Olimpiyatlar kana bulandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Olimpiyatlar kana bulandı!
2008 Pekin Olimpiyatları'nın yapıldığı Çin'in başkenti Pekin'de Çinli bir kişi silahla dehşet saçtı.
Olimpiyatların yapıldığı Pekin'de, bir Çinli 2 Amerikalı'yı vurdu. Biri öldü, diğeri yaralı. Saldırgan Çinli intihar etti.

2008 Pekin Olimpiyatları'nın yapıldığı Çin'in başkenti Pekin'de silahlı bir kişi, Amerikalı bir turisti vurarak öldürdü. Yeni Çin haber ajansı, kent merkezinde Drum Kulesi'nin ikinci katında 2 Amerikalı turiste silahlı saldırı düzenleyen ve birini öldüren Çinlinin, daha sonra kuleden aşağıya atlayarak intihar ettiğini duyurdu.

Haberde, Tang Yongming adlı 47 yaşındaki saldırganın, diğer Amerikalı turistle Çinli turist rehberini de yaraladığı belirtildi.

KURBANLAR, AMERİKALI KOÇUN AKRABALARI

ABD Olimpiyat Komitesi'nden yapılan açıklamada, Drum Kulesi'ni gezdikleri sırada bıçaklı saldırıya uğrayan Amerikalı turistlerden yaşamını yitiren ve yaralananın, Amerikan erkek voleybol takımının antrenörünün akrabaları olduğu belirtildi.

Saldırının siyasi bir amaçla yapılıp yapılmadığı henüz anlaşılamadı.

Çin Olimpiyat Oyunları boyunca güvenliği sağlamak için çok sıkı önlemler almıştı. Barışçı ve huzullu bir ülke imajını pekiştirmek için Çin yönetimi, başkente 30 bin polis görevlendirdi.
 


schumici

schumici

Üye
şaşırmadım. o kadar kişiyi nasıl zaptedicekler. illa aradan biri çıkar kesin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt