Haber Zynga Poker Windows Phone Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zynga Poker Windows Phone Mağazada
Evet arkadaşlar Zynga Poker bekleyenler için bekleyiş sona erdi.
– Texas Holdem

Gelişmiş tasarımı ve rekabet ile ustalığı teşvik eden yeni özellikleriyle Zynga Poker, benzersiz bir poker deneyimi sunuyor.

1 numaralı ücretsiz Texas Hold ‘Em Poker oyununa katılın! Arkadaşlarınızla eğlencesine oynayın ya da milyonlarca oyuncuya karşı her gün yarışın. En çok masa çeşitliliğine sahip Zynga Poker, ister yeni başlayan bir oyuncu isterseniz de bir uzman olun poker becerilerinizle alıştırma yapmak için en ideal yerdir. Hemen indirin ve kısa bir süre için 10 altın ile ÜCRETSİZ 20.000 fişi alın**!

ÖZELLİKLER:
- Normal Texas Hold ’Em oynayın veya Shootouts ve Sit-N-Go gibi rekabetçi Turnuvalara katılın.
- Şanslı Bonus Slotları ile günlük olarak 225.000 ÜCRETSİZ fişe kadar kazanın!
- Zynga Poker’i sorunsuz bir şekilde tüm Web ve Mobil sürümlerinde oynayın; profilinizle oturum açmanız yeterli!
- Türkçe, İtalyanca, Fransızca, Almanca, Basitleştirilmiş ve Geleneksel Çince, Portekizce, Japonca, Korece ile Endonezya dillerinde tam destek.

• Beğen
Tepkiler: Sensation, hitafnalsa, ogzhnoTr ve 1 kişi daha

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler dostum.
Zynga oyunlarını bekleyenlere hayırlı olsun diyelim.

Emre

Üye
:tşk: Pazar Payı Artmaya DEvam Ediyor...
Türkiye Kapalı Böle/ülke Ayarlarından ADB Seçin..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Offline oynanmıyor değil mi?

lazye

lazye

Üye
Fena oyun bu :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
yalnız desteklenen dillerde Türkçe olup da Türkiye pazarında/mağazasında olmaması da enteresan?!? Amerika'daki Türkleri düşünmüşler canlarım benim

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, Murat Alper ve lazye
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Oyun Türkiye için indirmeye açıldı.

• Beğen
Tepkiler: ceza87

technocu1

Üye
Poker nasıl oynanır bilmiyorum ama zygna gibi bir firmanın çok sevilen oyunun Windows Phone'a gelmesi sevindirici bir haber. Darısı sahibinden.com hepsiburada.com ve ziraat bankasının başına.

Üst Alt