secman v1.1 yeni ve yükleyemeyen modeller için (.sis .exe değil)

Sponsorlu Bağlantılar

fom59

fom59

Üye
"Turn Plat. Security OFF" u "ON" yapamıyorum."Hata!Telefona reset atın ya da programı tekrar yükleyin" filan yazıyor.Denedim olmadı...Bilen?

cemee61

cemee61

Üye
3250 de ferretin yontemini kullanmistim sorunsuz olmustu, 6120de yemedi senin yonteminle ferreti birlestirdim yine sorunsuz yaptik:oke: ellerine saglik

utku90

Üye
saolllll olacak mı

yakupala

yakupala

Üye
slm, telefonu guncellemeden once tikir tikir calisiyodu, simdi( n78 v20.149) yukledim ama acilmiyo, ''Press OK to be start.."" ok luyorum; tik yokk,

arranger

Üye
selamlar versiyon güncellemeden sonra eski programlar hala hafıza kartında kuruluysa versiyon uyumsuzluğu ya da c deki program sertifikalarının silinmesi yüzünden karttaki programlar çalışmıyor olabilir ve restart atmanı bu yüzden isteyebilir. kartındaki sys ve private dosyalarını silersen sorun çözülebilir. programlar bu dizinler alrında çalışıyorlar. onları kökten silersen çakışma ya da c deki eksik bilgileri çağırma gibi durumlar ortaya çıkmayacaktır ve telefon açılacaktır. denemekte yarar var.

atletiko

Üye
arkadaşlar boşuna uğraşmayın 1 aydır bakıyorum hep aynı seyler yazıyor ve hic biri yemiyor boş bunlar nokia e71 de hic biri çalışmıyor

mami24

mami24

Üye
süpersin su program sertifika işimizi bayağı bi hafifletti eline sağlık valla çok teşekkür ederim

mnbvc26

Üye
Ya ferret ne yaptığsam ben bu işi beceremedim...e65 var bende bi yardımcı ol arkadaşım ya...

Mesbul

Mesbul

Üye
"Turn Plat. Security OFF" u "ON" yapamıyorum."Hata!Telefona reset atın ya da programı tekrar yükleyin" filan yazıyor.Denedim olmadı...Bilen?

Öncelikle programı gönderen arkadaşa teşekkürler...

Bendede aynı hatayı verdi.. kendi kendine tele res çekti.. Sonra tekrar açtığımda sistem dosyaları açıldı:.:) Ben telefona format çekmiştim. Tekrar hack lemem gerekiyoru.. Bu program sayesinde telefonu Pc ye hiç bağlamadan hacklemiş oldum... Nokia suite, usb kablosu,.:allalla:.. hiç uğraşmadan.... Zaten yanımdada usb kablosuda yoktu:coold:..

Tekrar teşekkürler:yuru:sukur:

WiND0WS

WiND0WS

Üye
ben yukledim (N95) ama sadece welcome to secman installer filan cikiyor sadece sol kosede (OK) tusu var baska bisey secemiyorsun ok a basinca prg kapaniyor ne yapcaz ?

bugrakayali1

Üye
ben yukledim (n95) ama sadece welcome to secman installer filan cikiyor sadece sol kosede (ok) tusu var baska bisey secemiyorsun ok a basinca prg kapaniyor ne yapcaz ?
aynı sorun bendede var çözen var mı arkadaşlar...

gacvokem

Üye
teşekkürler bende çalıştı yükleyin,yükleme bitikten sonra programı calıstırın tele reset atacak sonra acılınca programdan gerekli ayarları yapın

KELEBEK60

Üye
Skin Color'u çalıştıracam sistem klasölerini açamıyoru telefonum n95 Hackli ustalardan yardım edecek yokmu

Nestra

Üye
5320xp yazılım sürümünü 4.13 ü yükledikten sonra çalışmıyor.
bir sorunla karşılaştığınızda yazılım sürümünü yazarsanız daha faydalı olur.
önceden windows modile kullanıyordum biraz acemi sayılırım symbian(daha 2. günüm) da fakat yeni sürüm için bir yöntem bulabilirsem yazıcam.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Skin Color'u çalıştıracam sistem klasölerini açamıyoru telefonum n95 Hackli ustalardan yardım edecek yokmu

Telefonunda x-plore programından (0) tuşuna bas ilk 4 seçeneği aktif et , sistem dosyalarını görürsün :oke:

x-plore yok ise kurman gerekir..

lider

Üye
olmuyor kardeş bende 6120c var v06.01 zıkım telefon hiç birini kabul etmiyor

kabas123

Üye
arkadaşım bende n79 var programı açmıyor hiç ne yapmalıyım!!!

alicankizilay

Üye
E 71 E yüklemdim secman uygulaması kapanıyor secman installer açılıyor Welcome to installation of deyip ok dedikten sonra Uygulama kapandı: SecMan KERN-EXEC 3 diyor ne olur yardım edin

rapman

rapman

Üye
yükledim açılıyor welcome diyor OK'a basıyorum atıyor lütfen yardım edin !

rapman

rapman

Üye
tlfum v31 diye atıyor galiba :(

Üst Alt