Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

ferhattunc

Üye
    Konu Sahibi
Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll
Evet arkadaşlar N-GAGE oyunlarının tamamını artık full ve c r a c k li olarak kullanabilirsiniz. :oke:
Öncelikle yapmanız gereken aşağıda eklenti olarak verdiğim dosyalardan

N73,N93,N80 vb. pre FP1 cihazlar için AppTrk1.sisx
N95,N95 8gb,N82,N81,5700 gibi cihazlar için AppTrk2.sisx dosyalarını kurun

Ardından Nokia Cable Driver ı

linkinden indirip kurun

Daha sonra USB kablosuyla telefonunuzu bilgisayara PC Suite Modu seçeneğiyle bağlayın.Daha sonra TRK programını açın Bluetooth açılsın mı diye soracak hayır ı seçip settings ten connection kısmını USB olarak değiştirin ve Connect i tıklayın

şeklinde ekran gözüktüğünde Aşağıda eklenti olarak verdiğim programlardan Secman.exe yi tıklayın
Açılan Pencerede Next Next Next i tıklayıp ilerledikten sonra telefonunuza Secman diye bir program yüklenecektir.Bu programı açıp Seçenekten Install Root certificate i seçin.Artık oyunları kurmaya hazırız

First Accessten sonra çıkan N-GAGE Programının yüklü olduğundan emin olun.Yüklü değilse http://www.maxicep.com/symbian-9-1-s60-3rd-oyunlari/n-gage-fifa-2008-full-n-gage-2-0-a-129905.html adresinden telefonunuza uygun olan dosyayı yükleyin

Daha sonra aşağıda verdiğim oyunlardan istediğinizi indirip Hafıza kartındaki N-Gage klasörüne kopyalayın. Daha sonra N-Gage programına girince listede oyun gözükecektir .Options tan girip install Game i tıklayarak oyunu yükleyebilirsiniz.Son alarak oyunların trial olarak görünmemesi için Patch.sis i yükleyin tamamdır Artık 10 adet N-Gage oyununu telefonunuzda ücretsiz ve full olarak kullanabilirsiniz .:oke:

İşte oyunlar

Oyunların tamamını bir seferde indirmek istiyorsanız bu linki tıklayın açılan sayfada en altta resim doğrulama kodunu girip SUBMiT i tıklayın açılan sayfada yine en altta bir kaç saniye sonra downoad yazısı çıkacaktır.Tıklayıp tamamını indirebilirsiniz

DİKKAT : Oyunların linkleri txt dosyaları içindedir.

Rar dosyaları içindeki tüm partları(.rar , r00 , .r01 , r02..) aynı klasöre çıkarıp herhangi birini açınca Exe dosyasını görürsünüz.Exe dosyasını belli bi yere çıkarın masaüstüne mesela.Exe dosyasını açıp alttaki inputlara tik atın sonra nexti 2 defa tıklayınca extract pc seçeneği görünecek onu tıklayınca exeyle aynı yerde yani yine masaüstünde .n-gage uzantılı oyunu göreceksiniz.N-gage uzantılı dosyayı E:/n-gage klasörüne atın tamamdır

1-Snake Subsonic --->
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

2-Asphalt 3 street rules --->

3-Fifa 2008 ---->

4-Hooked on Creatures of the Deep --->

5-Tetris ---->

6-Block Breaker Deluxe --->

7-Space impact Kappa Base --->

8-System Rush Evolution --->

9-World Series of Poker --->

10-Brain Challange --->

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: fatih793, sonsuz_eziyet, halil ibrock ve 44 diğerleri

FerreT

FerreT

Üye
paylaşım için tşkler Ferhat

keylog

Üye
acaba e51 dede çalışır mı?..

volkangav

volkangav

Üye
çok sağol kardeş teşekkür ettik

lotus33

Üye
kardeş bende e50 var n gage programı çalıştı fakat oyun çalışmadı (fifa 2008)

ferhattunc

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bende e50 var n gage programı çalıştı fakat oyun çalışmadı (fifa 2008)
oyun yüklenip de çalışmadıysa önce telefona restart at tekrar dene çünkü Ram düşük olabilir hala çalışmıyosa oyunları desteklemiyordur.Eğer oyun yüklenemediyse o zaman N-Gage eskidir first accesste çalışmaz sonraki versiyon N-Gage de çalışır

one_serhat

one_serhat

Üye
n93 e secman programı usb yle görmüyor bir yardımcı olurmusunuz yada deneyen varmı full leyemedim oyunları n73 de oldu ama

ferhattunc

Üye
    Konu Sahibi
n93 e secman programı usb yle görmüyor bir yardımcı olurmusunuz yada deneyen varmı full leyemedim oyunları n73 de oldu ama

AppTrk yi ve cable driverı kurduktan sonra telefonu pc suite modunda bağla Trk programını da aç sonra pcde secmen.exe yi çalıştır nexti tıkla tıkla yüklenmesi lazım

one_serhat

one_serhat

Üye
olmuyor kardeş defalarcad enedim benim kardeşin n73 var o oluyor n93 olmuyor bir yarsımcı olursan ugraşmaktan parmaklarım ağrıdı

--------------- Ekleme ---------------

denedim olmuyor kıracam telefonu nerdeyse onun başka bir ayarı varmı kardeş

--------------- Ekleme ---------------

olmuyor kardeş bilgi alırsan bana bir yardımcı oluver grş

domenic

Üye
dostum bunla başka oyun atabiliriz dimi bunlardan aynı yaptığmız şekilde

JoS

JoS

Üye
Tesekkurler arkadasim cok iyi oldu benim için :oke:

CenOwaR

CenOwaR

Üye
şimdiden saolasın kardeş deniycem (n93 de) olursa bi msj daha atrım

haydar_ecevit

Üye
teşekkürler

koka89

koka89

Üye
paylaşım için teşekkürler ama olmadı kardeş. Aynen dediğini yaptım yanında trial yazmıyor doğru ..Ama yinede aktivasyon kodu istiyor ;) bu bir çeşit triali gizleme gibi bişey yani.Biraz daha araştırsaydın keşke..

ferhattunc

Üye
    Konu Sahibi
paylaşım için teşekkürler ama olmadı kardeş. Aynen dediğini yaptım yanında trial yazmıyor doğru ..Ama yinede aktivasyon kodu istiyor ;) bu bir çeşit triali gizleme gibi bişey yani.Biraz daha araştırsaydın keşke..

olay triali gizleme değil en meşhur c r a c k uzmanı BinpDa tarafından cracklenmiş halleri bunlar .Ayrıca N73 te denedim hepsi full ve hiçbiri kod istemiyor.Adımları harfiyen yerine getirin mutlaka olacaktır.Bi sorun olsa yabancı forumlarda yüzlerce kişi bu olayı yapamaz bi hata var der di mi.ama hepsi full kullanıyor ben de dahil :)

aytac_ferhat

Üye
kardeşim saol hepsi full oldu ama asphalt 3 oyununda eksik part var sonu r00 olan bi part istiyo bu sorunu halledersen çok iyi olur paylaşım için saol

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Çok saol ferhat abi walla ne diim nokia para vermemek gusel bir sey oluyormus diger cıkacak one brother arms gibi oyunarıda full yapabılırmısın abi be olurmu yani cok tesekkurler aynen devam et bence

delrico

delrico

Emekli Yönetici
saol dostum

efendy34

Üye
Arkadaşlar güzel bişiy ama nokia nın acıklaması var biliyorsunuz eğer oyunlar craclenirse yeni oyun yapılmayacak die umarım dediklerini yapmazlar aksi halde baska oyun beklemeyelim

Takipçi Satın Al

Üst Alt