Benim hiç kız arkadaşım olmadı

Sponsorlu Bağlantılar

şanssız

Üye
    Konu Sahibi
Benim hiç kız arkadaşım olmadı
17 yaşındayım bu güne kadar hiç kız arkadaşım olmadı

bi kız la konuştugum zaman kalbim küp küp ediyo elim ayagım karışıyo konuşamıyomm,

yakışıklılık desen var lisedeyim de

bazen görüyom böle tipine bakıyom bide kıza şaşıp kalıyom valla

acaba sorun bendemi? Yada taktik mi bilmiyommm yardım lütfennnn

ouSahin

ouSahin

Üye

bi kız la konuştugum zaman kalbim küp küp ediyo elim ayagım karışıyo konuşamıyomm,

gel kardeşim ben sana yardım edim:D

ilk önce burası tanışma kız arama falan filan sitelerden degil...Ama bir kızla konuştugunda kalbin küt küt yerine küp küp atıyorsa orası karışık:kop:

Sende Oguz Kağan gibi bir yarı çıplak tam yüzün gözüken fotograf ve aynı zamanda profilden fotograf çekip paylaşırsan hem yardım ederiz hemde ne kadar yakışıklıgını oldugunu anlarız:D

Sorun sendemi derken sorun sende tabiki kalbin kızla konuştugunda küp küp atıyormuş
:kop:

Şimdi seni Diablosa baglıyorum :D o bu işlerin uzmanı:ehe:ehe:ehe:ehe

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Napalım yani biz, sana kız mı ayarlayalım... Nasıl bir sitede olduğunun farkında değilsin galiba sen?... :@

elmyra

Üye

:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
yaa dalga geçmeyin çocuk bişi sormuş işte.... :)

şanssız

Üye
    Konu Sahibi
yardım etmiyecekseniz ne gülüp alay ediyosunuzzzzzzz

xkadir61

xkadir61

Üye
arkadaşım elbet olur birgün. ama sen sana uygun olanını ararsan daha iyi olur.
yakışıklı olman kız arkadaşın olması gerektiği anlamına gelmez. sen niye dert ediyorsunki, onlar dert etsin seninle arkadaş olamadıklarına.

iremm

iremm

Üye

hmmm...geleceğin psikoloğu irem sana yardım edecek sen mrk etme :ehe:ehe:ehe

öncelikle küp küp değil küt küt :D neyse...

ciddi bir iletişim problemin var sana chat sitelerini öneriyorum :D

_dumanist_

_dumanist_

Üye
yardım etmiyecekseniz ne gülüp alay ediyosunuzzzzzzz
Farkındaysan gülmüyorum ben gayet ciddiyim ciddi olduğum kadarda sinirliyim :@
Yanlış yerdesin yanlış Y-a-n-l-ı-ş :@
Git kızlara sor neden böyle böyle oluyor de...
Asla oğuz kağanın yaptığı hatayı yapma ama :@
Bir tane daha çekemem :@

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Şimdi öncelikle arkadaşım 17 yaşına kadar arkadaşın olmayabilir..Bu ilerleyen zamanlarda olmayacağı anlamına da gelmez değil mi;) Şunu söyleyebilirim ki utangaç birisin anlaşılan bunu yenmen için mutlaka bir yerden birşeylere başlamalısın.. Kızdan hoşlandığını anladığın an yada onun senden hoşlandığını anladığın ZAMAN, tamam kendin konuşamıyorsun arkadaşlarını araya sokarak ilk adımı atabilirsin..Bu biraz olsun kendine olan güvenini getirecektir.. Sonucunda kıza teklif ettiğin zaman sana vereceği Cevap ya EVET ya da HAYIR olacaktır...Seni dövecek hali yok ya.. Bunu yapacağına kendini şartlandır ve sadece dene...

Yolun açık olsun...

saygıLar

xkadir61

xkadir61

Üye
hadi diablos amma uzun yazıyorsun herhalde. 10 parmak yazdığın halde neden bu kadar kaldın konuda. belliki olayı kökünden çözüme kavuşturacaksın.

--------------- Ekleme ---------------

DiaBLoS™;1022218' Alıntı:
Şimdi öncelikle arkadaşım 17 yaşına kadar arkadaşın olmayabilir..Bu ilerleyen zamanlarda olmayacağı anlamına da gelmez değil mi;) Şunu söyleyebilirim ki utangaç birisin anlaşılan bunu yenmen için mutlaka bir yerden birşeylere başlamalısın.. Kızdan hoşlandığını anladığın an yada onun senden hoşlandığını anladığın ZAMAN, tamam kendin konuşamıyorsun arkadaşlarını araya sokarak ilk adımı atabilirsin..Bu biraz olsun kendine olan güvenini getirecektir.. Sonucunda kıza teklif ettiğin zaman sana vereceği Cevap ya EVET ya da HAYIR olacaktır...Seni dövecek hali yok ya.. Bunu yapacağına kendini şartlandır ve sadece dene...

Yolun açık olsun...

saygıLar

bu fikirlerini bende kullanabilirmiyim abi:)

iremm

iremm

Üye
DiaBLoS™;1022218' Alıntı:

Yolun açık olsun...

saygıLar

yaaaa ama chat sitesi fikride güzeldii :naughty: :ehe

leiche

leiche

Emekli Yönetici
konu deneme mesajlarına taşınıyor

keremerson

keremerson

Üye
:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

_KadirşinaS_

Üye

Kız arkadaştan kastın kaba tabirle "manita" ise, bu zamana kadar hiç olmaması normal. Hatta senin açından çok daha iyi.Çünkü insanın hataya en açık olduğu dönem.

Yok eğer kız arkadaştan kastın, bir erkek arkadaşınla olan gibi normal bir arkadaşlıksa.İşte o zaman biraz problem var. Karşındaki herkesi birey olarak gör. Cinsiyetinden önce iki gözü,iki kulağı,elleri ve ayaklarını fark et. Böyle düşünürsen hem bayanlarla da arkadaşlık edebilirsin, hem de zamanı geldiğinde bir bayanla daha ciddi bir ilişki kurmaya hazırlanırken de zorluk çekmezsin.
:oke::oke::oke:

şanssız

Üye
    Konu Sahibi
teşşekkürler bu taktikler inş işe yarar

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
:naughty:bence arkadaşım kızlarla hiç ilgilenme bende ilgilenmiyodum şimdi kız beni sevdi hatta 2 tane kız bence hiç uğraşma bir gün seninde olur merak etme:sirit: