Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian(s60 3rd)OS9 Telefonlar İçin Sertifika Alma [Maxicep Farkıyla TR' de İlk]
çalışmalarınız çok Güzel Gerçekten Takdir Ediyorum Başarılarınızın Devamını Dilerim
--------------- Ekleme ---------------
Tabi Bu Sertifika Alma Işlemi Bayağı Bir Zorlaşmış
--------------- Ekleme ---------------
teşekkürler
gececi184
Üye
kardeş kusura bakma ama yardım edecem dedin saol msn i açtın yine saol ama ben int kafede çalışıyorum müşteri çok geldi o an boş bilgisayarda ben oturuyordum kalkmakj zorunda kaldım ama 5 dakka sonra yine açtım msn yi. neyse kusura bakma seninde kafanı karıştırdım sana iyi günler dileyim ben artık ne diyim ama arkadaşlarda verilen hata bende hep veriyor klasörümde de eksik yok 8 defa kontrol ettim
kardeş kusura bakma ama yardım edecem dedin saol msn i açtın yine saol ama ben int kafede çalışıyorum müşteri çok geldi o an boş bilgisayarda ben oturuyordum kalkmakj zorunda kaldım ama 5 dakka sonra yine açtım msn yi. neyse kusura bakma seninde kafanı karıştırdım sana iyi günler dileyim ben artık ne diyim ama arkadaşlarda verilen hata bende hep veriyor klasörümde de eksik yok 8 defa kontrol ettim
kardeş ne yapayım bende internet kafede çalışıyorum valla senin için girdim msn ye sende ben birazdan dönerim çıktın durumu açıklamadın ben ne yapayım buradaki herkesi msnye kayıtr edip hepsine online yardım ettiğimi düşünsene şu an benim sertifika aldığım 60 ın üzerinde adam var oraya yazdıklarım cabası sen hiç yapamıyorum dedin onun için yoksa msn kayıtr bile yapmıyorum sakın yanlış anlamayın ben günün 12 saatini nette geçiriyorum ama bide bana sorun nasıl geçiyo valla bir saat düzenli ya takılıyom ya takılamıyom k.bakmayın şimdilik elimden en fazla bu kadar geliyor.
erolsipar
Üye
gececi184 kardesim, sen signsis gui kullaniyorsan, key file uzantisini opdadakini kullan signsis.key kullanma yoksa hata verir. Eger bunu da dogru yaptiysan opdadan alinan imei karismis, yanlis verilmis yada senin indirdigin dosya yanlistir. Eger olmuyorsa bana PM atarak imeini yaz ben halederim.
gececi184 kardesim, sen signsis gui kullaniyorsan, key file uzantisini opdadakini kullan signsis.key kullanma yoksa hata verir. Eger bunu da dogru yaptiysan opdadan alinan imei karismis, yanlis verilmis yada senin indirdigin dosya yanlistir. Eger olmuyorsa bana PM atarak imeini yaz ben halederim.
arkadaşım the bozkurt sana bilgilerimi özel mesaj ile attım ama herhalde dikkat etmedin, sertifika için.
pm atamıyorum, çünkü 50 mesajım yok.
ilgilenirsen sevinirim.
agaheroglu
Üye
teşekkürler maxi cep iykivarsın ve teşekkürler bozkurt
gececi184
Üye
kardeş seni bekliyorum msn de müsaitsen//////// kardeş çıkmam lazım bana pm den atar mısın dosyayı tekrar tşk ederim
Selam, öncelikle bize sunmuş olduğunuz bu güzel hizmetten dolayı şahsınıza ve web sitesi yöneticilerini tebrik eder çalışmalarınızın devamını dilerim saygılarımla..
Sertifikamı dört gözle bekliyorum.
Telefonum N95 8GB , imei numaram : 352061026623419