Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bütün maxi üyeleri davetlidir :)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor
Emekli Yönetici
İstanbul'da oturuyorsan her yere yakınsın demektir Saat sabahın 4ünde tren seferi başlıyor yürüme mesafesi uzaklığımda, gecenin 4üne kadar da sarı dolmuş-minibüs olduğuna göre (Anadolu Yakası minibüs caddesi üzerindeyim) demek ki 24 saat ulaşım imkanım var Gerisi gayret edip evden çıkmaya kalıyor
Pure Life
Üye
sen çıkamazsın ama evden şimdi
Praetor
Emekli Yönetici
Şimdi mi gideceğiz
Salihyet
Üye
Konu Sahibi
bu gün izinliyim ama ben
C01aY
Üye
Hayırlı olsun öncelikle, bu oruclu günlerde nasıl dayanacaksın yaw şimdiden benim bile canım çekiyo
safakk
Üye
salih abi yeni işin hayırlı olsunda neredeki mekdanıls ki
Ben geçen hafta Türkiye'deydim okullar açılacak yakında onun için Paris'teyim zaten bu sene fazla kalamadık Türkiye'de 2 3 gün Adana'da 4 gün falan da Isparta'da durduk.Lafı başka yerimden falan da anlamıyorum ayrıca ben sana Türkiye'de olmadığımı söylemiştim olsaydım McDonalds'ın yemeklerini yemem ama seni görmek için yine gelirdim
Ben geçen hafta Türkiye'deydim okullar açılacak yakında onun için Paris'teyim zaten bu sene fazla kalamadık Türkiye'de 2 3 gün Adana'da 4 gün falan da Isparta'da durduk.Lafı başka yerimden falan da anlamıyorum ayrıca ben sana Türkiye'de olmadığımı söylemiştim olsaydım McDonalds'ın yemeklerini yemem ama seni görmek için yine gelirdim
1- Lafı başka yerinden anlıyorsun demedim, cümleyi didiklediğini ima ettim..
2- Türkiyede olmadığını söylemedim, hatta ısrarla ben orda saat kaç diye sorduğumda bana aynı ülkedeyiz dememişmiydin ?
3- McDonald's ın nesi var ki yemiyorsun ?
aynı ülkedeyiz diye sana geçen hafta söyledim
McDonalds yemiyorum çünkü amerikan malı ama son olarak sadece seni görmeye gelirdim diye ekledim sadece hayırlı olsun
aynı ülkedeyiz diye sana geçen hafta söyledim
McDonalds yemiyorum çünkü amerikan malı ama son olarak sadece seni görmeye gelirdim diye ekledim sadece hayırlı olsun
ne ilginç birisin yau amerikan diye yemiyor yurt dışında oturuyor ilgiinç ha amerikaaa ha avrupa ne fark eder ki ikiside dünyayı karıştıran güçler amerika da zaten zamanında avrupanın sömürgesi değilmiydi oraya giden insanlar da avrupalı geni yok mu vaar sonuç ikisde aynı bence ikisinede asla güvenmem
Calaissien
Üye
ben Avrupalı değilim onları Avrupalılara söyle ne yapayım yani annemin babamın yanından kaçıpta Türkiye'yemi yerleşeyim ?