Aksiyon Symbian için gayriresmi GTA III (RE3) portu

Sponsorlu Bağlantılar

Notxr

Notxr

Üye
Tüm Symbian 3 lerde aynı performans ile çalışırsa belki bir şeyler olur ancak joystick olmadan ufacık ekrandan nasıl oynıcaksınız oyun. Ben N8 e kol bağlamayı denemistim ama olmamısti.
Donanım yüzünden 2. nesil cihazlar(700,603,701,808 purewiew) 1. nesil cihazlardan(N8,E7,C6-01,E6,C7) daha fazla fps verir.
Not: 500 de 2.nesil olsada ekran kartı olmadığı rezalet bir performans alırsınız.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Donanım yüzünden 2. nesil cihazlar(700,603,701,808 purewiew) 1. nesil cihazlardan(N8,E7,C6-01,E6,C7) daha fazla fps verir.
Not: 500 de 2.nesil olsada ekran kartı olmadığı rezalet bir performans alırsınız.
Elinizde Android telefon varken neden hala bu telefonlarda su oyunları oynamak için kasiyorsunuz ben anlamıyorum. Yükleyin oynayın kocaman ekranda işte. Sanki bu oyun veya başka oyunlar bu telefonlarda çalışınca kaç kişi oturupta oynayıp bitirecek.

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
NFS Underground 2, GTA Vice City ve GTA San Andreas ta bekleriz bundan
NFS U2'nin Alfada kalıp iptal edimiş resmi bir symbian sürümü var ama pc sürümü zorlar gibi :-D, Vice City mümkün olabilir ama SA için bir şey diyemem. bakalım T2 veya Rockstar şuankine de engel olabilir.
Mesaj birleştirildi:

603'te denedim. 15-20 FPS veriyor şuan ki aşamada tabi fps'in yükseldiği 22'ye kadar yada 4'e kadar düştüğü oluyor. Tabi erken sürüm olduğu için çok bir şey diyemem. ama ilerisi için 15-20 gibi hedef olabilir.
Mesaj birleştirildi:

Elinizde Android telefon varken neden hala bu telefonlarda su oyunları oynamak için kasiyorsunuz ben anlamıyorum. Yükleyin oynayın kocaman ekranda işte. Sanki bu oyun veya başka oyunlar bu telefonlarda çalışınca kaç kişi oturupta oynayıp bitirecek.
Açıkçası hem Android, hem Symbian veya elimde başka ne sistem varsa oynamayı seviyorum. Keza şuan Symbian benim için Minecraft makinesi oldu. GTA konusunda haklısınız ama bu cihazda bitiren çıkarmı bilmem (benim türüm oyun değil. ben daha simülasyon/strateji tarafındayım) ama bu cihazda bunu deneyimlememk zaten açacağı kesin olan bir makineye göre daha tatminkar. :-D
Mesaj birleştirildi:

GPU'su olmayan cihazlarda galiba 3-4 FPS alınıyor. Zavallı 500, tek GPU'su olmayan Belle cihazı :-D 808'de birisi 24 FPS dedi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve Notxr
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bu oyunları en düzgün acabilecek Nokia telefonlar videoda da gördüğüm üzere E7 ve 808 dir. Kimse n8 de GTA hayal etmesin.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Bu oyunları en düzgün acabilecek Nokia telefonlar videoda da gördüğüm üzere E7 ve 808 dir. Kimse n8 de GTA hayal etmesin.
E7 ile N8 donanımı aynı ama hocam. Niye öyle olsun ki. Nokia her iki nesilde tek tük model hariç aynı donanımı koydu. S60v5 için haklısınız ama çoğunda gpu yok olanda da çoklu dokunmatik yok.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK, Notxr ve 0sıfırcı
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
E7 ile N8 donanımı aynı ama hocam. Niye öyle olsun ki. Nokia her iki nesilde tek tük model hariç aynı donanımı koydu. S60v5 için haklısınız ama çoğunda gpu yok olanda da çoklu dokunmatik yok.
Valla ben tintin oynamaya çalıştım çalışmadı. Joystick olmadan bu oyunları oynayamazsın zaten. Adam PC versiyonunu klavye ile oynuyor telefonda. Dokunmatik ekran filan yok. Bende telefon olmadığı için deneyemiyorum ancak denesem bile bir işe yarayacağını zannetmiyorum. Nokia telefonlara kol bağlanabiliyorsa oynarsınız ama bildiğim kadarı ile Nokia telefonlara joystick desteği yok

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve SymPsion
SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben tintin oynamaya çalıştım çalışmadı. Joystick olmadan bu oyunları oynayamazsın zaten. Adam PC versiyonunu klavye ile oynuyor telefonda. Dokunmatik ekran filan yok. Bende telefon olmadığı için deneyemiyorum ancak denesem bile bir işe yarayacağını zannetmiyorum. Nokia telefonlara kol bağlanabiliyorsa oynarsınız ama bildiğim kadarı ile Nokia telefonlara joystick desteği yok
N95'te Wii kontrolcüsü ile oynanıyor ama o uygulama N8'de çalışır mı bilmem. Fare deneyen oldu ama olmuyor o
Mesaj birleştirildi:

Meraklısı için FPS değerleri;
E65 — 6
E63 — 16
E90 — 9 (?)
5230 — 12
C5-00 — 3
701 — 20
700 — 20
603 — 20
808 — 24
N95 128MB — 9
E6 — 14 FPS
E7 — 14
N8 — 14
C7 — 14
C6-01 — 14
N85 — 3 FPS

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve 0sıfırcı
Notxr

Notxr

Üye
N95'te Wii kontrolcüsü ile oynanıyor ama o uygulama N8'de çalışır mı bilmem. Fare deneyen oldu ama olmuyor o
Mesaj birleştirildi:

Meraklısı için FPS değerleri;
E65 — 6
E63 — 16
E90 — 9 (?)
5230 — 12
C5-00 — 3
701 — 20
700 — 20
603 — 20
808 — 24
N95 128MB — 9
E6 — 14 FPS
E7 — 14
N8 — 14
C7 — 14
C6-01 — 14
N85 — 3 FPS
bi 603,700,701,808 fena değil

• Beğen
Tepkiler: SymPsion
SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Youtube'da baya videosu dönmeye başladı. :-)

• Beğen
Tepkiler: Notxr ve 0sıfırcı
PALA.

PALA.

Üye
Hay maşallah yakında symbian karabatak gibi küllerinden yeniden doğacak :ehe

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA, MAERKEK ve Notxr
SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
5800XM de deneyen olsa tahmin ederdikte yok :(
Biraz PerfMon ile baktım genel ram kullanımı 603 için ortalama 80MB gibi ama daha uzun süre denemem gerek. Ve çoğunlukla yük RAM’de değil SWAP ve VRAM’de oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Notxr
SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
  • Kahkaha
Tepkiler: 0sıfırcı
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
İnsanlar artık iyice saçmalamaya başladılar. Ünideyken 5800 kullanmıştım zamanına göre fena değildi ama 3d hızlandırıcı olmayan telefonda GTA 3 oynamaya çalışmak nedir. Hem ekranı kapasitif değil ki aynı anda 2 3 tuşa nasıl dokunup oynıcaksın

• Kahkaha
  • Düşünceli
Tepkiler: Notxr, 0sıfırcı ve SymPsion
SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
İnsanlar artık iyice saçmalamaya başladılar. Ünideyken 5800 kullanmıştım zamanına göre fena değildi ama 3d hızlandırıcı olmayan telefonda GTA 3 oynamaya çalışmak nedir. Hem ekranı kapasitif değil ki aynı anda 2 3 tuşa nasıl dokunup oynıcaksın
Haha, 5800 gerçekten oyun için kötü cihaz. dediğiniz gibi bu cihazda oynanma ihtimali yok.

• Beğen
Tepkiler: Notxr ve 0sıfırcı
SymPsion

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
603'te Apple magic keyboard ve mause ile denedim yani oyun tanıdı. Ama kontrol şemasını çözmem gerek. Tabi bir daha fırsat bulabilirsem 😀

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK, Notxr ve 0sıfırcı
MAERKEK

MAERKEK

Admin
  • Beğen
Tepkiler: Notxr

Üst Alt