Haber ZTE Axon 9 Pro'nun Geekbench Skoru Cihazın Gücünü Gözler Önüne Seriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
ZTE Axon 9 Pro'nun Geekbench Skoru Cihazın Gücünü Gözler Önüne Seriyor
Çinli ZTE'nin yeni amiral gemisi Axon 9 Pro, Snapdragon 845 işlemci ve 6 GB RAM ile Geekbench uygulamasında ortaya çıktı.


ZTE’nin önümüzdeki hafta Berlin'de düzenlenecek olan IFA fuarında tanıtacağı Axon 9 Pro modeli ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde cihazın tasarımına ilişkin en net görüntü ortaya çıkarken bugün ise cihazın işlemcisi ve RAM belleği hakkında önemli detaylar belli oldu. Ay sonunda yapılacak olan etkinlikte ZTE Blade V9 ve Axon 9 Pro tanıtımının yapılması bekleniyor.

https://www.maxicep.com/zte-axon-9-pro-tanitim-oncesinde-net-sekilde-sizdirildi
ZTE Axon 9 Pro Tanıtım Öncesinde Net Şekilde Sızdırıldı
Merakla beklenen yeni amiral gemisi Geekbench listesinde ZTE A2019G Pro model numarası ile listelendi. Snapdragon 845 işlemciye sahip olduğunu gördüğümüz cihaz Geekbench uygulamasından tek çekirdekte 2399 ve çok çekirdekte ise 8785 puan almayı başarmış gibi görünüyor. Axon serisi her zaman üst seviye işlemciler kullanan bir seri olmuştu. Geçtiğimiz yıllarda duyurulan Axon 7 Snapdragon 820 işlemciye sahipken daha sonra duyurulan Axon 7S modeli ise Snapdragon 821 işlemcisine sahipti. Aradan geçen 2 yılın ardından en güncel ve en güçlü mobil işlemcilerden biri olan Snapdragon 845'in bu Axon 9 Pro modeline vereceğini görüyoruz.



Telefonun sızdırılan posterde yer alan tasarımına ilk baktığımız zaman diğer birçok cihaza benzer çentikli bir ekran ile gelmesi kullanıcılar tarafında bir hayal kırıklığı oluşturmuştu. Cihazın bu saatten sonra tasarımında herhangi bir değişiklik olacağını düşünmüyoruz. Arka tarafta kasanın köşesine dikey olarak yerleştirilmiş bir çift arka kamera yer alırken onların hemen altında LED flaş ve kasanın ortasında ise parmak izi okuyucusu bulunuyordu.

Poster cihazın mavi renk varyantını gözler önüne seriyordu. Elbette farklı renk seçeneklerininde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Cam arka panele sahip olacağı düşünülen cihazın geniş bir çentikli ekran ile geleceğini görüyoruz.
ZTE Axon 9 Pro'nun Geekbench Skoru Cihazın Gücünü Gözler Önüne Seriyor
 


Üst Alt