n73 en ucuz msn

Sponsorlu Bağlantılar

me6067

Üye
    Konu Sahibi
n73 en ucuz msn
hocam benim telsim türksel ve avea hatlarım var n73 aldım en ucuz cmsn programı varmı acaba

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
arkadaşım aramadan arattır büssürü var:pro:

cool_eagle

Üye
eğer ucuz olsun özellik olmasın dersen migg33 veya bing
ama özellik istersen Slick yükle hepsi ücretsiz

--------------- Ekleme ---------------

bing için
mig33 için
slick için

me6067

Üye
    Konu Sahibi
hocam cok sağol

yani kontör azmı gidiyor

cool_eagle

Üye
hocam cok sağol

yani kontör azmı gidiyor

kontör gitmesi senin msndeki yazışmana kişi listenin çokluğuna bağlıdır. turkcell ve aveada 60 kb vodafone da 100 kb 1 kontördür.
sürekli olarak yazışırsan 'bing' de saatte 2 kontörün gider. Ama ben fazla yazmam dersenbu 1 kontöre düşebilir.

me6067

Üye
    Konu Sahibi
kontör gitmesi senin msndeki yazışmana kişi listenin çokluğuna bağlıdır. turkcell ve aveada 60 kb vodafone da 100 kb 1 kontördür.
sürekli olarak yazışırsan 'bing' de saatte 2 kontörün gider. Ama ben fazla yazmam dersenbu 1 kontöre düşebilir.
bing jar uzantılı n73 te çalısırmı

cool_eagle

Üye
çalışır tabiki sen hangi hattı kullanosun

me6067

Üye
    Konu Sahibi
avea ve türksel en çok avea

cool_eagle

Üye
eğer turkcell kullanıosan turkcell şn kendi msni war. haftalık 7 kontör çok ucuz yani diğerlerine göre kıyaslanmaz bile. sana tavsiyem turkcell smn dir ;)

me6067

Üye
    Konu Sahibi
abi nası yani bu tuksel olayı abonelik falan varmı

adrias

adrias

Üye
mig 33 tavsiye ederim

turkordu

turkordu

Üye
Sırf msne giricem diosanız turkcell msnyi kullanın.yok ben hem internete girmek dosya indirmek msne girip internetin tüm nimetlerinden faydalanmak istiyorum diyosanız turkcell hattan 7 yazın 2260a gönderin haftalık 50mb paketi 25 kontöre alın.

atar123

atar123

Üye
ya kardeş bi de bana yardım edin benim avea hattım var n73 kullanıom hngisi daha ucuz?

isimsiz45

Üye
thanks

ahmetkastamonu

ahmetkastamonu

Üye
telsimm hatlarda 2009 un mayıs aynıa kadar bedava msn die duydumm doğrumu eğerki doğruysa hangi programlara girebilirimm we telsm msn ayarları

kont_34

Üye
ya vodafonunki bedava msn

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
benim tek tavsiyem KankaMSN programı gayet ekonomik ... Ve kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim

salihcira

Üye
aga slick de kaç kontür gider 1 saate

Takipçi Satın Al

Üst Alt