Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AksiyonSymbian için gayriresmi GTA III (RE3) portu
Tüm Symbian 3 lerde aynı performans ile çalışırsa belki bir şeyler olur ancak joystick olmadan ufacık ekrandan nasıl oynıcaksınız oyun. Ben N8 e kol bağlamayı denemistim ama olmamısti.
Donanım yüzünden 2. nesil cihazlar(700,603,701,808 purewiew) 1. nesil cihazlardan(N8,E7,C6-01,E6,C7) daha fazla fps verir.
Not: 500 de 2.nesil olsada ekran kartı olmadığı rezalet bir performans alırsınız.
Donanım yüzünden 2. nesil cihazlar(700,603,701,808 purewiew) 1. nesil cihazlardan(N8,E7,C6-01,E6,C7) daha fazla fps verir.
Not: 500 de 2.nesil olsada ekran kartı olmadığı rezalet bir performans alırsınız.
Elinizde Android telefon varken neden hala bu telefonlarda su oyunları oynamak için kasiyorsunuz ben anlamıyorum. Yükleyin oynayın kocaman ekranda işte. Sanki bu oyun veya başka oyunlar bu telefonlarda çalışınca kaç kişi oturupta oynayıp bitirecek.
NFS U2'nin Alfada kalıp iptal edimiş resmi bir symbian sürümü var ama pc sürümü zorlar gibi :-D, Vice City mümkün olabilir ama SA için bir şey diyemem. bakalım T2 veya Rockstar şuankine de engel olabilir.
603'te denedim. 15-20 FPS veriyor şuan ki aşamada tabi fps'in yükseldiği 22'ye kadar yada 4'e kadar düştüğü oluyor. Tabi erken sürüm olduğu için çok bir şey diyemem. ama ilerisi için 15-20 gibi hedef olabilir.
Elinizde Android telefon varken neden hala bu telefonlarda su oyunları oynamak için kasiyorsunuz ben anlamıyorum. Yükleyin oynayın kocaman ekranda işte. Sanki bu oyun veya başka oyunlar bu telefonlarda çalışınca kaç kişi oturupta oynayıp bitirecek.
Açıkçası hem Android, hem Symbian veya elimde başka ne sistem varsa oynamayı seviyorum. Keza şuan Symbian benim için Minecraft makinesi oldu. GTA konusunda haklısınız ama bu cihazda bitiren çıkarmı bilmem (benim türüm oyun değil. ben daha simülasyon/strateji tarafındayım) ama bu cihazda bunu deneyimlememk zaten açacağı kesin olan bir makineye göre daha tatminkar. :-D
E7 ile N8 donanımı aynı ama hocam. Niye öyle olsun ki. Nokia her iki nesilde tek tük model hariç aynı donanımı koydu. S60v5 için haklısınız ama çoğunda gpu yok olanda da çoklu dokunmatik yok.
E7 ile N8 donanımı aynı ama hocam. Niye öyle olsun ki. Nokia her iki nesilde tek tük model hariç aynı donanımı koydu. S60v5 için haklısınız ama çoğunda gpu yok olanda da çoklu dokunmatik yok.
Valla ben tintin oynamaya çalıştım çalışmadı. Joystick olmadan bu oyunları oynayamazsın zaten. Adam PC versiyonunu klavye ile oynuyor telefonda. Dokunmatik ekran filan yok. Bende telefon olmadığı için deneyemiyorum ancak denesem bile bir işe yarayacağını zannetmiyorum. Nokia telefonlara kol bağlanabiliyorsa oynarsınız ama bildiğim kadarı ile Nokia telefonlara joystick desteği yok
Valla ben tintin oynamaya çalıştım çalışmadı. Joystick olmadan bu oyunları oynayamazsın zaten. Adam PC versiyonunu klavye ile oynuyor telefonda. Dokunmatik ekran filan yok. Bende telefon olmadığı için deneyemiyorum ancak denesem bile bir işe yarayacağını zannetmiyorum. Nokia telefonlara kol bağlanabiliyorsa oynarsınız ama bildiğim kadarı ile Nokia telefonlara joystick desteği yok
Biraz PerfMon ile baktım genel ram kullanımı 603 için ortalama 80MB gibi ama daha uzun süre denemem gerek. Ve çoğunlukla yük RAM’de değil SWAP ve VRAM’de oluyor.
Eğer modeli karıştırmıyorsam biri videoda 5800 ile ortalama 0.80FPS aldı. 😅🤣
KomiserMemoli_12
Üye
İnsanlar artık iyice saçmalamaya başladılar. Ünideyken 5800 kullanmıştım zamanına göre fena değildi ama 3d hızlandırıcı olmayan telefonda GTA 3 oynamaya çalışmak nedir. Hem ekranı kapasitif değil ki aynı anda 2 3 tuşa nasıl dokunup oynıcaksın
İnsanlar artık iyice saçmalamaya başladılar. Ünideyken 5800 kullanmıştım zamanına göre fena değildi ama 3d hızlandırıcı olmayan telefonda GTA 3 oynamaya çalışmak nedir. Hem ekranı kapasitif değil ki aynı anda 2 3 tuşa nasıl dokunup oynıcaksın