secman v1.1 yeni ve yükleyemeyen modeller için (.sis .exe değil)

Sponsorlu Bağlantılar

bseran

Üye

arkadaşlar security manager yeni versiyonu yüklenemeyen ve yeni modeller için uygundur...
örneğin benim N93 e yüklenmiyordu şimdi yükledim

yyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrddddddddddddııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm
babacım allah rızası için yardım aapp trk yüklemiyor dahili bileşen falan diyo
carbide onu yüklemeye çalışıyom sertfika geçmiş diyo ne yapayım telim e 51 yardım lütfen​

akrep3

Üye
5730 için de olmuyor

_addo

Üye
arkadaslar e63 e hic birsey yuklenmiyo nasil yapacaz bi yardım

rteber

Üye
arkadaşım, yaklaşık 3 aydır n85 telefonum elimde kaldı ve ne bir n-gage oyunu oynayabiliyorum, ne de bir program kurabiliyorum. EPEY araştırdım secMAN olsun onun gibi ...bridge(adını unuttum) olsun bu tür programları. ve hiçbir netice alamadım. secMAN kurulduğunda bir yazı çıkıyor. diyorki: "kurulum biraz uzun sürebilir". ok diyorsun ve sanki HİÇ basmamışsın gibi telefon elinde kalıyor. ...bridge programında da benzer bir durum.. sistem klasörlerine erişim izni alabilmek için verdiği talimatları yerine getirirken onda da programı açıp basıyorsun, program kapanıyor ve HİÇBİR ŞEY(!) değişmiyor.

EĞER, tüm bunları da aşıp sistem klasörlerine erişebilmemi sağlayabilecek bir arkadaşımız var ise, ALLAH RIZASI için yardımcı olsun. eminim benim gibi birçok arkadaşım n85 telefonlarından soğudular. Ve admin arkadaşımız da ilgilenebilirse, belki de ben göremiyorum çözümümü. özel ulaşacaksanız eğer, e-posta adresim görünmüyorsa , lütfen bildirin de söyleyeyim.
teşekkür ederim...

Indiana Jones

Üye
welcome to the installion of diye bir yazı çıktı ok e bastım kapandı

pchayalet

pchayalet

Üye
slm 5800 olan varmı? acaba ilgilenen arkadaşlara...

aliceni

Üye
slm secman istiyorum 1.1 versiyonu olmuyor yardımcı olun nokia 5800 xpress music

alifur

alifur

Üye
secman 1.1 i yükledim ama programı açınca yüklenecek falan diyo sonra kapanıyo hiç bi değişiklik yok neden olabilir acaba??:hmmm

gokce2121

Üye
Kardeşşşşş ben n73 yükledim sertifika sorunum kalmadı her ppğramı yüklüyorum

reghilus

reghilus

Üye
bende secman çalışmıyor neden olabilir N81 kullanıyorum..

doncay

doncay

Üye
nokiaa artıkk oyunn üretmiyorr yawwww sis oyun yokk artıkkk iphone geçmemek elde değillll

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
aman artık uğraşamıyacam

By Kavak

By Kavak

Üye
teşekkürler

mavi_ateş78

Üye
tlf sanırım hackledım ama rehberım gitti nasıl gerı alırım rehberımı mumkunmu acıl yardım

mmdmr

mmdmr

Üye
5800 da güncelleme yapmıyor

cafer_83_fb

Üye
restart atması normal çünkü segman işini yapıyo açılınca tel herşey olmaya başlıyor demektir söylenenleri aynen uygula kardeş dikkat istiyo bu iş çok dikkat ben yaptım oldu sizde nasıl olmuyo anlamadım herşeyide yüklüyorum

eypkrsl

Üye
saol kardeş

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
restart atması normal çünkü segman işini yapıyo açılınca tel herşey olmaya başlıyor demektir söylenenleri aynen uygula kardeş dikkat istiyo bu iş çok dikkat ben yaptım oldu sizde nasıl olmuyo anlamadım herşeyide yüklüyorum
kardeş olmuyo yani bayağı .. n80 e bu programı rahatça yükledim sorun çıkmadı istediğim unsigned prg attım çalıştı ama n95 8gb ve i 8910hd de programı yüklüyorum ama yüklenmesine rağmen çalışmıyo. varmı bildiğin birşey?? yardımcı olabilmen açısından

hasan_1980

hasan_1980

Üye
selam N73 sattım E63 aldım;=)) secman.exe yi yükleyemiyorum ; olmayınca bazı prolar yuklenmiyo ;=)))

casannova

casannova

Üye
saol kardeşim

Üst Alt