Bütün maxi üyeleri davetlidir :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İstanbul'da oturuyorsan her yere yakınsın demektir ;) Saat sabahın 4ünde tren seferi başlıyor yürüme mesafesi uzaklığımda, gecenin 4üne kadar da sarı dolmuş-minibüs olduğuna göre (Anadolu Yakası minibüs caddesi üzerindeyim) demek ki 24 saat ulaşım imkanım var :) Gerisi gayret edip evden çıkmaya kalıyor :)

Pure Life

Pure Life

Üye
sen çıkamazsın ama evden şimdi:D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Şimdi mi gideceğiz :D

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
bu gün izinliyim ama ben :ehe

C01aY

C01aY

Üye
Hayırlı olsun öncelikle, bu oruclu günlerde nasıl dayanacaksın yaw şimdiden benim bile canım çekiyo:ehe

safakk

safakk

Üye
salih abi yeni işin hayırlı olsunda neredeki mekdanıls ki :ehe

Calaissien

Üye
lafı başka yerden anlama, sen şu an türkiyedesin ama neyse laf işte, kime konuşuyorum boş..

Ben geçen hafta Türkiye'deydim okullar açılacak yakında onun için Paris'teyim zaten bu sene fazla kalamadık Türkiye'de 2 3 gün Adana'da 4 gün falan da Isparta'da durduk.Lafı başka yerimden falan da anlamıyorum ayrıca ben sana Türkiye'de olmadığımı söylemiştim olsaydım McDonalds'ın yemeklerini yemem ama seni görmek için yine gelirdim

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Ben geçen hafta Türkiye'deydim okullar açılacak yakında onun için Paris'teyim zaten bu sene fazla kalamadık Türkiye'de 2 3 gün Adana'da 4 gün falan da Isparta'da durduk.Lafı başka yerimden falan da anlamıyorum ayrıca ben sana Türkiye'de olmadığımı söylemiştim olsaydım McDonalds'ın yemeklerini yemem ama seni görmek için yine gelirdim
1- Lafı başka yerinden anlıyorsun demedim, cümleyi didiklediğini ima ettim..
2- Türkiyede olmadığını söylemedim, hatta ısrarla ben orda saat kaç diye sorduğumda bana aynı ülkedeyiz dememişmiydin ?
3- McDonald's ın nesi var ki yemiyorsun ?

--------------- Ekleme ---------------

Hayırlı olsun öncelikle, bu oruclu günlerde nasıl dayanacaksın yaw şimdiden benim bile canım çekiyo:ehe
Zaten ne yaptığımızı bilmiyor oluyoruz, bazen yanlış ekmek girdiğim oluyo fırına :)
teşekkür ederim..
salih abi yeni işin hayırlı olsunda neredeki mekdanıls ki :ehe
Aksaray mc'de , teşekkür ederim..

Calaissien

Üye
aynı ülkedeyiz diye sana geçen hafta söyledim
McDonalds yemiyorum çünkü amerikan malı ama son olarak sadece seni görmeye gelirdim diye ekledim sadece hayırlı olsun

safakk

safakk

Üye
aynı ülkedeyiz diye sana geçen hafta söyledim
McDonalds yemiyorum çünkü amerikan malı ama son olarak sadece seni görmeye gelirdim diye ekledim sadece hayırlı olsun
ne ilginç birisin yau amerikan diye yemiyor yurt dışında oturuyor ilgiinç :ehe ha amerikaaa ha avrupa ne fark eder ki ikiside dünyayı karıştıran güçler amerika da zaten zamanında avrupanın sömürgesi değilmiydi oraya giden insanlar da avrupalı geni yok mu vaar sonuç ikisde aynı bence ikisinede asla güvenmem :)

Calaissien

Üye
ben Avrupalı değilim onları Avrupalılara söyle ne yapayım yani annemin babamın yanından kaçıpta Türkiye'yemi yerleşeyim ?

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
:kop:
:ehe :ehe :ehe Salih ne adamsın ya... Ekstra sevap kazanmak için girdin değil mi bu işe! :D

1 normal güne hamburger başına 5 oruç tutulan gün sevabı :kop::kop::kop:
vaaay praetor burdamışşşş
onun cümlesine kelime katılmaz

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
ben Avrupalı değilim onları Avrupalılara söyle ne yapayım yani annemin babamın yanından kaçıpta Türkiye'yemi terleşeyim ?

avrupalı değilsen, avrupada türk ismi ile hitap ettirmelisin kendinden..

Calaissien

Üye
Eski köye yeni adet getiremem şimdiden sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt