61semih
Üye
-
Konu Sahibi
-
[video=youtube;jq-ViChBQnM]http://www.youtube.com/watch?v=jq-ViChBQnM[/video]
Adreno 200 gpu hizlandirmayi desteklemiyor ve arka planda canli duvar kagidi var. Kasmasi normal.Fisek gibi android + 800 mhz + 512 ram vaaaaaaaav iste androidden manzaralar.
Canlı duwar kagıdı hee vay be ne teknoloji yav.
Duvar kagıdına bile meydan okuycak biraz daha zorlasa.Android piyasasının yarısından çogu adreno 200 ve daha da kötüslerini kullanıyorken 2.3 ile ne halt yiycek bu cihazlar?
Kisisellestirme dedginiz sey bu mu oluyo?Çok iyiymis cidden.Ayrıca ZTE neden samsung gibi widgetleri arkaplanları falan kaldırmamıs acaba kasma yapmasın diye?
youtube var videosu telefon acayip kasıyor ayrıca bu telefon deil 650 liraya 500 liraya satılsa huawei ideos x5 aldıgıma pisman olmazdım
[video=youtube;jq-ViChBQnM]http://www.youtube.com/watch?v=jq-ViChBQnM[/video]
kardesim anladık galaxy gion var.her önüne geldiginde ideosu kötüleyip duruyorsunuz konu baslıgındanda anlasıldıgı gibi bu sadece 2 telefon arsında gecerli zeytinyagı gibi üste cıkıp durma yazıklar olsunbiri şuna vecap versınde sevınsın garıban..anlıyan anladı..
kardesim anladık galaxy gion var.her önüne geldiginde ideosu kötüleyip duruyorsunuz konu baslıgındanda anlasıldıgı gibi bu sadece 2 telefon arsında gecerli zeytinyagı gibi üste cıkıp durma yazıklar olsun
750 liralık ace adreno 200 kullanıyor.
Bu rezalet bisey degil mi sizce.Adreno 200 kötü desteklemiyor ya diger black'ler,S'ler napsın sgx530 çok mu güçlü bi gpu.Yada 205'in dısındakiler?
Ama Android piyasasının en az yüzde ellisinde kullanılan gpu donanım hızlandırma desteklemezken siz çıkıp donanım güçlendirme geldi diye bas bas bagrıyodunuz.Halbuki ben bu isin içinde 2.3'ün de parmagı oldugunu düsünüyorum.
Ve bu tez dogrulanıyor; 900 lira altında android alınmaz.Gerçi 1100-1200 diyebiliriz ama adreno 205'li neo var yinede 1000 diyelim.
Bunların dısındaki adamlar telefonlarını övmesin bana ! Destek kesildi demek gibi bisey bu?
Grafik islemciniz hızlandırma desteklemiyor ! Ee google'ın en büyük islerinde basarılarından birisi bu?
Gerçi 2.3'lü neo'yuda gördük ama neyse.
yav siz ne işsiniz her yerde nokia fanlığı yapıyosunuz para falanmı alıyosunuz bana bi açıkla dayınokia olmayan telefonun vay haline size yakalanmasınlar al ben nokia aldım senin gibi adamların gazına gelip sonuc kırmayı düsünüyorum.
yav siz ne işsiniz her yerde nokia fanlığı yapıyosunuz para falanmı alıyosunuz bana bi açıkla dayınokia olmayan telefonun vay haline size yakalanmasınlar al ben nokia aldım senin gibi adamların gazına gelip sonuc kırmayı düsünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?