İlginç İcatlar - Sıradışı Tasarımlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
İlginç İcatlar - Sıradışı Tasarımlar

Yaylı yatak icat edileli çok uzun zaman oldu. Fakat tasarımcılar bu kez yatağı değil karyolayı yaylı yaparak yeni bir buluşa imza atmış durumda. Yatağınızın ayakları güçlü yaylardan oluşuyor. Böylece yatağa ilk oturduğunuz andan itibaren rahatlık hissetmeye başlıyorsunuz.






Bilgisayar delisi biri iseniz işte bu tasarım tam size göre. Burada asıl dikkati çeken bilgisayarın özelliği değil bilgisayar koltuğunun çok fonksiyonel oluşu(!) T uvalet şekline bürünmüş bu koltuk sayesinde, saatlerce oyun oynayabilir, sohbet edebilir, hatta bilgisayar başında sabahlayabilirsiniz.







Sevgilinizle yürüyüş yapıyorsunuz ve romantizmin doruğundasınız. O da ne! yağmur yağmaya hatta şiddetini arttırmaya başladı. Tek bir sapı olan iki kişilik bu şemsiye sayesinde, hem tek şemsiye taşıyorsunuz hemde iki kişi aynı anda korunmuş oluyor. Tasarım olarakta dikkat çekici bir durum yaratıyorsunuz :)







İş yerinde yada evde, nerde olursanız olun bu kahve fincanı çok işinize yarayacak. Kahve içmenin keyfi yanında başka bir keyifte elbette kurabiye yemektir. Eğer kurabiyenizi koyacak bir yer arıyorsanız bu fincan tam size göre. Fincanın altına yapılmış bir rafı sayesinde kurabiyenize kolayca ulaşabilirsiniz.








Tatile çıkarken yanınıza alacağınız eşyaların arasına mutlaka fotoğraf makinanızıda ekliyorsunuz . Döndüğünüzde sevdiklerinizle geçirdiğiniz zamanı kalıcı hale getirmek için bolca resim çektiriyorsunuz. Çoğu resimlerde fotoğrafı gruptan bir kişi çektiği için bir kişi hep eksik kalır. Yada kendi kendinizi çekmek zorunda kaldığınız zamanlar olur. Kolunuzu hafifçe ileri doğru iterek kendiniz kareye rastgele oturtmaya çalışırsınız. Bu tip durumlarda genellikle kötü bir resim ortaya çıkar. İşte bu tasarım da tam da bu durumlar için yaratılmış. Makinanızın altına monte ettiğiniz bu ayak sayesinde istediğiniz boya getirdiğiniz sapı uzatarak hem geniş bir açı yaratıyorsunuz hemde kendi kendinizi çekme işini kolaylaştırmış oluyorsunuz.



Yumurta tutacağını hiç bukadar basit ama ilgi çekici olmamıştı. Sıradan üç adet çay kaşığı şık bir yumurtalık olabiliyor.








Mısır Tutacağı deyip geçmeyin. Henüz yeni kaynamış bir mısırı elimize alıp yemeye koyulacakken sıcaklığından bırakmak zorunda kalabiliyoruz. Bu güzel tasarım hem elinizi yanmaktan kurtarıyor hemde mısır yemeği keyifli bir hale getiriyor .






Penguen şeklinde tasarlanmış bu zaman ayarlı alet aslında bir çay zamanlayıcısı. Demlik poşetinizi çay bardağında ne kadar tutacağız konusunda size yardımcı oluyor. Zamanı kendinize göre ayarlayıp poşetin ipini penguenin ağzına takıyorsunuz. Süre sonunda otomatik olarak demlik poşetiniz fincandan çıkıyor :) Eğer demlik poşeti bardakta unutup çayınızın tadının acı olmasından şikayet ediyorsanız bu tasarım tam size göre.







Yan tarafta resmini gördüğünüz bu cihaz şeffaf bir tost makinası. Evet yanlış duymadınız. İki yanı cam olan bu tost makinasında kızarttığınız ekmeyin bronzlaştığını an ve an izleyebilirsiniz.








Şeffaf tost makinenizde kızarttığınız ekmeğin üzerine tereyağı sürmek ne kadar müthiş olur. Ancak buzdolabından yeni çıkmış bir tereyağını ekmeğe sürmek okadar da kolay değil. Bunu bilen tasarımcılar tereyağı kesme aletini ürettiler. Tereyağını yukardan koyuyorsunuz. Mandala bastığınızda ince bir tereyağı parçası ekmeğinizin üzerine düşüyor.
 


Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
bilgi ve paylaşım için teşekkürler
 
aydin45

aydin45

Üye
teşekkürler:.:.:.:.:.
 
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bilgiler güzelde bi de resimleri görebilseydik
 
mervecan

mervecan

Üye
hala görünmüo:(
 
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
alla alla:ss
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt