba başka bir yerden linkini verebilcek bir arkadaş varmı acaba ?
KAFKAS KARTALI
Üye
Bir Arkadaştan Duydum çok Kola Içiyormuş.
Karnı Ağrımış.
Doktora Gitmiş Doktor Midesinin Delindiğini Söylemiş.
arkadasim hicbi seyi cok fazla tuketmememk lazım; her seyin fazlası zararlı en yararlı seyin bile
buraq85
Üye
iç be kardeşimya kimbilir farkında olmadn neler içiyrz bak bu daha ii en azından ne oldunu öğrendik ayrıca ne yasaklamasıya siz napıosunuz kardeşim neresi burasıya istemeyen içmez hayret bişe..
Praetor
Emekli Yönetici
İnanmamak lazım böyle şeylere ama içmemek lazım kolayı da... Kanıt isteyen tuvalete kolayı döksün gece, sabah kalksın sifonu çeksin anlar! Tertemiz, pırıl pırıl yapıyor! Kezzap mübarek!..
uniqe
Üye
ÖlümLü dunya ıc youtubede sansur oldugu ıcın ızleyemeıos ama duymusdum...