Cihanî Sultan
Üye
ne demek bu signed, saveler bu terimleri ben bılmıorum.
Signed imzalı demek.Hacksiz bir telefona da doğrudan kurulabilir.Save,kayıt dosyası demek.Yani oyunu açtığında gelmiş olduğunuz yer.
ne demek bu signed, saveler bu terimleri ben bılmıorum.
rıvate /2003b3c2 ye kopyalayamıyorum once saveyı formdan ındırdım ıcınde ıkı klasor cıkdı bırı BOGENSCHÜTZE dıgerı ILLUSIONIST bunları hafıza kartına attım ve x plore de ıkısını ısaretleyp kopyala dedıgım zaman ya kopyalamıyor yada kopyalıyor ama c
rıvate /2003b3c2 klasorune yapıstıramıyorm yanı degıstıremıyorm nasıl olcak bu saveyı kaydetme ?telefon hack lı ama nedense dungeon hunterın savesını crıvate /2003b3c2 ye kopyalayamıyorum once saveyı formdan ındırdım ıcınde ıkı klasor cıkdı bırı BOGENSCHÜTZE dıgerı ILLUSIONIST bunları hafıza kartına attım ve x plore de ıkısını ısaretleyp kopyala dedıgım zaman ya kopyalamıyor yada kopyalıyor ama c
rıvate /2003b3c2 klasorune yapıstıramıyorm yanı degıstıremıyorm nasıl olcak bu saveyı kaydetme ?
ahmet abi arkadaş konuyu takip etmiyor olabilir die arkadaşın direk profiline açıklamayı yapmıştım sende söylemiş oldun bilmeyenler görebilir senden hiç deilse.Teşekkürler .
ağaç olduk hala gelmedi şu save2.300 gösterimde bir kişimi şu saveyi nasıl kopyalayacağımızı paylaşmaz
![]()
yapamıyor olmanız benim suçum deil kendim denedim 100 de 100 çalışıyor. videosunu atacam buraya net kotalı atamıyorum ondan yok sa gösterirdimde.
%99 tamamlanmıştır. Angry birds az kaldı onu da bitirip atacağım. Dosya ektedir.