secman v1.1 yeni ve yükleyemeyen modeller için (.sis .exe değil)

Sponsorlu Bağlantılar

cirkinn

Üye
    Konu Sahibi
secman v1.1 yeni ve yükleyemeyen modeller için (.sis .exe değil)

arkadaşlar security manager yeni versiyonu yüklenemeyen ve yeni modeller için uygundur...
örneğin benim N93 e yüklenmiyordu şimdi yükledim

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Ahmetali98, moğol, menzil957 ve 36 diğerleri

djgizmo

Üye
bende dün gece buldum bunu yabancı bir siteden çalışıyor 5320 XpressMusic te os 9.3 lere mükemmel n gage te çalışıyor.

vasulo

Üye
sertifika sorununu bununla nasıl çözcez

bilgekralll

Üye
Bende merak ediorum lütfen konu açtıktan sonra açıklama da yapalım.please

semirar

Üye
n96da denedım malesef yine olmuyor beklemeye devam.

OnLiNee

OnLiNee

Üye
slm lar konu bayağı açılmış arkadaşlar bende 5700 var daha yeniyim ben n gageyi yüklüyorum oyunlarıda aynen yapıyorum ama n gage programı açılıyor oyunlar açılmıyor gözüküyor ancak açmıyor soluk gösteriyor bana yardım ederseniz çok sevinirim iyi akşamlar teşekkürler şimdiden

cirkinn

Üye
    Konu Sahibi
slm lar konu bayağı açılmış arkadaşlar bende 5700 var daha yeniyim ben n gageyi yüklüyorum oyunlarıda aynen yapıyorum ama n gage programı açılıyor oyunlar açılmıyor gözüküyor ancak açmıyor soluk gösteriyor bana yardım ederseniz çok sevinirim iyi akşamlar teşekkürler şimdiden

oyunlar yüklenmeyince silik gözükür.. üzerine tıklarsan yüklenir eğer yüklenmiyorsa tekrar indir.. başka bi yol bilmiyorum

--------------- Ekleme ---------------

Hocam selamlar, secmani direk telefonuma yukledim yinede app trk yi yuklemeye gerek var mi? saolasin

yapacağin işleme bağlı ama sen yinede yükle :oke:

kaan0

kaan0

Üye
yav yine olmadı 81 v.20 de uygulamayı açmk için tıklıyom tel kitleniyo ve reset atıyo....

nick_im

Üye
sağol kardeşim iyi bayramlar

duman64

Üye
Secman'ı n95 için tek geçerim. Ne uğraşayım exelerle serverla. Süper, tşkler hocam.

fom59

fom59

Üye
sağol....

serhat737

Üye
İiyi günler

Ben secmanı yükledim telefona ancak açınca
"secman installer
welcome to .... please push ok"

gibi birşeyler yazıyor ok a basıyorum ve

"to complete ... phone now reboot... doenst reboost do it manuelly"

yazıyor. ve oka basıyorum. çıkıyor programdan bişey olmuyor (reset atmıyoru. sonra ben atıyorum ancak açılınca programa tekrar girdiğimde yine "secman installer welcome to .... please push ok" kısmı geliyor. programa girmiyor. ne yapmalıyım

telefonum nokia 5320 xm

yardım edebilirsen allah razı olsun

henry14fb

Üye
İiyi günler

"secman installer

yazıyor. ve oka basıyorum. çıkıyor programdan bişey olmuyor (reset atmıyoru. sonra ben atıyorum ancak açılınca programa tekrar girdiğimde yine "secman installer welcome to .... please push ok" kısmı geliyor. programa girmiyor. ne yapmalıyım

telefonum nokia 5320 xm

saol dostun ben bunu nasıl yazacam diye düşünüp duruyordum bende de 5320 xp var ve ark sorunun aynısı lütfen bi çare bulun:aman2:

hasanyar

hasanyar

Üye
saol kardeş süper olmuş eline saglık

serhat737

Üye
İiyi günler

"secman installer

telefonum nokia 5320 xm

up!!

henry14fb

Üye
beyler biri şu konuya el atsın lütfen hergün takip ediyorum ama bi arpa boyu ilerleme yok

htosuntr

Üye
yeni yazılım attıysanız artık secman calışmaz...
yeni hack yöntemlerini bekleyeceksiniz...

Takipçi Satın Al

Üst Alt