Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peter Answers Sorularınızı Yanıtlıyor
Sponsorlu Bağlantılar
figen sezgin
Üye
Ben ne zaman ölücem?
asam45
Üye
coşkun beni aldatıyomu
--------------- Ekleme ---------------
coşkun ne iş yapıyo
benım sonum ne olacak
DiaBLoS
Admin
Arkadaşlar bilen falan yok ortada.Tam bir üşkağıtcılık ( Kandırmaca ) diyebilirsiniz..Nasıl mı hemen izah edeyim ;
Sorunuzu sormadan önce soracağınız sorunun cevabını yazıyorsunuz klavyeden tabiki şaka yapacağınız kişi dikkat etmiyor buna...Daha sonra sorunuyu yazıyorsunuz. ilk önce yazdığınız sorunun cevabı orada çıkıyor..Budur yani olay.
Arkadaşlar bilen falan yok ortada.Tam bir üşkağıtcılık ( Kandırmaca ) diyebilirsiniz..Nasıl mı hemen izah edeyim ;
Sorunuzu sormadan önce soracağınız sorunun cevabını yazıyorsunuz klavyeden tabiki şaka yapacağınız kişi dikkat etmiyor buna...Daha sonra sorunuyu yazıyorsunuz. ilk önce yazdığınız sorunun cevabı orada çıkıyor..Budur yani olay.
erdalsinot
Üye
nası soruoz yha?offfff
cvp yazmıo kerataaa
hhülya70
Üye
yaa ben ona soru soramiyorum sayfayi bulamiyorum yardimci olsaniz
kaderrr
Üye
meraba
nerdesiniz yok mu kimse
kayalimehmet
Üye
sana bende inanmiyorum =(
MLTM.TGB
Üye
ya bunu yapamadım yerdım edebilirmisin?
sagomet55
Üye
slm
nasıl birisin
peter sen kimsin
polat020
Üye
slm
slm sen kimsin
lovestar
Üye
Allahım ne kadar çok ciddiye alan var.uyanın gençlik hile diyoruz...sırf bunun için üye olup kaçmayın.diğer bölümlerimizide gezin...