Peter Answers Sorularınızı Yanıtlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ßurçiN

ßurçiN

Üye
    Konu Sahibi
Peter Answers Sorularınızı Yanıtlıyor
ne sorarsanız cevaplıyor efendim.Özellikle yanınızdaki arkadaşınızın sorularını daha bir güzel cevaplıyor :) Siteye girince karşınıza 2 kutu çıkıyor."Insert petition" alanına "Peter, please answer:" yazıyorsunuz. ":" koymayı unutmayın sonuna ve otomatikman alt satıra geçiyorsunuz.Burayada sorunuzu yazıp sonuna "?" koyunca otomatik olarak cevaplıyor.Eğer sayfada ilk defa işlem yapıyorsanız üst kısımda çıkan kutuyu onaylamanız gerekli.İşte cevabını verdi değilmi ama siz memnun kalmadınız bu cevaptan :) Bir de şöyle yapın. "Insert Petition" alanına "Pe" yazdıktan sonra ".(nokta)" koyun ve soracağınız sorunun cevabını(!) yazın.Yalnız cevabın "eter, please answer:"'dan kısa olmasına dikkat edin ve : koyduktan sonra sorunuzu yazın.Türkçe de sorabilirsiniz."?" koyduktan sonra cevabını verdi değil mi? :) Arkadaşlarınızı "Olum , bu varya bir kahin tarafından yapılmış ,herşeyi biliyor" diyerek iyi vakit geçirebilirsiniz.Arkadaşınız soruyu sorar sizde yukarıdaki taktikle önce cevabı sonra soruyu yazarsınız onunda ağızı açık kalır

:deal:site:http://www.peteranswers.com/
peteranswers hilesi :naughty:
 


karides

Üye
komikmiş; ama işe yarıyor. Valla sazanlarla iyi vakit geçirmek isteyen için iy eğlence ha. Ne sorsam biliyor mübarek. Ben gördüm nur yüzlü bir dede cevaplıyor.
 

dikkatçi

Üye
benim yanım da kim var
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman
CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Link Çalışmıyor!
 

dikkatçi

Üye
sana inaniyorum

--------------- Ekleme ---------------

benim yanımda kim var
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman

kibarie

Üye
slm peter nasilsin seni sormak isterdim cok ama zor buldum seni zaten anlamam ki englis ozuldilerim ben seni sormak isterim olur mu? ben nezaman evlenicem kiminle olacam?:)
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ben bunu 1sene önce biliyordum:) cevabı onceden yazıyorsun:D
 
delrico

delrico

Emekli Yönetici
güzellllmis
 

sevda1982

Üye
peter answers hilesini hala ögrenemedim:(anlatır mısınız?
 

kara.bela

Üye
peter 'in hilesini söyleyeyim petetion kısmında peter den sonra noktaya basıp cevabı yazıyorsunuz fakat orada sitenin yapmış olduğu peter, please answer olarak görünüyor ve soru kısmına da soruyu yazıyorsunuz yani soracağınız sorunun cevabını siz yazıyorsunuz böylece arkadaşınızı kandırıyorsunuz:huhu::sn::sn:
 

mert96

Üye
annem var
 
hidayet

hidayet

Üye
bunu bende çoktandır kullanıyorum çok kişi kandırdım bununla :kop:
 

nwosinan

Üye
bu ingilizece cevap veriyor
 

***---

Üye
türkçe cevap verenini bulsam
 
ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
saol ya manyak bu ..
 

suleymanbozkurt

Üye
yanımda kim var
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman

ceza_rapstar

Üye
arkadaş vardı siteyi ilk o bilirdu bize söyldei (tek bana cevap veriyor dedi)bende ona(bak bu işin içinde birşeyler var dedim) maxicep sağolsun öğrendim çok sağolun.:oke::):sn::megafon:
 
sugar_girl

sugar_girl

Üye
bu bana güveniyomusun felen dioo yha akıllıı:):D
 


Üst Alt