[Symbian^3] HD Oyunlar İçin Saveler ! [Güncelleme : 22.02.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ne demek bu signed, saveler bu terimleri ben bılmıorum.

Signed imzalı demek.Hacksiz bir telefona da doğrudan kurulabilir.Save,kayıt dosyası demek.Yani oyunu açtığında gelmiş olduğunuz yer.

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
ahmet abi arkadaş konuyu takip etmiyor olabilir die arkadaşın direk profiline açıklamayı yapmıştım sende söylemiş oldun bilmeyenler görebilir senden hiç deilse.Teşekkürler .

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
matchlessss

matchlessss

Üye
telefon hack lı ama nedense dungeon hunterın savesını c:prıvate /2003b3c2 ye kopyalayamıyorum once saveyı formdan ındırdım ıcınde ıkı klasor cıkdı bırı BOGENSCHÜTZE dıgerı ILLUSIONIST bunları hafıza kartına attım ve x plore de ıkısını ısaretleyp kopyala dedıgım zaman ya kopyalamıyor yada kopyalıyor ama c:prıvate /2003b3c2 klasorune yapıstıramıyorm yanı degıstıremıyorm nasıl olcak bu saveyı kaydetme ?

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
telefon hack lı ama nedense dungeon hunterın savesını c:prıvate /2003b3c2 ye kopyalayamıyorum once saveyı formdan ındırdım ıcınde ıkı klasor cıkdı bırı BOGENSCHÜTZE dıgerı ILLUSIONIST bunları hafıza kartına attım ve x plore de ıkısını ısaretleyp kopyala dedıgım zaman ya kopyalamıyor yada kopyalıyor ama c:prıvate /2003b3c2 klasorune yapıstıramıyorm yanı degıstıremıyorm nasıl olcak bu saveyı kaydetme ?

Ben denemedim dungeoun hunter ı bekleyin hemen oyunu indirip kurayım deneyip sonçları size ulaştırayım !

matchlessss

matchlessss

Üye
valla beklıorm n8 belle telefon

eto01041992

Üye
Olması gerektiği gibi güzel bir site

matchlessss

matchlessss

Üye
[sıze=3][sıze=4]pc başında bekliyorum cemsidar bul şu save yi nasıl yukleyebılıceğımı :)))[/sıze][/sıze]

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ahmet abi arkadaş konuyu takip etmiyor olabilir die arkadaşın direk profiline açıklamayı yapmıştım sende söylemiş oldun bilmeyenler görebilir senden hiç deilse.Teşekkürler .

Ne demek,rica ederim..

matchlessss

matchlessss

Üye
ağaç olduk hala gelmedi şu save :) 2.300 gösterimde bir kişimi şu saveyi nasıl kopyalayacağımızı paylaşmaz :)

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
ağaç olduk hala gelmedi şu save :) 2.300 gösterimde bir kişimi şu saveyi nasıl kopyalayacağımızı paylaşmaz :)

abi kusura bakmaspor salonuna gittim dün akşam orda ngelince yorgundum uyuya kalmısım denedim çalışıyor ama hileyle yapılmış charlar item yok charlarda ama 100 lwller ben 100 lwl yapma yolunu bulup onu paylaşayım sana en iyisi ama bu çalışıyor denedim !

• Beğen
cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
Beyler sabırla bekleyelim lütfen. Save editlemeyi öğrendim :) Süperde çalışıyor paylaşıyorum 2 dk ya.

----------Eklendi @ 17:05:52 ---------- Yazıldı @ 16:23:26 ----------

Paylaşıldı. Kolay gelsin . . .

• Beğen
paladin53966

paladin53966

Üye
off abi ben bu dungeon un savesini kopyalayamadım. c/private/2003b2ce ye kadar geliom dosyaları kopyalıom 2003b2ce nin içine de atıom fakat 2003b2ce nin içine giremiom bu dosyaları atmadan önce giremiodum oyunu açtm ama kayıtlı bişey yok hala eskisi duruo !

thump

Üye
arkadaslar c ve e de private dosyasi var e ye kurduysaniz e private dosyasina kuracaksnz

matchlessss

matchlessss

Üye
hıc bısey oldugu yok bu yontemı on kere denedım ya dungeon hunterın save klasoru 2003b2ce degıl yada bı ıse yaramıyor en az onkere copy yaptım savelerı ama hıc bı sey olmadı calısmıyor yanı ADAM GIBI ŞU OYUNU SAVELEYEN BIR ARKADAS VARSA YAZSIN YADA ŞU DUNGEON SAVE KONUSU KAPANSIN

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
yapamıyor olmanız benim suçum deil kendim denedim 100 de 100 çalışıyor. videosunu atacam buraya net kotalı atamıyorum ondan yok sa gösterirdimde.

• Beğen

pesimistical

Üye
asphalt 6 da son ligin elmilination yarışını gecemiyorum %94 te kaldım arabam cok hızlı gidiyor taak çarpıyorum ferrari italia var bide ruf var 385 ibre var lamborginide 340 ibre var ama yarışı gecemiyorum

BABA KARTAL

BABA KARTAL

Üye
Tşkler

• Beğen
Tepkiler: cemsidar
synergy11

synergy11

Üye
fruit ninja 901 rekorum var :D

• Beğen
Tepkiler: cemsidar
TheMadness

TheMadness

Üye
TheMadness

TheMadness

Üye
Nfs Shift savegame by Madness Aston Martin ve bolca para var sadece son araba kilitli onu da açamadım :D %99 tamamlanmıştır. Angry birds az kaldı onu da bitirip atacağım. Dosya ektedir.

Ekli dosyalar

Üst Alt