Konsollar hakkında kararsızlığım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Bulursun bulunduğun ildeki mağazalarda. Öyle zor bulunan birşey değil :) Şöyle karşılaştırma yapılabilir. PS3'ü markette dahi bulabilirsin ama Xbox360 Bilgisayarcıdan alınır gibi :)
 


kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Konsollarda iyi FPS oynamak için baya alışmak gerekiyor şahsen oynadım ama PC oynadığım zevki vermedi anolog kontrollerle oynamak fakat FPS hariç diğer oyunlarda konsolda baya zevk veriyor oyunlar hele GTA serisini konsolda pcye göre daha zevkli ve kolay oynuyorum.

Evet ilk başta çok zor geliyor ama ben yaklaşık 4 yıldır konsol kullanıyorum ve FPS oyunlar PC'dekinden kat kat iyi oynayabiliyorum alışma meselesi aslında.Kaç yıllık PC kontrollerindeki başarına 1 ayda konsol ile ulaşmayı beklemek zor tıpkı PC'deki gibi alışılınıyor ama ;)
 

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Beyler burdaki ve çarsıdakı magazaları arastırdım Ps3 1000 TL & 24 Ay Taksit Aylık 40 TL Annemle gidip indirim yaptırmaya calısıcagız yaparlarkı muhakkak (gelecek haftalarda tabi :D ) Alıcağım İlk Oyun "kullanıcıadları" nın vermiş olduğu öneriyle God Of War III Olucak Konu hakkında yorum yazan herkeze teşekkürler..

Not: İsteyen görüşünü yazabilir..
 

numoketo

Üye
Sana uygun fiyata psp 2001 satarim dostum :) eğer düşünürsen yaninda 10 a yakin orjinal oyun veriyorum.. 5425386753
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Dark-Evil
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Dark-Evil
Cevap
9
Görüntüleme
775
kullanıcıadları
nezihbugan
Cevap
0
Görüntüleme
855
nezihbugan


Üst Alt