Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!
Sponsorlu Bağlantılar
ALpeRenBuGRa
Üye
Gelen olmuyormuş ki
Yasminozz
Üye
yaaw sizin orda direk istemeye mi geliyolar...
bizim burda önce kızı ikna edip sora ailesinden istiyolar...
görücü usulü evlilik bana ters...
ALpeRenBuGRa
Üye
Tv progamlarına çıksana hani şu evlendiren türden olan Reyting rekorları kırıyormuş o programlar....
Yasminozz
Üye
oraya çıkmama gerek yok ki ama....istesem evlenirim zaten....zor değil yaniii...
jöly
Üye
iyi geceler herkese ... ben eğlenmeye gidiyorum sizlere iyi forumlar...
E artık iste yani. Anne olamadan anneanne olacaksın
Yasminozz
Üye
belki hiç evlenme gibi bi niyetim yok...olamaz mı...
omayra
Üye
evlenmezsin hadi evlen derler, evlenirsin hani çocuk derler. çocuk olur erkekse hadi sünnet derler. sonra ikinci çocuk ne zaman derler. Bir kız bir erkek oldu ise yeter bu kadar derler. derler babam derler. hiç durmazlar. aahh aahh yurdum insanıııı
evlenmezsin hadi evlen derler, evlenirsin hani çocuk derler. çocuk olur erkekse hadi sünnet derler. sonra ikinci çocuk ne zaman derler. Bir kız bir erkek oldu ise yeter bu kadar derler. derler babam derler. hiç durmazlar. aahh aahh yurdum insanıııı
o erkek olduğu için evde kalmış olmuyomuş...kendini öle teselli ediyo oda...
elmyra
Üye
Alperen konuda yoktum msnden haber verdiler benimle uğraşmak zorundamısın zaten senide bu ceneyle kimse almıcak sende evde kaldın daaa seni de istersen darülacezeye koyalım
Ablacım erkekler için evde kalmış sayılmam Ama yasmin evde kalmış durumda, elmyra'nın evde kalmasına ramak kalmış durumda Tabi sizin gibi evde kalmış kızları görünce bana söyleyenlere ooo diyorum 25-28 yaşlarında kızlar daha evli değil ki benim yaşımda sorun yok diyorum.
Yasminozz
Üye
bak çok uğraşma bizle içimizden birini almak zorunda kalırsın sora...
elmyra
Üye
walla ciğdem alacaksan sen al ben almam Alpereni alıpta onun cenesini kim cekecek
omayra
Üye
bence alperenin sessiz çığlığı var burada. Hayırlı kısmet arıyor kendisine ayrıca erkekler için de evde kalmak söz konusu olur. dikkat et kardeş Seni alacak kız bulamazsın sonraaa
ALpeRenBuGRa
Üye
Allah ALlah yok yahu... Şuna bak kızlar alıyormuş. Erkekler alır, kızların aldığı nerde görülmüş??? Yine kızlar ittifakı kuruluyor. Kızlar Kutsal İttifakını kurdu. Hemen yol alalım