Quick Office 6 Nokia N97 ve 5800 icin... Sorunsuz ve - (Trial Degil)

Sponsorlu Bağlantılar

Cengizt

Cengizt

Üye
    Konu Sahibi
Quick Office 6 Nokia N97 ve 5800 icin... Sorunsuz ve - (Trial Degil)
Bu verdigim Office Unsignettir..... Sertifikalayip telefonunuza yükleyin....

Tüm Diller icinde... Yükledikten Sonra Telefonu yeniden baslat diyecektir... eger demezse siz baslatin.

Hic sifre falan istemez... olarak calisir....

Yani 1000xxx gün trial falan degil....

DENEYIN...

Tesekkür etmeyide unutmayin....

________________________________________________________________________________
Burdanda olarak PDF okuyucunu indirin (Adobe Lite 2.5 den daha hizli ve iyi) :
Pdf+Pro_6_03.rar (1.15 MB (Megabyte), 903x kez indirildi)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: fari_hjp, koray_bjk, kenan214 ve 113 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

maktama

maktama

Üye
Paylaştığın office'in versiyonunu da tam olarak yazsanız iyi olur. İlla indirip kurmak mı gerekicek yani. Bende 6.2.240 versiyonu var, bu daha mı yeni, bilgilendirirseniz sevinirim.

Cengizt

Cengizt

Üye
    Konu Sahibi
Ayni

ozcana

Üye
kardeş eline saglık ama sertifika hatası veriyo

werarce

werarce

Üye
teşekkürler

klavuz29

Üye
calismiyo arkadaslar

hakan karakaya

Üye
Program güzel çalıştı teşekkür ederim.Telefona attığım metne baktığım zaman ğ,ş,ı gibi harfleri bozuk gösteriyor, neden acaba?

Cengizt

Cengizt

Üye
    Konu Sahibi
Program güzel çalıştı teşekkür ederim.Telefona attığım metne baktığım zaman ğ,ş,ı gibi harfleri bozuk gösteriyor, neden acaba?

Ben Almancasini kullandigim icin valla bilemicem... Bizde zaten " ğ,ş,ı" yok... bende ayni böyle gösteriyor: " g s i " O yukarida yazdigin sadece türkiyede oldugu icin onlari bu programm okuyamaz... sen:
ğ = g olayrak yaz
ş = s olarak
ı = i olarak yazmalisin....

O zaman olur...

MALESEF :ağlarım:

Dün ben siteye Office Suite Yükledim.... Halen aktif olmamis.... Her an moderatör tarafindan onaylaninca sitede mevcut olacak... Onunla bi denersin...

maktama

maktama

Üye
Ben Almancasini kullandigim icin valla bilemicem... Bizde zaten " ğ,ş,ı" yok... bende ayni böyle gösteriyor: " g s i " O yukarida yazdigin sadece türkiyede oldugu icin onlari bu programm okuyamaz... sen:
ğ = g olayrak yaz
ş = s olarak
ı = i olarak yazmalisin....

O zaman olur...

MALESEF :ağlarım:

Vallahi bende 6.2.169 versiyonu vardı önceden gayet güzel< okuyordu tüm harfleri, hatta cvmde fotoğrafımı bile gösteriyordu docx uzantılı belgede. :) 6.2.240 elimde var, ipmart forumlarından indirdim ama şu an deneyemiyorum(şu an elimde iphone var, 5800 yok). Ama her halukarda önceki versiyon gösteriyorsa güncel versiyonun da o harfleri göstermesi gerekir diye düşünüyorum. Göstermemesi mantıksız olur.

realredbull

Üye
bu yüzden windows mobile işletim sistemini seviyorum hem daha fazla programı kolay buluyorsunuz, hem de çoğu ücretsiz ya da çalışan ***** li, symbian için yazılmış en basit program bile 30 - 40 $ bu kadar aç gözlülük olmaz.

maktama

maktama

Üye
Windows mobile programlarını bilmiyorum ama ben gaaaayet bir sürü ihtiyacım olan program toplamıştım. Elimde artık symbian telefon olmamasına rağmen halen de topluyorum ve işime yarayacak bir sürü program indirdim. Denediklerimin hepsi de sorunsuz çalışıyor. Deneyemediklerimin de sorunsuz çalıştıklarını forumlardan öğreniyorum, emin olduktan sonra da indiriyorum.
Yani benim için program sıkıntısı yok.Ama zevkler-renkler meselesi tabiki :)

intranetxx

Üye
tşk ler....

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
teşekkürler paylaşım için

hresid

Üye
ahhhhhhhhhhh şu sertifika problemi
yinede eline sağlık

khrsah

Üye
paylaşım için teşekkürler

bashir_89

Üye
Bu verdigim Office Unsignettir..... Sertifikalayip telefonunuza yükleyin....

Tüm Diller icinde... Yükledikten Sonra Telefonu yeniden baslat diyecektir... eger demezse siz baslatin.

Hic sifre falan istemez... olarak calisir....

Yani 1000xxx gün trial falan degil....

DENEYIN...

Tesekkür etmeyide unutmayin....

________________________________________________________________________________
Burdanda olarak PDF okuyucunu indirin (Adobe Lite 2.5 den daha hizli ve iyi) :
Pdf+Pro_6_03.rar (1.15 MB (Megabyte), 903x kez indirildi)
:aha:

J A C O B

J A C O B

Üye
Teşekkürler
Gerekli Bir Programdı Benim Açımdan ..

heyooo_xxx

heyooo_xxx

Üye
bende code arıyordum bunun için

Üst Alt