Zte iphone5'e z5 ile meydan okuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
Zte iphone5'e z5 ile meydan okuyor
HD 5 inç büyüklüğünde ekrana, 2 GB RAM'e ve 7.6 mm inceliğe sahip ZTE Z5, bu ayın sonunda pazara çıkıyor

Çinli telefon üreticisi ZTE, iPhone 5 ve Galaxy S3'e meydan okuyacak HD ekranlı telefonu Nubia Z5'in bu ayın sonlarında pazara çıkacağını duyurdu.

Cihaz, 5 inç büyüklüğünde HD 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü 440ppi yoğunluğunda bir ekrana sahip. Telefonun 13MP çözünürlüklü bir kamera, 2GB RAM, 1.5GHz hızında dört çekirdekli Krait işlemci ve Adreno 320 GPU'ya sahip Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 çipset ve çift hoparlörü gibi donanımsal özellikleri bulunuyor.

En ince akıllı

Cihazın daha önce sızdırılan görsellerinde 7.6mm' incelikte olan Apple iPhone 5'ten daha ince olduğu görülmüştü.
Sınıfının en ucuzu

Android işletim sistemine sahip cihazın 2013'ün başında Asya, Avrupa ve Amerika ülkelerinde satışa sunulacağı planlanıyor. ZTE'nin yeni amiral gemisinin HTC, LG, Samsung ve Sony'nin piyasaya sürmeye hazırlandığı telefonlar ile benzer donanım özelliklerine sahip olduğu halde daha ucuz olacağı belirtiliyor

___kaptan___

___kaptan___

Üye
ohaaaa :aha: :oha: çin malı güvenilmez ama bi tutarsaaa olacakları düşünemiyorum :bilmm haber için :tşk:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Özellikleri iyiymiş.

Haber için :tşk:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bi görseli olaydı iyiydi yaa :(

Kerim.

Kerim.

Üye
cinliler:aha:

WebStyle

WebStyle

Üye
:D ah bu çinliler..

PriZm

PriZm

Üye
ZTE ve Huawei bunlar tanıdığım en iyi çin markaları.özelliklede Huawei :)

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Özellikleri mükemmel :dondum: ama android :zzz:

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim arkadaşlar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kulakları Çinlesin :ehe

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
acaba gerçek bir akıllı android telefonunun verdiği performansı veriyor mu.örneğin:samsun galaks s3)gibi

pRime.

pRime.

Üye
isim benzerliğine gel.
lumia
nubia
bir de neden başka cihazlar değil de iphone 5? kağıt üzerinde zaten iphone 5'ten iyi olduğu açık ama gün sonunda kullanıcı yine iphone 5'i seçer. diğer tüm popüler marka cihazlar için geçerli olacaktır bu.

k11ng

k11ng

Üye
Pek güvenmiyorum daha resmi yok galiba :D s3 ü geçeceğini sanmıyorum.

alaStar

alaStar

Üye
Cinlilerden mal alınmaz koreli olsaydılar eiydi :)

Türe

Türe

Üye
Optimize olmadan o donanım hiç bir işe yaramaz

abandonware

abandonware

Üye
HTC Droid DNA'yı tercih ederim.

rapman

rapman

Üye
oppo gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt