Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
bence alperenin sessiz çığlığı var burada. Hayırlı kısmet arıyor kendisine :D ayrıca erkekler için de evde kalmak söz konusu olur. dikkat et kardeş :) Seni alacak kız bulamazsın sonraaa ;)
omayra ablayı da ittifaka katmışlar bu gecelik bu kadar yeter bu ittifaka karşı duramam ben :kac:

elmyra

Üye
zoru görünce kaçarsın tabi

Yasminozz

Yasminozz

Üye
yaa omayra çok mu büyük herkes abla diyo...benim bildiğim benle yaşıt oda... :) :)

omayra ??

omayra

Üye
üzme kendini kardeş. ben iyi bir çöpçatanımdır. sana hayırlı bir hanım kısmet arar buluruz :ehe madem sen kısmet konularında bu kadar duyarlısın, üzmem ben kardeşcağazımı. hayırlısıyla ayarlarız birini :) bir insan bir konunun üzerinde çok duruyorsa bir sıkıntısı var demektir ben anladım senin üzüntünü. tez zamanda buluruz bir çözüm yolu sıkma canını kardeşim :oke: olmuş bil o meseleyi ;)

elmyra

Üye
üzme kendini kardeş. ben iyi bir çöpçatanımdır. sana hayırlı bir hanım kısmet arar buluruz :ehe madem sen kısmet konularında bu kadar duyarlısın, üzmem ben kardeşcağazımı. hayırlısıyla ayarlarız birini :) bir insan bir konunun üzerinde çok duruyorsa bir sıkıntısı var demektir ben anladım senin üzüntünü. tez zamanda buluruz bir çözüm yolu sıkma canını kardeşim :oke: olmuş bil o meseleyi ;)

seni seviyorum omayra sen olmasan Alperenin derdine care bulunmayacaktı :ehe:ehe:ehe:ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Evet yasmin'e bul omayra ablacım onun yaşı daha büyük. Daha sonra elmyra'yada buluruz...

omayra

Üye
seni seviyorum omayra sen olmasan Alperenin derdine care bulunmayacaktı :ehe:ehe:ehe:ehe

canım bilmukabele, duygular karşılıklı. madem alperen kardeşimiz kısmet konularında bu denli duyarlı, forumumuzda bu meseleyibiz çözmeyelim de kim çözsün değil mi ya?

tiz haber salına etrafa, alperen kardeşimize hayırlı kısmet bulunaaaa! :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Hadi iyi geceler. Burda kız milletinin ittifakı, dayanışması var. Erkek milletinden tek kaldık. Hain bu erkek milleti. İyi geceler, tatlı rüyalar. Evde kalmış kızlar umarım bu gece rüyanızda evlenirsiniz :ehe

omayra

Üye
tabii ki alperen sana söyledim sen de anladın ama utanma kardeşim. hüsnüniyetle evlenmek istediğini anlat. ne bu kadar kastın kendini. sonuçta bir kötülük yok bu işte. biz de dünürcübaşı olarak üstümüze düşen vazifeyi yaparız di mi kızlar?

elmyra

Üye
alperen benim uzatmalı olarak var canım sen kendine bakk

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Yasmine diyor sana diyor. Erkek adam evde mi kalırmış....:nono:

nasıl kalmaz yaa...bu dünyada ki bütün erkekler evli mi...senin gibi kalmaz diye diye bi bakmışlar yaş 50 olmuş kalmış bile çoktan... :D :D :D :D

elmyra

Üye
Alperen sen üzülme buluruz birini sanaa

Yasminozz

Yasminozz

Üye
vallaa yaa o kadar bozmuş ki evlilikle baksana hergün soruyo istemeye gelen varmı die...korkuyo tabii bunlarda evlenirse bi ben kalırım evde die... :D :D :D

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Alperen sen üzülme buluruz birini sanaa
Önce sen kendine bul. Kaç yaşına geldin hala evdesin, bir alan çıkmadı. Bu nedir yaa erkek milleti yardıma gelin. Ozan nerdesin yardım et yahu....

elmyra

Üye
Önce sen kendine bul. Kaç yaşına geldin hala evdesin, bir alan çıkmadı. Bu nedir yaa erkek milleti yardıma gelin. Ozan nerdesin yardım et yahu....

bu tarih bir tarafa yazılsın Alperenin yardım istediği ve laf yetiştiremediği bu tarihi bir gün arkadaslar

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:ehe :ehe :ehe

elmyra

Üye

omayraya bu konuda ki yardımlarından dolayı teşekkürler :ehe:ehe:ehe

Ahh Alperen Ahhhh :islik:islik:islik:islik

Üst Alt