Haber 700.000 Kullanıcıya Sahip King’s Bounty: Legions Windows Phone 8.1 Mağazasında!

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
700.000 Kullanıcıya Sahip King’s Bounty: Legions Windows Phone 8.1 Mağazasında!
Windows phone 8.1 ile uygulamanın veyatta oyunun tamamını hafıza kartına kurma özelliği geldi.
Kullanıcıların en çok beklediği sd karta uygulama oyun kurma gelince kullanıcılar ise oynamak isteyip ama hafıza sıkıntısından dolayı oynayamadıkları oyunları birer birer rahatça indirmeye başladı.
Bugün gelen oyunumuz 700 bin kullanıcıya sahip oyun.
Uygulamanın detaylı mağaza tanıtımı.
King’s Bounty: Legions, çeşitliliğin bol olduğu geniş bir oyun evreninde, sıra tabanlı savaşların yer aldığı, canlı, iyi düşünülmüş bir 3D online strateji oyunu.
Büyüler, harika yaratıklar ve tuhaf canavarlarla dolu bir dünyaya adım at. Şövalye ol, demircide silah dövdür ve yenilmez bir ordu kur! Birliklerini geliştir ve yeni büyüler öğren.
Arkadaşlarına karşı savaş ve başarılarını paylaş! Bir klana katıl ya da kendi klanını oluştur.
Garnizonunu güçlendir ve diğer oyuncularınkine saldır. Yüzlerce görevi tamamla ve kralın armağanına tam anlamıyla hak kazan!

Önemli Özellikler

Sıra Tabanlı Savaş
Ne kadar çok savaşırsan, kahramanına donatılar yapmak için kullanacağın değerli kaynaklara o kadar çok sahip olursun. Etki süresini ve yeniden kullanmak için gereken süreyi dikkate alarak savaş büyülerini nasıl kullanacağını iyice planla. İster arkadaşlarının ordularına ister farklı yaratık sürülerine karşı savaşıyor ol, savaş meydanında rastgele oluşturulan engeller savaşı heyecanlı ve öngörülemez hâle getirir.

Dengede Bir Numara
Birbirinden farklı yaratıkları komuta altına alarak yenilmez bir ordu kur ve her savaştan galip çıkmak için onların yeteneklerinden yararlan. Oyunda 5 farklı savaş stiline sahip 50'yi aşkın yaratık var: okçular, şifacılara ve büyücülere karşı etkiliyken şifacılar, büyücülere ve savunmacılara karşı daha başarılıdır; savunmacılar ise savaşçılar ve okçulara karşı avantajlıdır... Tüm yaratıkların yetenekleri mükemmel bir şekilde dengelidir.

Kült Seri
King’s Bounty'nin eşsiz ortamı ve benzersiz atmosferi, oyuncuyu bu büyülü dünyanın içine çekiyor. Bu yeni oyun, sıra tabanlı strateji oyunlarının atalarından biri olarak kabul edilen efsanevi seriye layık bir takip oyunu.

Tüm Platformlar İçin Tek Bir Dünya
King’s Bounty: Legions, iOS ve Android aygıtlarının yanı sıra popüler tüm sosyal ağlarda sizi bekliyor. Her yerden, her zaman ve her şeyle oyna!

Link.

Maalesef Uygulama 512mb Ram Desteklemiyor.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Uygulamada gozukmuyor linki alıntılayıp yazsana @TurboCall

Fritöz ile gönderildi.

Lobin12

Lobin12

Üye
1 GB on more .s

Takma Diş İle Gönderildi..

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
1 gb yok dimi ?

skynet

Üye
5Mb'lık ram artışı da kurtaramamış bu oyunu :D

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
8.1 sonrası mağazada bi patlamama mı oldu ne turbo sayesinde bir suru uygulama gormuş oldum sağolsun :)

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
dawid

dawid

Üye
Windowsta facebookla oyun oynaniyormu acaba

dawid

dawid

Üye
Tesekkurler cevap icin demek sorun flash player mis Ben face izin vermiyor saniyordum aslinda flash player ek yazilimla oluyor Microsoft neden yapmiyor acaba bilen warmi

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler cevap icin demek sorun flash player mis Ben face izin vermiyor saniyordum aslinda flash player ek yazilimla oluyor Microsoft neden yapmiyor acaba bilen warmi
Flaşh Player Değildi Galibaha Ya Java Script Miydi Ne Öyle Birşey.

dawid

dawid

Üye
Anladim kardesim Java hakkinda bilgim yok neyse ilerde facebook 2018 de kapanmazsa mecbur Microsoft duzenler

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Usta yükledim açtım 50mb indirme yaptı sonra oldu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Allahım oldu yazmışım ya :D:D hep bu yeni klavye yüzünden. Oyundan attı diyecektim :)

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Allahım oldu yazmışım ya :D:D hep bu yeni klavye yüzünden. Oyundan attı diyecektim :)

Kullanıcılar daha denemedi bakalım onlarda denesin onlardada atma olucakmı, belki yanlış bir kod hatası vs olabilir yakın zamanda güncelleme alır.almasını umuyoruz.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
2 kere daha denedim sonuç değişmedi. Güzel bir oyuna benziyordu halbuki

Üst Alt